Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 
 

Godmorgen og velkommen til  juleaftensdag som heldigt nok falder på en onsdag – derfor: JULESPECIAL!

Onsdag den 24. december 2014

Denne uge har været præget af eksaminer, juleshopping og selvfølgelig også juridiske nyheder fra hele verden. Da det nu er juleaftensdag, så er det besluttet, at vi dropper verdensskandalerne, konkurserne, politikken, retsstridigheder, jurajokes og alt det andet hejs, som jeg normalt skriver om hver onsdag. Onsdagsposten er således på hold, men vender stærkt tilbage i næste uge. Indtil da så må I nyde julen, og til de som ikke fejrer jul, så må I nyde de stille dage, hvor læsepladser på Jurahuset ikke er et problem.

Jeg ønsker jer nogle fantastiske juledage! Alt godt herfra. Husk hyggen og familien og glem juraen og kalorierne.

Med ønsket om en skøn tid fra

Plesner, Juridisk Diskussionsklub og Frederikke Lindbo Moen

(Visited 29 times, 1 visits today)

Del denne artikel

SKILSMISSEAFTALEN

Aktuelt - 20, november 2018

(Visited 165 times, 1 visits today)

Læs mere

Kobbertårnet

Aktuelt - 29, oktober 2015

Kobbertårnet     Hvis man vil være den bedste, må man også være blandt de bedste. Et udtryk for ambition, kvalitet og grundighed. Tre ting som står øverst på prioritetslisten hos et af landets største advokatfirmaer. Plesner blev grundlagt i 1918 og har vokset stødt og sikkert lige siden. Igennem de sidste snart 100 år har firmaet formået at plante et solidt fodfæste på den danske advokatscene. I dag er Plesner et full-service kontor, med en størrelse som kan huse […]

Læs mere