Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 
 

Godmorgen og velkommen til  Onsdagsposten.

Onsdag den 10. december 2014

Procastination =  “The ability to feel exceedingly guilty about not doing any work, and yet continue to not do any”

Julen er hjerternes tid, men for jurastuderende er det overspringshandlingernes højtid. På et generelt plan tror jeg, at jurastuderende udvider deres evne til at lave og gøre….ingenting, såvel som deres juridiske kundskaber i løbet af deres studietid. Er det nødvendigvis en dårlig ting? Næh, evnen til at se aktiv og klog ud, kan også “come in handy” på arbejdsmarkedet efterfølgende. F.eks. når du sidder til morgenmødet med afdelingen en mandag og har andendagstømmermænd.

Når eksamensangsten bliver erstattet af grundangsten, så ved du, at eksamen er lige om hjørnet. I det tilfælde at du allerede er der nu, så skal der sorteres i dine overspringshandlinger, og kun de juridisk relevante er nu legale. Derfor er Onsdagsposten faktisk et udmærket bud på en helt legal beskæftigelse i dag. SÅ fik jeg lige retfærdiggjort at du nu scroll’er ned og læser videre – you are welcome.

Lad dagens første overspringshandling begynde – god læselyst!


Mere uro i USA da at endnu en politimand går fri efter drab på ”uskyldig kriminel”. 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 21.59.29

http://www.nytimes.com/2014/12/04/nyregion/grand-jury-said-to-bring-no-charges-in-staten-island-chokehold-death-of-eric-garner.html?_r=0


OW bunker-sagen er stadig en brændende varm affære. Måske skandalen kan udvikle sig til en bestseller ligesom Bedraget? 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.01.03

http://www.business.dk/transport/nordisk-fjer-advokat-skal-repraesentere-ow-bunker-direktoer


Når jura er sjovt.

LOVE


Er det meningen at politikerne skal være dommere over dommerne? Nej! Måske de skulle have et lynkursus om magtens tredeling og hensynene bag. 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.02.17

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE7271268/Må-en-politiker-udtale-sig-om-en-konkret-retssag/


Lige som vi troede at Pistorius’ ”storhedstid” på Onsdagsposten var ovre, så kommer han her igen. Dommen er nemlig netop anket. 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.03.38

http://www.b.dk/globalt/anklager-anker-blade-runners-chokerende-upassende-dom


Danmarks svar på Ferguson-sagen er nu kommet til EMD. 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.05.11

http://stiften.dk/aarhus/overblik-tilst-sagen-ruller-paa-13.-aar


Mange timer med hovedet i bøgerne forårsager dårligere syn, dårligere kondition og dårligere livsglæde, men ikke mindst af alt, så forårsager det dårligere humor. Bemærk hvordan folk, som egentlig ikke er sjove, pludselig får dig til at udbryde i høj latter. Derfor, så får I lidt dårlig jurahumor her….

 

At that, Saint Peter took the lawyer away.

 

When Saint Peter came back, he told the Pope, “Follow me to your new quarters.” Along the way they passed many people in their heavenly abodes, and they happened to pass by the quarters of the lawyer who had preceded Saint Peter through the Pearly Gates. The Pope was awe-struck by the opulence and splendor of the lawyer’s quarters. There were fine silks, rare foods and drinks, soft music, and attractive young women to serve him for eternity.

 

Saint Peter and the Pope finally arrived at the Pope’s new quarters. The Pope looked in and saw a 6 foot by 9 foot room with bare walls, a plain bed and a Bible for entertainment. The Pope said, “I don’t want to sound ungrateful, but I am wondering why the lawyer gets such a magnificent room and I get this small room.

 

Saint Peter said, “Well, you see, we have a great many popes here in heaven, but only ONE lawyer.” 


Grumpy cat noteret som registreret varemærke. Der er noget med de der katte – de er lidt sjove! 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.08.41

http://www.dr.dk/nyheder/kultur/amerikaner-tjener-millioner-paa-sin-knotne-kat


Den nye danske udbudslov sendt i høring – I’m so excited.

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.16.51

http://www.horten.dk/Nyhedsliste/2014/December/Den-nye-danske-udbudslov-sendt-i-hoering


Jens Peter Christensen forstår nu heller ikke begrebet nødløgn.

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.20.21

http://www.politiko.dk/politisk-morgenpost/hoejesteretsdommer-undsiger-noedloegn


Danmark betaler erstatning til pirater for uberettiget frihedsberøvelse! (Det er da super at piraterne får 3.500 dollars i erstatning pr. mand, når den gennemsnitlige somalier lever for 1 dollar om dagen. Hvilken effekt har det mon på pirateriet, at potentiale pirater nede i Somalia tænker, “enten kaprer jeg skibet og tager 25 gidsler til fange i fem år, eller også får jeg et svimlende højt beløb i erstatning. Rent win-win-situation.” Skide god lovgivning, der… )

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.22.49

http://www.b.dk/nationalt/danmark-betaler-erstatning-til-formodede-pirater


Det var alt for denne gang, glem nu ikke julehyggen.(Visited 205 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 160316

Aktuelt - 16, marts 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 16. marts 2016 Det var i går fem år siden, at krigen i Syrien brød ud. En krig, der startede med noget så banalt som en gruppe teenagedrenges graffiti på en mur i en syrisk provinsby, hvor de kritiserede Assad efter revolutionerne i Tunesien og Egypten. Assad-regimet fandt sig ikke i kritikken, og det var således den efterfølgende fængsling og voldsomme tortur af drengene, der skulle vise sig […]

Læs mere

040320

Aktuelt - 04, marts 2020

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Hvad der startede som en god nyhed, er nu ikke længere noget at råbe hurra for. 1. februar 2020 blev Josephine Fock valgt som leder for Alternativet, hvilket har skabt uro i partiet. Dette skyldes, at anonyme kilder beretter om en grænseoverskridende opførsel hos partilederen. En opførsel som kan koste titlen som politisk leder, hvis ikke der rettes op herpå. En 54-årig læge er idømt 2,5 års fængsel for at have snydt med blodprøver på […]

Læs mere