Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

 Godmorgen og velkommen til denne uges onsdagspost.

Onsdag den 10. juni 2015

Så kom sommervejret til København, og det ankom lige i tide til Distortion, hvilket reddede utallige pigers jeg-tog-bare-lige-det-her-trashy-outfit-på-stil. Foruden en by begravet i skrald, så medførte Distortion ekstra kunstneriske og lyriske bidrag til diverse valgplakater. Man kan få bange anelser om vælgerne, når man ser deres statements på valgplakaterne, og kan blot håbe, at de udsagn som pryder valgplakaterne, ikke er grobunden for argumenterne, som vil pryde stemmeurnernes valgsedler.

Helle Thorning og Lars Løkke var i en skarp duel på DR i ugens løb. Smertefuldt var det, at se på hvordan hertuginden af rød og baronen af blå sloges med alt andet end ynde. I et land som bygger dets eksistens på respekt, mådehold og tolerance, synes det uacceptabelt at vores repræsentanter bød på fnys, selviscenesættelse, uforskammethed og afbrydelser. Hvad gør man når repræsentanterne ikke repræsenterer? Hvad gør man, når man både kan lide gris og okse, hvid og sort, politi og retfærdighed, citronmåne og mænd i skjorte, der arbejder for meget? Svært er det!

Ikke kun i Danmark er der knas med repræsentanternes repræsentation af folket. Homoseksuelles adgang til giftemål er stadig ikke lovligt i Australien, på trods af, at alle statistikker viser, at befolkningen er for netop dette. Du kan læse mere om denne sag, samt meget mere i onsdagsposten – god fornøjelse!


Australiens befolkning er klar til homovielser, desværre afspejler parlamentet ikke folkets holdning.

 

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 23.21.14

http://www.b.dk/globalt/australiere-ogsaa-klar-til-at-sige-ja-til-homoaegteskab


”Du erkendes skyldig for overtrædelse af janteloven.”

 

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 23.24.13

http://www.business.dk/finans/kammeradvokaten-om-capinordics-forsvar-bissetrick-og-candyfloss


Grundloven beskytter demokratiet , og giver borgerne stemmeret – eller gør den? 

 

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 23.25.55

http://www.politiko.dk/nyheder/450.000-borgere-har-ikke-ret-til-at-stemme


Skulle kabinepersonalet have været bedre i stand til at hjælpe døende mand på vej til København fra Alicante? Man skulle umiddelbart tro, at personalet på netop dén rute var veløvede i en flok nær-døden mennesker? Argh… ;-) 

 

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 23.28.20

http://ekstrabladet.dk/112/passagerer-anklager-norwegian-doeende-laa-fem-minutter-uden-hjaelp/5595722


Når far siger ”ja”, men mor siger ”nej”. Finansiel Stabilitet er ligeglad med Finanstilsynets accept af adfærd. 

 

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 23.30.13

http://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/article7761405.ece


”Det skal bedre kunne betale sig at arbejde.” En meget brugt reference i disse tider. Det skulle vel også gerne kunne ”betale sig”, at dygtiggøre sig? Det kan det desværre ikke med fremdriftsreformen, som nu stiller ultimatum om dygtiggørelse vs. arbejde. 

 

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 23.32.11

http://www.b.dk/nationalt/vi-skaber-vaekst-og-bliver-smidt-ud?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=Berlingske&utm_content=update+To+succesfulde+iværksættere+er+tvunget+til+at+drop


En altid sikker vinder, vinder ikke altid. Som yoghurt blev overhælet af skyr – så skete det! 

 

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 23.33.35

http://www.business.dk/raadgivning/bech-bruun-snupper-tronen-fra-kromann-reumert


Rettighedsstridigheder om beat. Dansk musiker tager kampen op mod verdenskendt amerikaner.

 

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 23.35.03

http://politiken.dk/kultur/musik/ECE2694139/overrasket-dansk-kunstner-hoerte-pludselig-sit-beat-paa-amerikansk-megahit/


I/S eller P/S? Advokatvirksomhedens typiske selskabsform ændres i hele branchen, læs her hvorfor.

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 23.37.40

http://www.business.dk/raadgivning/advokater-slipper-af-med-risikabel-byrde


Næh næh næh næh næh, det må I ikke. Fy fy skam skam… 

 

Skærmbillede 2015-06-09 kl. 20.47.00

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/06/09/111024.htm


Det var alt for denne uge – god sommer!

(Visited 25 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Humans of Søndre Campus, 1. års studerende, part 2

Aktuelt - 25, juli 2017

Hvorfor lige jura? Af William Tornøe, 1. års studerende    Mit sidste indlæg havde en noget lettere tone end den, jeg har tænkt mig at sætte an i det følgende, uden at det skal blive alt for alvorligt eller selvhøjtideligt. Sidste gang fokuserede jeg på de ting, der får ens dagligdag til at fungere ved på en eller anden måde at distrahere én, men denne gang vil jeg fokusere på, hvorfor man har valgt netop denne hverdag, og hvad der […]

Læs mere

Verdens ældste erhverv får moderne rettigheder

Aktuelt - 28, marts 2016

Verdens ældste erhverv får moderne rettigheder   Af Yousif F. N. Al-Saif   Historien – jura og prostitution Prostitution har igennem hele menneskehedens historie været et omdiskuteret emne. Mennesket har siden Hammurabis Lov forsøgt at regulere adgangen til at sælge sex. Den lovmæssige regulering har igennem historien været styret af hensynet til at værne om den konventionelle kønsmoral, at forhindre kønssygdomme, at beskytte udsatte grupper mod udnyttelse og moralsk forfald.   I middelalderen indførtes en langt række love og forordninger, […]

Læs mere