• Akavet stilhed
  • Nr. 1: ”Prøv at hør, jeg synes at individets grundlæggende rettigheder er vildt spændende. Det er jo, det jeg gerne vil arbejde med.” Nr. 2: ”Men man kan jo ikke tjene penge på at arbejde med menneskerettigheder?” Nr. 1: ”Kan man ikke? Får man ikke god løn i FN?” Nr. 2: ”Nej, ikke i forhold til dem på de store advokatkontorer.” Nr. 1: ”Nå ok, kan godt være jeg skal følge mere med i obligationsret så.”
  • ”Det kan godt være, at man får gratis uddannelse i Danmark, men de kunne godt lige have sagt, at man skal betale så meget for bøger. Det er jo værre end i USA.”
  • Nr. 1: ”Har du hørt at X fik 12 i Fam./Arv?” Nr. 2: ”Seriøst? Har hun ikke også lige fået lavet plasticbryster?” Nr. 1: ”Nå jo, det giver jo mening så”.
  • Nr. 1: ”Jeg dør snart over forvaltningsret” Nr. 2: ”Stop med at pive. Er det for hårdt, kan du bare flytte til HA.jur.” Nr. 1: ”Rolig nu det sker først. hvis jeg falder, får en hjerneskade, mister synet og skal bruge ble.”
  • ”1. års studerende der prøver at diskutere juridisk, er ligesom at se en fed mand på løbebånd.”
  • ”Man burde jo ikke behøve at læse skatteret. DR’s dokumentar om skattely lærer dig alt det, du skal vide om at undgå SKAT.”
  • Nr. 1: ”Den dag jeg dumper retshistorie, skyder jeg mig selv” Nr. 2: ”Sagde du ikke, at alle i din gruppe er nogle tards?” Nr. 1: ”Jo, har også været ude og købe gevær i dag.”
  • Nr. 1: ”Jeg var til eksamen på Peter Bangs Vej forleden. Jeg hader det sted så meget. Der er seriøst samme stemning, som jeg forestiller mig der er på dødsgangen, i kemo-maskinen og i toget på vej til Theresienstadt” Nr. 2 ”Ej dude, er det ikke lige over stregen?” Nr. 1, råbende: ”Jamen har du været der? Der er ikke engang teknisk support!”
  • To 1. års studerende: Nr. 1: ”Der er nogen, som er nødt til at fortælle X at man ikke får årskarakterer på uni.” Nr. 2: ”WHAT??!”
(Visited 436 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kriminelle sportsstjerner

Aktuelt -

Livet som sportsstjerne indebærer luksussuiter, champagnefester, restaurantbesøg og dyre biler. Der er dog utallige af stjerne som vælger at skifte deres kingsize bed og eksklusive outfit ud med en hård singlemadras og orange fængselsdragt. Vold, drab og narko er de mest hændelige årsager til, at sportsstjernerne bliver buret inde bag lås og slå. Stud.Jur. giver et overblik over nogle sager, både internationale og nationale, hvor sportsstjerner har tabt titlen som jetsetter til fordel for kriminel.

Læs mere

Onsdagsposten 130618

Aktuelt - 13, juni 2018

  Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Sidste uge bragte vi bl.a. historien om, at to af verdens største egoer endelige havde fået en legeaftale på plads. Den blev så afviklet i går og noget tyder på, at det heller ikke blev til meget mere end en legeaftale. Nogen skippede ellers noget af G7-mødet. Andre tog sig tid til sightseeing i Singapore. Og overraskende nok siger analyserne, at sidstnævnte fik mest ud af det historiske møde. Trump hævder dog selvfølgelig hårdnakket – […]

Læs mere