Det er os i Juridisk Diskussionsklub en ære at præsentere en onlineversion af det over 70 år gamle blad Stud.Jur.

 

Sommerferien var igen i år både alt for lang og alt for kort. Vi håber på, at du har nydt kolde drinks, sovet længe, kun læst skønlitteratur eller ugeblade, nydt de lange sommeraftener, har rejst, har været solbrændt mindst en gang og meget mere. Imens du så småt kæmper dig op i gear, efter et par måneder i sand Strandvejs-cruising-tempo, er vi i JD nu klar til at launche vores nyeste projekt, Stud.Jur.-online.

 

I mange år har Stud.Jur. været jurastudiets studieblad, som har leveret læsestof af høj kvalitet for jurainteresserede i alle retninger. Den nye hjemmeside indeholder udvalgte artikler fra tidligere udgivelser, og vi vil løbende bringe nye artikler såvel som links og guides, der holder dig opdateret på den juridiske verden.

 

Mangler du inspiration til, at få mere ud af din studietid, så vil Stud.Jur.-online give dig dette ift. de mange JD-arrangementer, herunder reportager fra processpillet, EU-tur, USA-tur, international middag, årsfest mv.

 

Nærværende indeholder også blogs, hvor der vil blive postet nye indlæg ugentligt.

 

Vi er været spændte på projektet, og håber, at I alle vil tage godt i mod vores nye hjemmeside.

 

God læselyst!

Med venlig hilsen

Juridisk Diskussionsklub

 

Kunne du tænke dig at bidrage til Stud.Jur.-online, så kan du blive en del af den eksterne redaktion. Der er også mulighed for at bidrage en enkelt gang, hvis du har en særlig ide eller budskab. Uanset hvilken mulighed du kunne lade dig friste af, så henvend dig til frederikke@jdku.dk  

(Visited 454 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Stine Bosse – om magt

Aktuelt - 13, august 2014

Før jeg tog kontakt til Stine Bosse, havde jeg en god fornemmelse omkring dette interview. Stine Bosse måtte have noget at sige om magt i erhvervslivet. Ikke fordi det skulle være noget særligt; der er sikkert mange, som har en mening om erhvervslivets magt. Men netop Bosses mening er noget særligt. I 2010 udnævnte Time Magazine Bosse til verdens 22. mest magtfulde kvinde. Hendes karriere og CV er ikke bare imponerende, men respektindgydende. Ja, Bosses mening tæller.

Læs mere

061119

Aktuelt - 06, november 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Vi er trådt ind i november måned, graderne daler og bladende er for længst faldet af træerne, men heldigvis ser alt ikke sort og trist ud. Juridisk Diskussionsklub afholder nemlig deres årlige og traditionsrige årsfest på lørdag, og vi glæder os til at se alle de festglade fremmødte mennesker. Helt ligeså festligt er det ikke på Christiansborg disse dage. Tidligere Udlændinge- og Integrationsminister, Inger Støjberg, er blevet sat under lup af Regeringen. Inger Støjberg har […]

Læs mere