Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til ugens onsdagspost.

Onsdag den 2. december 2015

Så ankom december – måneden der for de fleste betyder julehygge, knas og gris i lange baner. For alle de i brancher, der har et årsafsluttende centralt element f.eks. forsikrings- og revisionsbranchen, betyder december overarbejde og stress. For alle de der læser en videregående uddannelse betyder december eksamensangst, karakterpres og spandevis af kaffe. For alle i butikkerne betyder december længere arbejdsdage og søndagsåbent. For alle i restaurantbranchen betyder december fulde folk, julefrokoster og fuld booket kalender. Ja, december er en anderledes måned for alle, men også forskellig for hver person. Alligevel beundre de fleste af os overskudstypen, der både får pyntet op, bundet egen adventskrans, brændt kalenderlyset til korrekt dato, skrevet julekort, lavet pakkekalender og bagt juleknas sorteret i krukker og brugt til værtindegaver. Om du når en, to eller fem ting på din december-to-do-liste, om du rammer naughty or nice-listen eller om du følger med på din læseplans-liste, så ønsker jeg dig en god december måned.

God læselyst!

Nu til de juridiske nyheder.


Er du glad for patentrettigheder, biler eller innovation? Uanset så vil Google’ nye bil begejstre dig. 

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 07.37.55


Ikke alle nisserier er uskyldige drillerier. 

 

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 07.39.49


Nordirlands forbud og hårde straf for abort, skal nu høre op.

 

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 07.41.22


Apple bakker ikke op om din nattesøvn, men foretrækker koffein-lignende blåt lys. 

 

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 07.44.33


Abstrakt formuleret stemmeseddel på torsdag får både sprogforsker og juraprofessor op af stolen. 

 

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 07.46.40


Man hører om folk, der brænder deres huse ned for at modtage høje forsikringssummer. Hvis du nogensinde skulle overveje at dræbe din søster for at opnå arv, forsikring eller pension – så bare glem det.

 

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 07.51.11


Et noget atypisk, kreativt og knapt så smooth bankrøveri. 

 

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 07.58.32


En amerikansk far er mistænkt for at have banket sin syvårige søn ihjel for derefter at fodre familiens grise med drengens lig. Forholdsvis usympatisk?! 

 

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 07.59.39


FC Vestsjælland spillere står snart uden job – klubben går konkurs. 

 

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 08.02.24


Det var alt for nu – god onsdag!

 

(Visited 81 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 090518

Aktuelt - 09, maj 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Det blev til et farvel til Danmarks mest populære minister, Esben Lunde Larsen, og dermed også et farvel til den kollektive råben ulven kommer. I mangel af bedre og mere seriøs journalistik er der imidlertid stadigvæk levnet spalteplads til ulvehistorier, og denne gang forsøger journalisterne at få Jakob Ellemann-Jensen puffet ind i trædemøllen. Uffe Elbæk har luftet visioner på Alternativets landsmøde, hvoraf det blandt andet fulgte, at vi godt kan unde naturen lidt – nærmere […]

Læs mere

Onsdagsposten 121016

Aktuelt - 12, oktober 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 12. oktober 2016   Endnu en uge er gået, og det er tid til at gøre status. Status over den danske efterretningstjeneste og Jacob Scharf, status over Donald Trump og Hillary Clinton og – sidst, men ikke mindst – status over Drake og Rihanna. Én ting kan med sikkerhed slås fast: det sejler for dem alle. I sidste uge blev det danske land introduceret for en bog ved navn “Syv år for PET”. […]

Læs mere