Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til denne uges juridiske update:

Onsdag den 22. juli 2015

Vi skriver den 22. juli, men vejrudsigten ligner en smuk oktoberdag. Hvor smuk er et positiv ladet ord, da er oktober i juli meget negativt. Utallige danskere har undgået rejser til udlandet, for at nyde den danske sommer. Som en mus i et fyldt lokale, så har solen kun stukket hovedet frem i kort tid af gangen, for hurtigt at krybe tilbage, hvor ingen kan se den.

Hvem der til gengæld har bestilt flybilletter er turisterne, der besøger Danmark i disse tider. De kører rundt på Segways, går langsomt på Strøget, tager billeder på Christiania, bliver skuffet over Den Lille Havfrue, går i Tivoli og bliver lokket til et måltid i Little Italy (en af de to restauranter bag Vor Frue Kirke).

Aviserne har i denne uge blandt andet skrevet om turisterne i Danmark. “Der er for lidt aktiviteter” mener nogen, og andre hæfter sig ved hvordan flere og flere benytter Airbnb og bor i private hjem frem for hoteller. Konklusionen er dermed: Turisterne keder sig, så de kører på segways, de bor dør om dør med dig, men spiser dårlig italiens mad senere i aften, og de glæder sig til en tur i H.C. Andersens fodspor i morgen, hvor de starter med Den lille Havfrue og afslutter i Den Flyvende Kuffert i Tivoli.

Den bitre dansker ser frem til en august, med juni/julivejr, hvilket i denne kontekst kun er håbefuldt og positiv ladet.

Nu til juridiske nyheder!


Venstre vandt over SR-regeringen, men Venstre vinder ikke over EU.

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.53.37


Svensker-tobakken er altså IKKE lovlig i løs ”format”. 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.54.54


Større konkurrence på apotek-markedet er meget aktuelt, da den nye lov tillader det. Vil der være plads til de gamle små, der meget snart, bliver meget få? 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.56.14


Hvad er værst: At blive dømt skyldig af domstolen eller fordømt af samfundet? Bill Cosbys liste over bedøvelsesvoldtægtsofre vokser stadigvæk. 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.57.31


Har Mærsk ligget i med de forkerte i den forkerte havn? Det danske politi undersøger nu Mærsks rolle i den største korruptionssag nogensinde i Brasilien.

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.58.52


Ledere i underleverandør til metrobyggeriet risikerer fængselsstraf. Årsagen er skattesnyd!

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 19.00.16


Spidsen af Brasiliens magtpyramide bliver straffet for korruption. 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 19.01.40


DF vil straffe de som udøver humanitært arbejde? Eller???  

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 19.02.40


Det var alt for denne uges onsdagspost!

(Visited 485 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Tulipankrakket

Aktuelt - 24, juli 2014

Jeg kan lide høje mennesker med brede skuldre, der spiller volleyball. Jeg hepper på Ajax og drømmer om de fire v’er: Villa, Volvo og Vovse med Viktor (Fischer).

Læs mere

Fremtidens Advokat

Aktuelt - 26, juli 2020

Fremtidens advokat Ny teknologi sætter sit præg på advokatbranchen. En større udvikling i den branche, vi kender i dag, venter. Allerede nu kan meget af det rugbrødsarbejde, der laves manuelt, laves af kunstig intelligens, og meget tyder på, at denne udviklingskurve fortsætter.    Der bliver derfor stillet spørgsmålstegn ved, om man overhovedet har brug for advokater i fremtiden. For hvis maskinerne allerede kan klare dele af det arbejde, der bliver lavet i dag, hvad forhindrer dem så i helt at […]

Læs mere