Det er onsdag, og det betyder, at vi igen skal opdateres på juraens nyheder.

Onsdag den 10. september 2014

Ugen har for de fleste studerende været den første “rigtige” uge tilbage på skolebænken, og den dårlige samvittighed er så småt ved at snige sig ind i underbevistheden hos nogle af os, ligesom de gule og røde blade lister frem på de grønne træer. For at følge op fra sidste uge, har undertegnede fået købt sin skatteretsbog. Slidslitager lider bogen endnu ikke af, men ugen har også været præget af et utal af fristende tilbud.

For at nævne nogle få, kan jeg f.eks. berette om at den hollandske by Roda afholdte Redhead Days, hvor rødhårede fra hele verden mødtes og fejrede de røde lokker (kæmpe fan og 1000 kys herfra!). I Kolding var der også fest, der har man adopteret det højkulturelle tyske fænomen Oktober-fest, som man så har valgt at afholde i … september… Ugens glæder ville ingen ende tage, da det kom frem at Kate Middleton er gravid igen. Ugen bragte os også på den anden side af følelsesregisteret, da vi mange sad spændte og håbefulde, inden Caroline Wozniacki var lige ved og dog så langt fra at vinde sin længeventede titel som grand slam vinder.

Nu til juranyt. God læselyst!


Mere erhversretlig lovgivning skal have udløbsdato i fremtyden.

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 20.12.38

http://www.business.dk/vaekst/mere-lovgivning-skal-have-udloebsdato


Til de sportsinteresserede – NFL’s nu tidligere runningback Ray Rice er blevet cuttet fra.

Er du interesseret i sportsstjernernes eskapader, da læs mere om det i vores tidligere artikel “kriminelle sportsstjerner”.

 

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 20.21.15http://www.firstdown.dk/nyheder/diskuter/11268/efter-voldsskandale-rice-fortid-i-ravens.aspx


Her en til de slikkede drenge med hurtige sko og helt helt helt heeeeelt tight jakkesæt, som interesserer sig for M&A

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 20.25.21

http://www.business.dk/detailhandel/lauritz.com-koeber-verdens-aeldste-auktionshus#

 

 


 

Det er det rene svindel med alt det bland-selv-slik

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 20.27.06

http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2014-09-09-svindel-i-slikbranchen-myndighederne-kaemper-mod-snyd-0


Kan du godt lide cykler, cykler du i København eller kan du ligesom jeg grine højlydt af pudsige bekendtgørelser, love og andre retskilder (…lyder tarveligt nørdet), så vil denne nyhed falde i din smag: BREAKING NEWS – Bekendtgørelse om tilskud til supercykelstiprojekter

 Skærmbillede 2014-09-09 kl. 21.56.56

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=164629


Advokater som realitystjerner? Hvis det nogensinde kommer til Danmark, så foreslår jeg at lukke Dan Moalem, Lars Lindencrone og Marianne Philip ind i et hus kun med brætspil. Jeg får helt julelys i øjnene ved tanken om den seriøse duel i Matador som kunne udfolde sig. #OMG

 

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 20.31.56

http://abovethelaw.com/2014/09/another-attractive-young-lawyer-turned-reality-tv-star/


VIGTIGT i denne uge var, at der blev åbnet for billetsalget til JD’s semesterstartsfest, hvor Christopher optræder live. Husk at du KUN kan købe billet på JD’s kontor.

 

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 20.42.47

https://www.facebook.com/events/944196595681465/?ref=ts&fref=ts


København er kendt for sin liberale tilgang og omfavnende facon ift. homoseksualitet, men ikke alle verdenshjørner deler samme entusiasme. Det er og forbliver forkasteligt, at mennesker diskrimineres for, at følge deres inderste instinkt. Hvad der er endnu mere forfærdeligt er, at lovgivningen stadig bidrager til diskriminationen. Med det in mente at loven er normdannende, så bør kampen om ændring af homofobiske love kæmpes med ildhu.

 

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 20.45.04

http://jurist.org/hotline/2014/09/graeme-reid-lgbt-rights.php


Den jurastuderende Marie Hoves sag om kønsdiskrimination ved frisørpriser er nu gået til Landsretten

 

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 21.08.26

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/09/08/234148.htm


Ikke al den pilleri i offentligheden – ellers så kommer policen altså.

 

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 21.15.59

http://www.bt.dk/danmark/par-dyrkede-sex-paa-p-pladsen-men-det-var-politiet-der-kom-foerst


Seksuelt misbrug, hjernevask og social og økonomisk bedrageri – én mand, 21 koner og 49 børn. Den tilsyneladende travle kulturleder dømt i Tel Aviv.

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 21.29.05

http://www.bt.dk/krimi/kultleder-doemt-for-voldtaegt-og-overgreb-paa-21-koner


Ikke mere herfra denne gang.

Jeg ønsker alle en skøn uge!

(Visited 133 times, 1 visits today)

Del denne artikel

270319

Aktuelt - 27, marts 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Denne onsdag er ikke anderledes end så mange andre, hvorfor vi i denne uge bringer de seneste udviklinger om et par klassikere, men selvfølgelig også har lidt ægte nyt i ærmet til jer. Vi starter i Storbritannien, hvor May torsdag aften, fik carte blanche af EU’s stats- og regeringschefer til at udskyde Brexit til d. 22. maj. Som med alt andet i livet får man dog sjældent både i pose og sæk, og med EU’s […]

Læs mere

Onsdagsposten 110117

Aktuelt - 11, januar 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 11. januar 2017 Der kan næppe sås tvivl om, at vi befinder os i en presset periode. Januar, som vi forøvrigt ikke engang er halvvejs igennem, er en periode, hvor du bør sætte pigdæk på din cykel, en periode, hvor du opdager, at din iPhone ikke er designet til dansk vinter, en periode, hvor din hund får poteskader af vejsalt. Og nå ja, så er det også en periode, […]

Læs mere