Det er os i Juridisk Diskussionsklub en ære at præsentere en onlineversion af det over 70 år gamle blad Stud.Jur.

 

Sommerferien var igen i år både alt for lang og alt for kort. Vi håber på, at du har nydt kolde drinks, sovet længe, kun læst skønlitteratur eller ugeblade, nydt de lange sommeraftener, har rejst, har været solbrændt mindst en gang og meget mere. Imens du så småt kæmper dig op i gear, efter et par måneder i sand Strandvejs-cruising-tempo, er vi i JD nu klar til at launche vores nyeste projekt, Stud.Jur.-online.

 

I mange år har Stud.Jur. været jurastudiets studieblad, som har leveret læsestof af høj kvalitet for jurainteresserede i alle retninger. Den nye hjemmeside indeholder udvalgte artikler fra tidligere udgivelser, og vi vil løbende bringe nye artikler såvel som links og guides, der holder dig opdateret på den juridiske verden.

 

Mangler du inspiration til, at få mere ud af din studietid, så vil Stud.Jur.-online give dig dette ift. de mange JD-arrangementer, herunder reportager fra processpillet, EU-tur, USA-tur, international middag, årsfest mv.

 

Nærværende indeholder også blogs, hvor der vil blive postet nye indlæg ugentligt.

 

Vi er været spændte på projektet, og håber, at I alle vil tage godt i mod vores nye hjemmeside.

 

God læselyst!

Med venlig hilsen

Juridisk Diskussionsklub

 

Kunne du tænke dig at bidrage til Stud.Jur.-online, så kan du blive en del af den eksterne redaktion. Der er også mulighed for at bidrage en enkelt gang, hvis du har en særlig ide eller budskab. Uanset hvilken mulighed du kunne lade dig friste af, så henvend dig til frederikke@jdku.dk  

(Visited 499 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 110718

Aktuelt - 11, juli 2018

Godmorgen og velkommen til onsdagsposten! Trump, Teresa May og thailandske drenge – det er hvad onsdagens juridiske morgenpost kommer til at handle om. Lad os starte med det sidste. I går fandt hele verden inklusiv Trump et fælles samlingspunkt, da den jublede over nyheden om den vellykkede redningsaktion af ”all 12”. Selvom det nu engang er forundrende og en smule bemærkelsesværdigt, hvad det er der gør, at en tragisk begivenhed pludselig vækker empatien i os og får twitter til at flyde […]

Læs mere

290519

Aktuelt - 29, maj 2019

Godmorgen og velkommen til onsdagsposten! Læseferien er i fuld gang, og som jurastuderende er dit hoved sandsynligvis dybt begravet i en bog. Sommeren venter lige om hjørnet, og det samme gør trangen til at komme ud og væk fra de indelukkede læsesale også. Suk! I disse tider er livet som jurastuderende hårdt. Det er en evig kamp om at vælge fra og til, og denne uge er bestemt ikke en undtagelse! Skal man overholde den stramme læseplan, som man i […]

Læs mere