Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til ugens onsdagspost.

Onsdag den 25. november 2015

Endnu en uge har været præget af de forfærdelige hændelser, der skete i Paris. Et Europa i oprør, i sorg, i vrede og i frygt. Midt i en tid, hvor Europa er fælles og hvor det blå flag dekoreret med gule stjerner er alle menneskers hjerter nærmere end før, da står danskerne overfor en beslutning i netop den forbindelse – retsforbeholdet og valget herom.

Inden angrbet på Paris mente mange medier, at flygtningestrømmene havde påvirket danskerne til at være mere tilbageholden overfor EU og hele fællesskabet. I denne uge har man flere steder kunne læse, hvordan det forventes at terrorangrebene har påvirket danskerne i modsat retning. Om danskerne overhoved får tid til at sætte sig ind i valgets egentlige betydning, eller om de blot bliver jongleret rundt mellem den ene krise efter den anden vil vise sig, man kan kun håbe på det første.

Apropos håb, så er håbet en central faktor i øjeblikket, hvor mennesker over hele verden håber på bedre tider, håber på løsninger og udredninger. Håber er desværre ofte forbundet med frygten, og den hører desværre også hjemme i Danmark i disse tider. En dårlig joke i lufthavnen måtte stoppe hele lufttrafikken, og dette tilfælde har i ugens løb ikke været enestående. Vi håber fortsat på mindre frygt, og på mindre at håbe på.

Nu tl ugens juridiske nyheder.


Johan Schlüter kunne ikke vaske sine hænder og tørre dem i politianklagen mod sin partner.

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.35.31


En mand der begik sig meget diskriminerende får nu erstatning for at blive udsat for diskrimination. Det er vist juraen der spiller et lille pus med omstændighederne her? 

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.36.43


EU skyder med skarpt efter Messerschmidth. 

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.37.46


BEGRÆNSNINGER på borgen. Partier føler sig begrænset i at begrænse familiesammenføring, og vil derfor begrænse regeringspartiet i at støtte sig til Den Europæiske Menneskerettighedskonvention.  

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.39.03


Hop i spiontøjet og læs her om jagten på SKAT’s værste fjender. 

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.40.17


”Man kunne have skrevet en rapport, men det oooooorkede jeg ikke.”

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.41.40


Hvis du er veltrænet og smiler, så er det fuldstændig ligegyldigt, om din læge finder dig uarbejdsdygtig – der er INGEN erstatning at hente der. 

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.42.53


Valget til abort bliver muligvis elimineret i Texas. Pudsigt tiltag i år 2015 snart 2016? 

 

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.45.38


De sociale medier er paradis for skjult reklame, og derfor vil Ombudsmanden nu forsøge at skærpe adgangen dertil.

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.46.52


Det var alt for denne gang – god sidste november-uge.  

(Visited 45 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Introforløbet set i bakspejlet

Aktuelt - 19, september 2016

Tre uger er gået, og ordet “intro” er efterhånden ikke på alles læber længere. Det er blevet tid til at gøre status. Om du er i gang med at skrive speciale, eller om du netop har “overstået” introforløbet, kan du få en bid af eventyret her, hvor to russere og en tutor beretter om et fantastisk introforløb. Af Lasse Jos Jannok Petersen, Sascha Simone Ellegaard Lassen, & Amalie Munch Jensen       Af Lasse Jos Jannok Petersen, russer   Da jeg fik at […]

Læs mere

Onsdagsposten 230316

Aktuelt - 23, marts 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner   Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 23. marts 2016 Tirsdag den 22. marts 2016 blev på ulykkelig vis en dag, der vil blive husket fremover. Islamisk Stat slog til igen og dræbte over 30 uskyldige mennesker og sårede mindst 250. Terrorangrebet i Bruxelles er en påmindelse om at stå sammen, en påmindelse om at vise medmenneskelighed og en påmindelse om at vise næstekærlighed. Vi er Bruxelles. Vi er Paris. Vi er hele verden samlet i […]

Læs mere