Konkurrence

Vind gavekort på 500 DKK

til Madklubben!

I forbindelse med Stud.Jur.-online launch Jurabaren i dag fredag den 10. oktober 2014 udbyder JD to gavekort á 500 DKK.


 

SPØRGSMÅL:

 Hvilken skribent fra Stud.Jur.’s eksterne redaktion skrev portrættet af Marlene Wind?

 


 

For at vinde et af gavekortene, skal du besvare spørgsmålet som en kommentar nedenfor. Vi trækker lod mellem de, som svarer rigtigt.

 

 

Konkurrencen er åben til og med søndag den 12. oktober kl. 16:00.

Vi offentliggør de to vindere på JD’s facebook-side søndag aften, så husk at like!

 

Vi ønsker alle en god efterårsferie.

Mvh Juridisk Diskussionsklub

 

(Visited 135 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kristian Thulesen Dahl

Aktuelt - 13, august 2014

Kristian Thulesen Dahl blev formand for Dansk Folkeparti, et parti han i sin tid var medstifter af, ved dets landsmøde I 2012. Før karrieren i partiet, repræsenterede Kristian Thulesen Dahl Fremskridtspartiet, hvor han i årene fra 1991-95 var landsformand for partiets ungdom. Baggrunden for borgens tunge vogter er en cand.merc.jur., som Kristian Thulesen Dahl her fortæller baggrunden for, samt om den magt der har medfulgt ham.

Læs mere

Onsdagsposten 150616

Aktuelt - 15, juni 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 15 . juni 2016 I dag er det nøjagtigt 797 år siden, at Dannebrog faldt ned fra himlen i Estland, hvor den danske konge, Valdemar Sejr, kæmpede mod esterne i slaget ved Lydanisse. En kamp, der synes ubeskrivelig ligegyldig i en tid, hvor man som jurastuderende jonglerer med uforståelige paragraffer, alenlange noter og kedsommelige bøger, der ingen ende synes at have. Imidlertid er sidstnævnte kamp en kamp, der må siges […]

Læs mere