Det er os i Juridisk Diskussionsklub en ære at præsentere en onlineversion af det over 70 år gamle blad Stud.Jur.

 

Sommerferien var igen i år både alt for lang og alt for kort. Vi håber på, at du har nydt kolde drinks, sovet længe, kun læst skønlitteratur eller ugeblade, nydt de lange sommeraftener, har rejst, har været solbrændt mindst en gang og meget mere. Imens du så småt kæmper dig op i gear, efter et par måneder i sand Strandvejs-cruising-tempo, er vi i JD nu klar til at launche vores nyeste projekt, Stud.Jur.-online.

 

I mange år har Stud.Jur. været jurastudiets studieblad, som har leveret læsestof af høj kvalitet for jurainteresserede i alle retninger. Den nye hjemmeside indeholder udvalgte artikler fra tidligere udgivelser, og vi vil løbende bringe nye artikler såvel som links og guides, der holder dig opdateret på den juridiske verden.

 

Mangler du inspiration til, at få mere ud af din studietid, så vil Stud.Jur.-online give dig dette ift. de mange JD-arrangementer, herunder reportager fra processpillet, EU-tur, USA-tur, international middag, årsfest mv.

 

Nærværende indeholder også blogs, hvor der vil blive postet nye indlæg ugentligt.

 

Vi er været spændte på projektet, og håber, at I alle vil tage godt i mod vores nye hjemmeside.

 

God læselyst!

Med venlig hilsen

Juridisk Diskussionsklub

 

Kunne du tænke dig at bidrage til Stud.Jur.-online, så kan du blive en del af den eksterne redaktion. Der er også mulighed for at bidrage en enkelt gang, hvis du har en særlig ide eller budskab. Uanset hvilken mulighed du kunne lade dig friste af, så henvend dig til frederikke@jdku.dk  

(Visited 545 times, 1 visits today)

Del denne artikel

I Tyskland med akademisk fremdrift

Aktuelt - 13, august 2014

”Herr Simmelholt, könnten Sie bitte den § 929 S. 1 BGB vorlesen.” Således startede min første forelæsning i tingsret i en forelæsningssal med 250 andre studerende, hvorefter jeg blev bedt om at redegøre nærmere for det retsfaktum, der skal være opfyldt, før der foreligger en korrekt overdragelse af en løsøregenstand.

Læs mere

Karrierekarrusellen: VILTOFT

Aktuelt - 20, maj 2020

Med stud.jur. Sofie Moe Sølling   Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for en jurastuderende hos jer? På en typisk arbejdsdag skriver jeg et notat om eller undersøger en konkret juridisk problemstilling i en af VILTOFT’s sager, eller jeg hjælper en af firmaets jurister med at udarbejde en materialesamling til en rets- eller voldgiftssag. Firmaets jurastuderende står også for at opdatere biblioteket. Arbejdsopgaverne varierer selvsagt fra dag til dag, men det er i høj grad juridisk arbejde og i mindre […]

Læs mere