Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til denne uges juranyheder.

Onsdag den 28. oktober 2015

Når man først slår op på diverse online aviser, så er ugens udbud af artikler ekstra bredt. For der sker meget og intet i øjeblikket.

I går styrtede et dansk F-16 fly ned, og piloten måtte skyde sig selv ud af flyet – ret sindssygt. Dagen i dag er, på trods af flystyrt, dog mest præget af årets næst vigtigste event for hr. og fru Danmark – det er nemlig dagen, hvor finalen i Den Store Bagedyst sendes på DR1. Næstvigtigst er udsendelsen, da den selvfølgelig ikke når op på Vild med Dans niveauet, men potentialet er der, og de kan måske nå derop, hvis de til næste år indfører sms-stemmer, og tilføjer kendte profiler.

Apropos hr. og fru Danmark så er det svært at komme udenom programmet Luksusfælden, hvor seerne kan få økonomisk storhedsvanvid på trods af et overtræk på 4.000 DKK, og de kan gnide sig i hænderne over at overtrækket næsten bliver dækket i næste måned. Kvinden i gårsdagens udsendelse nægtede at betale sin advokat, og ved I hvorfor?: “De fandt ikke frem til mere end hvad jeg gjorde, og det synes jeg ikke det er fair, at jeg skal betale DKK 20.000 for det.” Man kan vel egentlig godt forstå den enlige mor til syv (SYV BØRN), men hvis vi skal være helt ærlige… Der ville ikke være mange domiciler, kobbertårn, havudsigt, indgraverede blokke og kuglepenne, klientfrokoster, udlandsture mv., hvis advokater kun fik penge for problemer, der rent faktisk blev løst på klientens best case scenario. Intet dårligt ment om advokatbranchen, blot en applaus til erhvervet hvor “dit bedste skud” er “fint”, og så koster det i øvrigt DKK 20.000.

Se nu bare glad ud, og betal din regning. Trøst dig med kage og dans kiloene væk.


Hvis du leder og driver et pengeinstitut så kan du bare give den fuld gas på brud af reglerne – de fanger dig aldrig – sømmet i bund! 

 

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.35.43


Blærerøven der glædeligt bærer to Rolex ure på én gang, kan nu også bære to klip i kørekortet. Dog resulterer hans nye accessoires i , at han må lade bilen parkere i et halvt års tid, men det gider Mads-orange-klud-og-pink-sokker ikke at finde sig i, så han har hyret en kreativ advokat. 

 

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.37.30


Når nu at kanonerne er ladet, hvorfor så ikke fortsætte sin kamp mod de store tyraner? Vestager fortsætter sine ”angreb” med EU i ryggen. 

 

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.38.48


Skæv faglighed på landets universiteter eller skæv IQ fordeling på landets universiteter eller begge dele? 

 

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.40.17


Shout out til alle Star Wars nørdede jurister – I vil elske alt ved denne artikel! 

 

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.41.50Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.42.25


Hvad burde give den højeste straf: Indbrud med formålet om tyveri eller indbrud med formålet om at lægge sig nøgen imellem et par, for så at kysse manden i sengen? Det er egentlig ligegyldigt for gerningsmanden Defeudis, der gjorde begge dele. 

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.44.50


Inger Støjberg forsvarer stolt sin kampagne, som var hun Don Draper i topform. 

 

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.46.38


Nu må erhvervsretlig jura kun offentliggøres to gange årligt. Ja men…. Hvad skal vi jurister så lave, hvis vi ikke skal hjælpe de hjælpeløse og forvildede i juraens rod?

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.48.01


Alle vidste, at det ville ske på et tidspunkt. Popcorn Time er altså ulovligt, og lukker derfor helt ned. Resultatet bliver nok, at der er utrolig mange, der på søndag ikke ved, hvad de skal lave – buh hu! 

 

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.49.07


 Bruger eller anbefaler du virksomhedsskatteordningen, så vær’ opmærksom på denne lille finesse.

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 17.50.24


Det var alt for denne uge – kom godt ind i november.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 230316

Aktuelt - 23, marts 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner   Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 23. marts 2016 Tirsdag den 22. marts 2016 blev på ulykkelig vis en dag, der vil blive husket fremover. Islamisk Stat slog til igen og dræbte over 30 uskyldige mennesker og sårede mindst 250. Terrorangrebet i Bruxelles er en påmindelse om at stå sammen, en påmindelse om at vise medmenneskelighed og en påmindelse om at vise næstekærlighed. Vi er Bruxelles. Vi er Paris. Vi er hele verden samlet i […]

Læs mere

Er grænsen for foreningsfriheden nået?

Aktuelt - 26, november 2017

Bandekrigen har kostet menneskeliv og ressourcer. Store dele af landet er blevet støvsuget for politifolk. De lokale beboere har henover sommeren og efteråret forsøgt at råbe politikerne op. De har krævet, at politikerne greb ind. Nu er deres opråb blevet hørt.   Rigsadvokaten har givet grønt lys til, at Københavns Politi skal indlede retssager mod medlemmer fra Loyal To Familia (herefter LTF). Formålet er klart. LTF skal opløses, og det skal ske med grundloven i ryggen. Begivenhederne vidner om, at […]

Læs mere