Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til denne uges Onsdagspost!

Onsdag den 7. januar 2014

Så er den første officielle uge af 2015 gået (alle ved jo godt, at året først rigtig starter den 2. januar). Der er ikke sket meget nyt i de juridiske nyheders univers siden sidst, men det er måske fordi, at hele befolkningen har travlt med at booke sig på fitnesshold, købe grøn salat, blende supper og påklæde sig nikotinplastrer. Jeg håber for alle, at de når deres nytårsforsæt, og at 2015 bliver året, hvor stranden i juli er spækket af strandløver og strandløvinder. Hvis det ikke lykkes, så går det hele nok også, og så ses vi i køen til Lydolphs Isbar på Strandvejen.

Undertegnede har pakket kufferterne og er flyttet til Europas hovedstad – Londonton. Det regner meget, så byen lever helt op til sit rygte – lækkert! Mens at forsiderne i Danmark stadig er optaget af plads til OW Bunker-sagen, så er de britiske aviser optaget af en grisset historie, hvor the Duke of York efter sigende skulle have udnyttet en såkaldt sexslave, der nu står frem. Offeret mener at hun har mødt dronningen efter hændelsen, men så måske ikke alligevel?! Uanset hvordan udfaldet i hele affæren bliver, så er det i hvert fald en snavset historie, som beviser at kongehuset i UK stadig formår at få masser af omtale. Og hvad er det man siger om omtale? Hellere dårlig omtale end ingen?!?!?! Uanset hvad, så er jeg stor fan af monarkiet, og ikke mindst af vores egen Dronning Margrethe <3

Nu til denne uges juridiske nyheder – god læselyst!


Krysantemumbombemanden tog sin advokat i hånden og mødtes med politiet i mandags.

 

Skærmbillede 2015-01-06 kl. 18.16.54

http://politiken.dk/indland/ECE2499874/mand-bag-krysantemum-bombe-i-koebenhavn-har-meldt-sig-selv/


DRONNINGS NYTÅRSTALE

Skærmbillede 2015-01-06 kl. 18.18.56

http://www.dr.dk/tv/se/dronningens-nytarstale/dronningens-nytarstale-7


»Det er en metode, vi kender. En variant er for eksempel at spille på alle tre udfald af en kamp, hvor man uanset resultatet er sikker på at få omkring 90 procent af indskuddet tilbage og dermed kun har et lille tab«, siger vicestatsadvokat Per Fiig.  

 

Skærmbillede 2015-01-06 kl. 18.20.32

http://politiken.dk/indland/ECE2500455/kriminelle-udnytter-danske-spil-til-hvidvask/


Flygigant kommer efter ung IT-nørd, efter hans ”hidden city” ticketing-koncept driver gæk med flyselskabers udbudte priser. 

 

Skærmbillede 2015-01-06 kl. 18.26.47

http://thehigherlearning.com/2014/12/30/united-airlines-suing-22-year-old-who-figured-out-genius-way-to-buy-cheaper-tickets/


Statsministerens nytårstale – den er vel altid relevant?!

 

Skærmbillede 2015-01-06 kl. 18.28.14

http://www.stm.dk/_p_13964.html


Justitsen opper sig efter ny offentlighedslov, men der er stadig plads til forbedring (også i den grad).

 

Skærmbillede 2015-01-06 kl. 18.29.58

http://www.information.dk/520093


Nye beviser i OW bunker trænger ledelsen op i en krog. 

 

Skærmbillede 2015-01-06 kl. 18.31.14

http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/296904/medie_mail_afsloerer_ow_bunker-toppen_i_september.html


Kæmpe fremskridt i den støvede advokatbranchen, og hold nu fast: DIGITAL SIGNATURER.  

 

Skærmbillede 2015-01-06 kl. 18.37.58

http://www.business.dk/vaekst/advokat-skaerer-toppen-af-papirbunken


Det var alt for denne gang – god uge!

(Visited 73 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagspost – 02.06.2021

Aktuelt - 02, juni 2021

God formiddag og velkommen til Onsdagsposten! Det bliver så småt varmere i vejret, og sommerferien nærmer sig for de fleste af os. Du har måske lige afleveret dit bachelorprojekt? Ellers er du måske fortsat begravet i de sidste eksaminer. Om ikke andet, så snup en kop kaffe, giv dig selv en pause og læs med om den forgangne uges juridiske nyheder i ugens Onsdagspost! Måske var der lidt for meget fart på, da hastelovgivningen fra marts 2020 blev vedtaget. Det […]

Læs mere

Onsdagsposten 06092017

Aktuelt - 06, september 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 6. september 2017 Det kan næppe være til diskussion, at den forgangne uge på alle måder har stået i overlevelsens tegn. Vi har overlevet studiestart, starten på efteråret og starten på de næste to år af vores liv, som vi ikke kommer til at bruge i selskab med Jon Snow. Og nå ja, så har Danmark overlevet at møde Polen i Parken. Miraklernes tid er tilsyneladende ikke forbi. Om end vi […]

Læs mere