Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til denne ugens onsdagspost.

Onsdag den 23. december 2015

Så blev det lille juleaften, og byen summer af både julegavestress og spænding på dagen i morgen.

Man kunne skrive om Corydon, om Rusland, om dyre togbilletter, om kø på motorvejene eller meget andet. Da det nu snart er jul, og vi ikke er blevet forbudt at holde den af en stenrig sharia-sultan (som de er på Brunei), så vælger jeg at lade Corydon købe de sidste julegaver, at ignorere Rusland og blot notere dem på “naughty-listen”, at tage en Drive Now bil i stedet for DSB – det er faktisk billigere, og sidst vælger jeg at skrue ned for trafikmeldinger, og i stedet skrue helt op for Chris Rae med “Driving home for Christmas.”

Glædelig jul!

Nu til ugens juranyheder.


Den kinesiske menneskerettighedskæmper “kæmpeadvokaten” blev i forgårs dømt skyldig i at kæmpe kampen for ytringsfriheden.

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.11.06


Det bliver dyrt at beslaglægge flygtinges dyre genstande.

 

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.12.40


Det kan godt være, at man siger, at der er koldt på toppen, men noget kunne tyde på, at der til gengæld er varmt under dynen?

 

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.14.58

 


2900 Happiness-kontor forventer mere happy slapping end happy clapping fra Finanstilsynet.

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.18.35


Når din endelige karakter ikke afspejler din viden…

 

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.29.10


Kromann strammer charmekluden, kommer luft i trolleykuffertens dæk, og gør klar til målrettet afgang. Destinationen er: Flere internationale sager og klienter.

 

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.31.53


Det var alt for denne uge – god juleferie!

(Visited 29 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Pia Mark – IUNO

Aktuelt - 09, april 2015

BROOKLYN PÅ BRYGGEN Islands Brygge huser mange store virksomheder, og for to år siden blev endnu en føjet til listen. Parallelt med Njalsgade ligger en stor baggård, hvis charme og udseende mest af alt minder om noget, jeg har set i New York. Brosten så langt øjet rækker, og synlige brandtrapper som flugter langs de høje murstensrøde bygninger. I en af disse bygninger holder advokatfirmaet IUNO til, som jeg besøgte en fredag eftermiddag til en snak om livet og hverdagen […]

Læs mere

Onsdagsposten 140617

Aktuelt - 14, juni 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 14. juni 2017 Så blev det onsdag, og for undertegnedes vedkommende, den første onsdag i sommerferien. Det er måske lidt en stemningsdræber, men da det ikke rigtig er gået op for mig endnu, synes jeg lige, den skal udpensles lidt for jer, der stadig sidder i de fantastiske omgivelser på Søndre Campus. Ja, vi var en del, der fik sommerferie i går, og det skal i den grad fejres. […]

Læs mere