Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til denne uges juridiske update:

Onsdag den 22. juli 2015

Vi skriver den 22. juli, men vejrudsigten ligner en smuk oktoberdag. Hvor smuk er et positiv ladet ord, da er oktober i juli meget negativt. Utallige danskere har undgået rejser til udlandet, for at nyde den danske sommer. Som en mus i et fyldt lokale, så har solen kun stukket hovedet frem i kort tid af gangen, for hurtigt at krybe tilbage, hvor ingen kan se den.

Hvem der til gengæld har bestilt flybilletter er turisterne, der besøger Danmark i disse tider. De kører rundt på Segways, går langsomt på Strøget, tager billeder på Christiania, bliver skuffet over Den Lille Havfrue, går i Tivoli og bliver lokket til et måltid i Little Italy (en af de to restauranter bag Vor Frue Kirke).

Aviserne har i denne uge blandt andet skrevet om turisterne i Danmark. “Der er for lidt aktiviteter” mener nogen, og andre hæfter sig ved hvordan flere og flere benytter Airbnb og bor i private hjem frem for hoteller. Konklusionen er dermed: Turisterne keder sig, så de kører på segways, de bor dør om dør med dig, men spiser dårlig italiens mad senere i aften, og de glæder sig til en tur i H.C. Andersens fodspor i morgen, hvor de starter med Den lille Havfrue og afslutter i Den Flyvende Kuffert i Tivoli.

Den bitre dansker ser frem til en august, med juni/julivejr, hvilket i denne kontekst kun er håbefuldt og positiv ladet.

Nu til juridiske nyheder!


Venstre vandt over SR-regeringen, men Venstre vinder ikke over EU.

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.53.37


Svensker-tobakken er altså IKKE lovlig i løs ”format”. 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.54.54


Større konkurrence på apotek-markedet er meget aktuelt, da den nye lov tillader det. Vil der være plads til de gamle små, der meget snart, bliver meget få? 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.56.14


Hvad er værst: At blive dømt skyldig af domstolen eller fordømt af samfundet? Bill Cosbys liste over bedøvelsesvoldtægtsofre vokser stadigvæk. 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.57.31


Har Mærsk ligget i med de forkerte i den forkerte havn? Det danske politi undersøger nu Mærsks rolle i den største korruptionssag nogensinde i Brasilien.

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.58.52


Ledere i underleverandør til metrobyggeriet risikerer fængselsstraf. Årsagen er skattesnyd!

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 19.00.16


Spidsen af Brasiliens magtpyramide bliver straffet for korruption. 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 19.01.40


DF vil straffe de som udøver humanitært arbejde? Eller???  

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 19.02.40


Det var alt for denne uges onsdagspost!

(Visited 268 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 041017

Aktuelt - 04, oktober 2017

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Kært barn har mange navne. I USA skal vi til Prom, i gymnasiet skal vi til Galla, og ifølge mormor skal vi til Årsbal.  At vi på Det Juridiske Fakultet har fundet på et helt fjerde navn, kan vi roligt være stolte af. Her kalder vi det simpelthen Årsfest. I går annoncerede JD, på samme tid som Mick Jagger skrålede “SATISFACTION” i parken, at vi lørdag d. 28. oktober holder Årsfest på Moltkes Palæ, der […]

Læs mere

Portræt af Beskæftigelsesministeriet – I demokratiets tjeneste

Aktuelt - 13, november 2016

Af Sara Petrovic   Med et ressortområde, der rækker ind i alle og enhvers liv, har Beskæftigelsesministeriet en evig central rolle i vores samfund. Stud.Jur. Online har besøgt Beskæftigelsesministeriet og fået et indblik i embedsmændenes verden. En verden, hvor ordentlighed, faglighed, samarbejde, jura og politik udgør grundingredienserne i embedsmændenes hverdag i ministeriet.   I byrummet ligger Beskæftigelsesministeriets departement, kun et stenkast fra Christiansborg, Finansministeriet og Nationalbanken. Dette er næppe en tilfældighed. Ministeriet har et omfattende ressortområde, der er i konstant […]

Læs mere