Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 
 

Godmorgen og velkommen til  Onsdagsposten.

Onsdag den 10. december 2014

Procastination =  “The ability to feel exceedingly guilty about not doing any work, and yet continue to not do any”

Julen er hjerternes tid, men for jurastuderende er det overspringshandlingernes højtid. På et generelt plan tror jeg, at jurastuderende udvider deres evne til at lave og gøre….ingenting, såvel som deres juridiske kundskaber i løbet af deres studietid. Er det nødvendigvis en dårlig ting? Næh, evnen til at se aktiv og klog ud, kan også “come in handy” på arbejdsmarkedet efterfølgende. F.eks. når du sidder til morgenmødet med afdelingen en mandag og har andendagstømmermænd.

Når eksamensangsten bliver erstattet af grundangsten, så ved du, at eksamen er lige om hjørnet. I det tilfælde at du allerede er der nu, så skal der sorteres i dine overspringshandlinger, og kun de juridisk relevante er nu legale. Derfor er Onsdagsposten faktisk et udmærket bud på en helt legal beskæftigelse i dag. SÅ fik jeg lige retfærdiggjort at du nu scroll’er ned og læser videre – you are welcome.

Lad dagens første overspringshandling begynde – god læselyst!


Mere uro i USA da at endnu en politimand går fri efter drab på ”uskyldig kriminel”. 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 21.59.29

http://www.nytimes.com/2014/12/04/nyregion/grand-jury-said-to-bring-no-charges-in-staten-island-chokehold-death-of-eric-garner.html?_r=0


OW bunker-sagen er stadig en brændende varm affære. Måske skandalen kan udvikle sig til en bestseller ligesom Bedraget? 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.01.03

http://www.business.dk/transport/nordisk-fjer-advokat-skal-repraesentere-ow-bunker-direktoer


Når jura er sjovt.

LOVE


Er det meningen at politikerne skal være dommere over dommerne? Nej! Måske de skulle have et lynkursus om magtens tredeling og hensynene bag. 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.02.17

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE7271268/Må-en-politiker-udtale-sig-om-en-konkret-retssag/


Lige som vi troede at Pistorius’ ”storhedstid” på Onsdagsposten var ovre, så kommer han her igen. Dommen er nemlig netop anket. 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.03.38

http://www.b.dk/globalt/anklager-anker-blade-runners-chokerende-upassende-dom


Danmarks svar på Ferguson-sagen er nu kommet til EMD. 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.05.11

http://stiften.dk/aarhus/overblik-tilst-sagen-ruller-paa-13.-aar


Mange timer med hovedet i bøgerne forårsager dårligere syn, dårligere kondition og dårligere livsglæde, men ikke mindst af alt, så forårsager det dårligere humor. Bemærk hvordan folk, som egentlig ikke er sjove, pludselig får dig til at udbryde i høj latter. Derfor, så får I lidt dårlig jurahumor her….

 

At that, Saint Peter took the lawyer away.

 

When Saint Peter came back, he told the Pope, “Follow me to your new quarters.” Along the way they passed many people in their heavenly abodes, and they happened to pass by the quarters of the lawyer who had preceded Saint Peter through the Pearly Gates. The Pope was awe-struck by the opulence and splendor of the lawyer’s quarters. There were fine silks, rare foods and drinks, soft music, and attractive young women to serve him for eternity.

 

Saint Peter and the Pope finally arrived at the Pope’s new quarters. The Pope looked in and saw a 6 foot by 9 foot room with bare walls, a plain bed and a Bible for entertainment. The Pope said, “I don’t want to sound ungrateful, but I am wondering why the lawyer gets such a magnificent room and I get this small room.

 

Saint Peter said, “Well, you see, we have a great many popes here in heaven, but only ONE lawyer.” 


Grumpy cat noteret som registreret varemærke. Der er noget med de der katte – de er lidt sjove! 

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.08.41

http://www.dr.dk/nyheder/kultur/amerikaner-tjener-millioner-paa-sin-knotne-kat


Den nye danske udbudslov sendt i høring – I’m so excited.

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.16.51

http://www.horten.dk/Nyhedsliste/2014/December/Den-nye-danske-udbudslov-sendt-i-hoering


Jens Peter Christensen forstår nu heller ikke begrebet nødløgn.

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.20.21

http://www.politiko.dk/politisk-morgenpost/hoejesteretsdommer-undsiger-noedloegn


Danmark betaler erstatning til pirater for uberettiget frihedsberøvelse! (Det er da super at piraterne får 3.500 dollars i erstatning pr. mand, når den gennemsnitlige somalier lever for 1 dollar om dagen. Hvilken effekt har det mon på pirateriet, at potentiale pirater nede i Somalia tænker, “enten kaprer jeg skibet og tager 25 gidsler til fange i fem år, eller også får jeg et svimlende højt beløb i erstatning. Rent win-win-situation.” Skide god lovgivning, der… )

 

Skærmbillede 2014-12-09 kl. 22.22.49

http://www.b.dk/nationalt/danmark-betaler-erstatning-til-formodede-pirater


Det var alt for denne gang, glem nu ikke julehyggen.(Visited 171 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 031018

Aktuelt - 03, oktober 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Folketinge er åbnet! Og dette med det gavflab-agtige smil om Lars Løkke har iført sig på Onsdagspostens forsidebillede. Om baggrunden for smilet var den joke om det forestående folketingsvalg, han fik overskud til at fyre af, eller om det var de stikpiller, han fik delt ud til sit parlamentariske grundlag, er svært at sige. Ikke desto mindre virkede det som om, at den retorisk dygtige tale med det lave lixtal kom bag på store dele […]

Læs mere

Onsdagsposten 040718

Aktuelt - 04, juli 2018

Goddag og velkommen til Onsdagsposten! Vi forventer ikke mange læsere i denne uge, men skulle det utrolige ske, at festivalsdeltagerne med mindst “orange feeling” (læs: jurastuderende og dagsgæster) pludselig blev vækket af en trang til at kede de andre i campen med nye “fun facts” indenfor juraens verden, bringer vi naturligvis også denne onsdagspostuges overblik. Hertil hører et enkelt OBS til de af jer der har fravalgt urinstøv og flade øl i denne omgang, og har byttet Roskilde-billetten for en […]

Læs mere