Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

God formiddag og velkommen til denne uges Onsdagspost.

Onsdag den 4. februar 2015

London calling! For aloe de son er vilde med Europas hovedstad London, så er der meddelt alvorlig priskrig, hvilket resulterer i at pr. oktober 2015, vil der være nær 30 afgange mellem København og London, hvilket naturligvis presser priserne helt i bund. Så havde du ikke overvejet en master på King’s, Regent’s eller Westminster, så er det værd at gøre nu. Det kan snart overvejes at tage et enkelt fag i London i stedet for CBS, eftersom at flybilletterne nærmest haler ind på togbilletternes priser. Argh… Måske ikke, men udviklingen er pudsig. Flybilletter falder og falder i pris mens togbilletter stiger og stiger.

UK har ventet (eller frygtet) regentskiftet. Charles har nu ventet på at tiltræde “familieforetagenet” i mere end 60 år. Det er nu kommet frem at han har kort i ærmet, som mor-England ikke finder passende. Charles har nemlig tænkt sig, at være konge med stort K. Han vil blande sig mere, komme med flere udtalelser og give folket et mere aktivt kongehus. Queen Elizabeth har været og er meget anonym, og har nu givet udtryk for, at Charles’s store tanker “ikke er passende”. Stakkels Charles…. Endnu engang sat på plads af mor.

Uanset så bliver det spændende at se tronskiftet. Til den tid kan man sikkert rejse herover for 150 DKK, mens toget til Frederiksberg koster 168 DKK. Ergo, så glæder Charles sig måske meget, men udsigterne til tronen, er langt ude i tiden, for Queen Elizabeth har ikke travlt med at genmøde Prins Philip af Grækenland og Danmark.

Nu til ugens juridiske nyheder.


Velfærd er en lækker størrelse – så lækker at de svenske socialdemokrater vil have patent på den nordiske velfærdsmodel. Bertel Haarder giver ingenting for det, og er klar til Højesteret.

 

Skærmbillede 2015-02-03 kl. 21.53.43

http://politiken.dk/udland/ECE2525716/strid-om-retten-til-verdenskendt-nordisk-varemaerke-ender-i-hoejesteret/


At Strauss-Kahn er en grisset mand, er ingen nyhed. Nu er han anklaget for rufferi! Skræmmende er at mange franskmænd stadig mener, at pillefingeren ville være en god præsident. 

 

Skærmbillede 2015-02-04 kl. 11.22.12

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2015/02/02/02071230.htm


Internettets udvikling udfordrer den private ejendomsret. True that! 

 

Skærmbillede 2015-02-04 kl. 11.23.24

http://www.b.dk/kronikker/den-private-ejendomsret-er-truet


Columbus har været på shoppetur i USA, hvilket har resulteret i en klædelig ny accessorie – InterDyn BMI. 

 

Skærmbillede 2015-02-04 kl. 11.24.33

http://marketnews.dk/artikel/19/4066/columbus_koeber_konsulentvirksomhed_i_usa.html


Big Macs og valutakurser er måske ikke direkte relevant for jura. Artiklen er dog med, da kombinationen af Big Macs og valutakurser kan forklare selv den mest talskræmte juranørd på 4. sal i JUHU om økonomi. 

 

Skærmbillede 2015-02-04 kl. 11.25.46

http://borsen.dk/nyheder/oekonomi/artikel/1/298368/forstaa_valutakrigen_gennem_big_macs.html


Kritik af Morten Messerlars ift. det grænseløse Europa. 

 

Skærmbillede 2015-02-04 kl. 11.26.59

http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE7410989/EU+kalder++Morten++Messerschmidt/


Analyse af ny lov viser, at den har effekt, men måske ikke den tilsigtede.. Eller måske faktisk netop den tilsigtede? 

 

Skærmbillede 2015-02-04 kl. 11.28.01

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/indlandsanalyser/ECE7411791/Signaler+i+asylpolitikken+kan+være+vigtigere+end+regler+og+paragraffer/


Ikke mere denne gang – fortsat god uge! 

(Visited 40 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 110315

Aktuelt - 11, marts 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 220317

Aktuelt - 22, marts 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 22. marts 2017 Okay. Der ikke er noget værre end typen, der gør opmærksom på, at hun/han er vokset op i en tid, hvor hundefilteret på snapchat ikke fandtes, men Snake på en Nokia 3310 var en realitet, og manglende kendskab til citaterne fra filmene”Anja og Viktor” var grund nok til, at man kunne kalde sig selv en kvalificeret outsider, men…. “Så er det blevet onsdag” lyder det […]

Læs mere