Det er os i Juridisk Diskussionsklub en ære at præsentere en onlineversion af det over 70 år gamle blad Stud.Jur.

 

Sommerferien var igen i år både alt for lang og alt for kort. Vi håber på, at du har nydt kolde drinks, sovet længe, kun læst skønlitteratur eller ugeblade, nydt de lange sommeraftener, har rejst, har været solbrændt mindst en gang og meget mere. Imens du så småt kæmper dig op i gear, efter et par måneder i sand Strandvejs-cruising-tempo, er vi i JD nu klar til at launche vores nyeste projekt, Stud.Jur.-online.

 

I mange år har Stud.Jur. været jurastudiets studieblad, som har leveret læsestof af høj kvalitet for jurainteresserede i alle retninger. Den nye hjemmeside indeholder udvalgte artikler fra tidligere udgivelser, og vi vil løbende bringe nye artikler såvel som links og guides, der holder dig opdateret på den juridiske verden.

 

Mangler du inspiration til, at få mere ud af din studietid, så vil Stud.Jur.-online give dig dette ift. de mange JD-arrangementer, herunder reportager fra processpillet, EU-tur, USA-tur, international middag, årsfest mv.

 

Nærværende indeholder også blogs, hvor der vil blive postet nye indlæg ugentligt.

 

Vi er været spændte på projektet, og håber, at I alle vil tage godt i mod vores nye hjemmeside.

 

God læselyst!

Med venlig hilsen

Juridisk Diskussionsklub

 

Kunne du tænke dig at bidrage til Stud.Jur.-online, så kan du blive en del af den eksterne redaktion. Der er også mulighed for at bidrage en enkelt gang, hvis du har en særlig ide eller budskab. Uanset hvilken mulighed du kunne lade dig friste af, så henvend dig til frederikke@jdku.dk  

(Visited 1.201 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Eivind Kolding

Aktuelt - 13, august 2014

Interview med Eivind Kolding. Stud.jur. har mødt tidligere ordførende direktør for Danske Bank, Eivind Kolding, til en samtale om en jurists vej til toppen af dansk erhvervsliv. Derudover fortæller Kolding os bl.a. om forskellen på jobbet som advokat og jobbet som bankdirektør, om at stå inde for sine valg og om at gå efter sine drømme.

Læs mere

Onsdagsposten 260717

Aktuelt - 26, juli 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 26. juli 2017   Jeg håber, at de fleste af jer har haft en helt fantastisk uge 29 enten i Skagen eller Tisvilde. Har I heller ikke, ligesom jeg, fået nok af den danske sommer og det fantastiske sommervejr, kan jeg klart anbefale jer at nyde weekenden i Hornbæk, hvor der er noget af en havnefest på programmet. I vil ikke blive skuffede – det hele vil være som […]

Læs mere