Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til denne uges juridiske update:

Onsdag den 15. juli 2015

Det er onsdag, og selvom sommerferien for alvor kan mærkes på alt fra tomme lokaler på uddannelsesstederne, mænd uden slips på de dyre arbejdspladser, tomme kontorer i advokathusene, manglende kø på motorvejen kl. 08:20, lørdagsleben i Torvehallerne på en tirsdag, tømmermænd på en mandag, ja, så er der stadig juridiske nyheder om onsdagen.

Norwegian, SAS, British Airways og resten af konkurrenterne arbejder på højtryk for at få Hr og Fru Nordeuropa til diverse steder på kloden. Det er nærmest ironisk at en branche der det sidste år, har været præget af så meget uro, skal fungerer som fragtmænd for EU-borgere rundt om i Europa, hvor diverse landsmænd i øjeblikket diskuterer heftigt om EU-økonomi, og spørgsmålstegn til hele konceptet EU bliver stillet i medierne. I regn og slud skal posten ud, og i juli og august skal sandal-parret til Sydeuropa. Brancheuroligheder og økonomiske kriser kan ikke holde en Ecco med velcro tilbage, hvilket er der nok mere sikkerhed for, end at posten reelt kommer frem til tiden?!

Nu til juranyt – God læselyst!


En af vores største turistattraktioner i København kan nu udløse bøder – watch out guests!

 

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 22.09.25


Google er på overarbejde, og efterkommer de regler, som er udstedt af EU. 

 

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 22.11.10


Ny aftale med Grækenland er i hus. Betingelsen er dog: Lovændringer skal ske med lynets hastighed. 

 

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 22.12.22


Bestikkelse og udbudsret er ikke et sundt venskab. De sidste sigtede i Atea-sagen er nu på gaden igen.

 

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 22.14.38


Terrorparagrafferne bliver brugt overalt i verden, senest i Abu Dhabi.

 

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 22.16.03


Fængslet uden dom? Det kan ske når man er single-mor og ikke vil dele sit kæreste eje.

 

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 22.17.19


Vikaren i folkeskolen var typisk en 19-årig hurtig fyr, der altid foreslog rundbold. Ved domstolene er vikaren grå, rynket, gammel og han har skiftet battet ud med en hammer. 

 

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 22.18.47


Ændring i lejeloven er her gjort overskuelig. 

 

Skærmbillede 2015-07-14 kl. 22.20.10


Det var alt for denne gang. Fortsat god uge.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 271217

Aktuelt - 26, december 2017

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Kære jurastuderende, jeg håber, du har haft en dejlig jul! Du sidder højst sandsynligt og sveder tran nu over eksamen, men formentlig også over al den fede julemad, du på imponerende vis har formået at indtage de seneste dage. Selvom det har været hårdt at måtte sige nej tak til hygge og lange julefrokoster med culpøse mængder snaps, har det dog også været liiidt rart at have en undskyldning i baghånden, når tante Gerda har […]

Læs mere

Karrierekarrusellen: Nielsen Nørager

Aktuelt - 20, maj 2020

Med stud.jur. Ida Krogh Olsen   Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for en jurastuderende hos jer? Vi møder ind kl. 9 og har som udgangspunkt fri kl. 17 eller 18. Dette tilpasses dog vores undervisning, så har man fx undervisning fra 8-10, møder man blot ind derefter. Jeg starter typisk min arbejdsdag med at tage noget morgenmad, som jeg spiser, imens jeg tjekker min egen mail og vores fælles studentermail. Studenterne har deres eget fælleskontor, hvilket er rigtig dejligt, […]

Læs mere