Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til denne uges juridiske nyhedsupdate.

Onsdag den 30. september 2015

Onsdagsposten har nu eksisteret i 57 uger, og dermed udkommet i 57 eksemplarer. Hundredevis af nyheder er blevet delt, og tusindevis har læst med, skimmet eller ikke lige orket det. Sidste år på samme tid, blev der skrevet om det skiftende vejr, om kommende vinterdepressioner og kommende turistfælder i Thailand. Det samme er tilfældet i år, men hvad vi glemte sidste år, og nu så husker i år – osso buco, jordskokker, svampe, græskar, svinekæber, lammekølle, kartoffel porre suppe, rodfrugter, æbletærte og kastanjer – ja, efteråret byder på gode sæsonvarer og god mad. Så inden du gældsætter dig grundet en rejse til østen eller syden, så tøv en kende og gå i Irma. Når nu du er der, så prøv legen: “Tre items i Irma koster altid mere end mit ugeforbrug i Netto.” Kan du købe tre ting i Irma uden at lægge mindst 320 kr., så er du dygtig. Ingen forstår hvorfor, men det løber altid op i Irma – det er bare en præmis man må acceptere.

Nu til nyheder og præmisser som er mere eller mindre svære at acceptere – nu til Onsdagsposten.


Hvis du skal synge Happy Birthday, så skal du gøre det med missekat-stemmen, ellers kan det være at du træder på selveste Miss Monroe.

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.05.00


Hvad foretrækker du: lækre lædersko med guldemblem under sålen eller Super Nachos og dårlig burger? 

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.06.25


Igen igen igen er juristerne uenige med politikerne, og denne gang er det den rødglødende Inger, der bliver truet af juraens vogtere. 

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.16.27


Hvis man ikke må skære tippen af tissedrengen, så vil det jødiske samfund i Danmark lide et tab – mentalt og ikke fysisk. 

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.18.12


Hun ligner ikke karakteren Sara fra Prison Break, men ikke desto mindre, så har den nu dømte kvinde hjulpet to fængselsfanger ud på den anden side af tremmerne. 

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.34.58


En af juraens helte fyldte rundt i søndags – HURRA!!!! 

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.42.12


Ingen straf til politikere med kontroversielle udtalelser. 

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.43.54


Ludere, strippere og alle pengene på sort – fuld fart over feltet i Pentagon. 

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.45.32


Australien er Rihanna-fan, og derfor er de ikke sikre på, om de vil lade Chris Brown rejse ind i landet. 

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.46.44


Danmark afventer EU i sag om VW’s ”miljørigtige” biler. 

 

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 20.48.14


Ikke mere jura-hejs i denne uge – hav en henrivende uge.

(Visited 112 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 210617

Aktuelt - 21, juni 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 21. juni 2017 Godmorgen og velkommen til endnu en omgang Onsdagspost. Denne uge er ugen, hvor de sidste eksaminer afsluttes, og det betyder, at alle jurastuderende meget snart har sommerferie. Til dem, der ikke har fået det endnu: Hold ud! Denne uge er også ugen, hvor Søren Pind har udtalt, at han mener, det er et stort problem, at 2/3 studerende ikke mener, det er hårdt at studere. En udtalelse, man […]

Læs mere

Reportage fra International middag – 2013

Aktuelt - 15, august 2014

Mange jurastuderende på Københavns Universitet vælger at tage på udveksling som del af enten bachelor- eller kandidatgraden. Nogle vælger at tage langt væk til enten kængurulandet Australien, USA, eller Østen. Andre skal ikke så langt, og vælger i stedet Tyskland, Sverige eller et af de andre europæiske lande gennem ”ERASMUS” programmet. JD afholder derfor, i samarbejde med IUNO og det juridiske fakultet, den internationale middag to gange årligt. Her får de rejsende mulighed for at møde andre, der skal samme sted hen, eller nogen der kommer derfra, som kan give gode råd om landet. Stud.Jur har dækket middagen, der fandt sted den 11. april på Toldboden.

Læs mere