Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til denne uges juridiske update:

Onsdag den 22. juli 2015

Vi skriver den 22. juli, men vejrudsigten ligner en smuk oktoberdag. Hvor smuk er et positiv ladet ord, da er oktober i juli meget negativt. Utallige danskere har undgået rejser til udlandet, for at nyde den danske sommer. Som en mus i et fyldt lokale, så har solen kun stukket hovedet frem i kort tid af gangen, for hurtigt at krybe tilbage, hvor ingen kan se den.

Hvem der til gengæld har bestilt flybilletter er turisterne, der besøger Danmark i disse tider. De kører rundt på Segways, går langsomt på Strøget, tager billeder på Christiania, bliver skuffet over Den Lille Havfrue, går i Tivoli og bliver lokket til et måltid i Little Italy (en af de to restauranter bag Vor Frue Kirke).

Aviserne har i denne uge blandt andet skrevet om turisterne i Danmark. “Der er for lidt aktiviteter” mener nogen, og andre hæfter sig ved hvordan flere og flere benytter Airbnb og bor i private hjem frem for hoteller. Konklusionen er dermed: Turisterne keder sig, så de kører på segways, de bor dør om dør med dig, men spiser dårlig italiens mad senere i aften, og de glæder sig til en tur i H.C. Andersens fodspor i morgen, hvor de starter med Den lille Havfrue og afslutter i Den Flyvende Kuffert i Tivoli.

Den bitre dansker ser frem til en august, med juni/julivejr, hvilket i denne kontekst kun er håbefuldt og positiv ladet.

Nu til juridiske nyheder!


Venstre vandt over SR-regeringen, men Venstre vinder ikke over EU.

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.53.37


Svensker-tobakken er altså IKKE lovlig i løs ”format”. 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.54.54


Større konkurrence på apotek-markedet er meget aktuelt, da den nye lov tillader det. Vil der være plads til de gamle små, der meget snart, bliver meget få? 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.56.14


Hvad er værst: At blive dømt skyldig af domstolen eller fordømt af samfundet? Bill Cosbys liste over bedøvelsesvoldtægtsofre vokser stadigvæk. 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.57.31


Har Mærsk ligget i med de forkerte i den forkerte havn? Det danske politi undersøger nu Mærsks rolle i den største korruptionssag nogensinde i Brasilien.

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 18.58.52


Ledere i underleverandør til metrobyggeriet risikerer fængselsstraf. Årsagen er skattesnyd!

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 19.00.16


Spidsen af Brasiliens magtpyramide bliver straffet for korruption. 

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 19.01.40


DF vil straffe de som udøver humanitært arbejde? Eller???  

 

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 19.02.40


Det var alt for denne uges onsdagspost!

(Visited 257 times, 1 visits today)

Del denne artikel

KONKURRENCE – Gavekort til Madklubben

Aktuelt - 10, oktober 2014

Konkurrence Vind gavekort på 500 DKK til Madklubben! – I forbindelse med Stud.Jur.-online launch Jurabaren i dag fredag den 10. oktober 2014 udbyder JD to gavekort á 500 DKK.   SPØRGSMÅL:  Hvilken skribent fra Stud.Jur.’s eksterne redaktion skrev portrættet af Marlene Wind?     For at vinde et af gavekortene, skal du besvare spørgsmålet som en kommentar nedenfor. Vi trækker lod mellem de, som svarer rigtigt.     Konkurrencen er åben til og med søndag den 12. oktober kl. 16:00. Vi […]

Læs mere

Onsdagsposten 131217

Aktuelt - 11, december 2017

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Eksamenspresset er nu for de fleste ved at være på sit højeste, og du bruger sandsynligvis de fleste af dine vågne timer på jura pt. De få gange, du alligevel får forvildet dig ud af din læsehule og møder andre virkelige mennesker, kan du nu kende din med-jurastuderende fra andre mennesker på et par opspilede øjne, der vidner om et ekstremt overforbrug af koffein, et flakkende og desorienteret blik, der vidner om, at det eneste, […]

Læs mere