Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 
 

Godmorgen og velkommen til  juleaftensdag som heldigt nok falder på en onsdag – derfor: JULESPECIAL!

Onsdag den 24. december 2014

Denne uge har været præget af eksaminer, juleshopping og selvfølgelig også juridiske nyheder fra hele verden. Da det nu er juleaftensdag, så er det besluttet, at vi dropper verdensskandalerne, konkurserne, politikken, retsstridigheder, jurajokes og alt det andet hejs, som jeg normalt skriver om hver onsdag. Onsdagsposten er således på hold, men vender stærkt tilbage i næste uge. Indtil da så må I nyde julen, og til de som ikke fejrer jul, så må I nyde de stille dage, hvor læsepladser på Jurahuset ikke er et problem.

Jeg ønsker jer nogle fantastiske juledage! Alt godt herfra. Husk hyggen og familien og glem juraen og kalorierne.

Med ønsket om en skøn tid fra

Plesner, Juridisk Diskussionsklub og Frederikke Lindbo Moen

(Visited 32 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 070114

Aktuelt - 07, januar 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Humans of Søndre Campus – 3. års studerende

Aktuelt - 22, oktober 2017

Kære juridiske Haner og Høner. Mit navn er Peter Emil Colding, jeg studerer på mit 5. semester af bacheloren, og jeg har fået ”æren” af at fortælle jer lidt om min hverdag på jurastudiet. Jeg håber, at I vil slå benene op på læsesalens hæve-/sænkeborde, tage en stor tår af jeres billige filterkaffe og gribe muligheden for en overspringshandling i form af en række hverdagsprægede røverhistorier fra mandag til fredag.   Mandag Noget af det lækreste ved studielivet på jura […]

Læs mere