• Akavet stilhed
  • Nr. 1: ”Prøv at hør, jeg synes at individets grundlæggende rettigheder er vildt spændende. Det er jo, det jeg gerne vil arbejde med.” Nr. 2: ”Men man kan jo ikke tjene penge på at arbejde med menneskerettigheder?” Nr. 1: ”Kan man ikke? Får man ikke god løn i FN?” Nr. 2: ”Nej, ikke i forhold til dem på de store advokatkontorer.” Nr. 1: ”Nå ok, kan godt være jeg skal følge mere med i obligationsret så.”
  • ”Det kan godt være, at man får gratis uddannelse i Danmark, men de kunne godt lige have sagt, at man skal betale så meget for bøger. Det er jo værre end i USA.”
  • Nr. 1: ”Har du hørt at X fik 12 i Fam./Arv?” Nr. 2: ”Seriøst? Har hun ikke også lige fået lavet plasticbryster?” Nr. 1: ”Nå jo, det giver jo mening så”.
  • Nr. 1: ”Jeg dør snart over forvaltningsret” Nr. 2: ”Stop med at pive. Er det for hårdt, kan du bare flytte til HA.jur.” Nr. 1: ”Rolig nu det sker først. hvis jeg falder, får en hjerneskade, mister synet og skal bruge ble.”
  • ”1. års studerende der prøver at diskutere juridisk, er ligesom at se en fed mand på løbebånd.”
  • ”Man burde jo ikke behøve at læse skatteret. DR’s dokumentar om skattely lærer dig alt det, du skal vide om at undgå SKAT.”
  • Nr. 1: ”Den dag jeg dumper retshistorie, skyder jeg mig selv” Nr. 2: ”Sagde du ikke, at alle i din gruppe er nogle tards?” Nr. 1: ”Jo, har også været ude og købe gevær i dag.”
  • Nr. 1: ”Jeg var til eksamen på Peter Bangs Vej forleden. Jeg hader det sted så meget. Der er seriøst samme stemning, som jeg forestiller mig der er på dødsgangen, i kemo-maskinen og i toget på vej til Theresienstadt” Nr. 2 ”Ej dude, er det ikke lige over stregen?” Nr. 1, råbende: ”Jamen har du været der? Der er ikke engang teknisk support!”
  • To 1. års studerende: Nr. 1: ”Der er nogen, som er nødt til at fortælle X at man ikke får årskarakterer på uni.” Nr. 2: ”WHAT??!”
(Visited 396 times, 1 visits today)

Del denne artikel

100719

Aktuelt - 10, juli 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Folketinget har for længst skiftet taburetten ud med liggestolen og farvede drinks ved poolen, og mange danskere har fulgt trop og er gået på sommerferie. Journalisterne kalder det for agurketid – men det er ikke noget, vi kan mærke her på redaktionen. Hvis du, ligesom undertegnede, har tilbragt den sidste uge på Roskilde Festival, og derfor mistet en hver form for fodfæste og orientering i mediebilledet, så fortvivl ej; her kommer et lille udsnit at […]

Læs mere

Onsdagsposten 170216

Aktuelt - 17, februar 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 17. februar 2016 Søndag den 14. februar markerede årsdagen for det skræmmende terrorangreb mod København, hvor Finn Nørgaard og Dan Uzan blev dræbt og fem politibetjente såret. I den forbindelse arrangeredes i søndags en 3,6 km lang gåtur mellem Krudttønden på Østerbro og synagogen i Krystalgade i Indre by. 1800 mennesker mødte op for at mindes tabet og for at vise, at Danmark er et fordomsfrit og samlet […]

Læs mere