Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til denne ugens onsdagspost.

Onsdag den 23. december 2015

Så blev det lille juleaften, og byen summer af både julegavestress og spænding på dagen i morgen.

Man kunne skrive om Corydon, om Rusland, om dyre togbilletter, om kø på motorvejene eller meget andet. Da det nu snart er jul, og vi ikke er blevet forbudt at holde den af en stenrig sharia-sultan (som de er på Brunei), så vælger jeg at lade Corydon købe de sidste julegaver, at ignorere Rusland og blot notere dem på “naughty-listen”, at tage en Drive Now bil i stedet for DSB – det er faktisk billigere, og sidst vælger jeg at skrue ned for trafikmeldinger, og i stedet skrue helt op for Chris Rae med “Driving home for Christmas.”

Glædelig jul!

Nu til ugens juranyheder.


Den kinesiske menneskerettighedskæmper “kæmpeadvokaten” blev i forgårs dømt skyldig i at kæmpe kampen for ytringsfriheden.

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.11.06


Det bliver dyrt at beslaglægge flygtinges dyre genstande.

 

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.12.40


Det kan godt være, at man siger, at der er koldt på toppen, men noget kunne tyde på, at der til gengæld er varmt under dynen?

 

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.14.58

 


2900 Happiness-kontor forventer mere happy slapping end happy clapping fra Finanstilsynet.

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.18.35


Når din endelige karakter ikke afspejler din viden…

 

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.29.10


Kromann strammer charmekluden, kommer luft i trolleykuffertens dæk, og gør klar til målrettet afgang. Destinationen er: Flere internationale sager og klienter.

 

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 23.31.53


Det var alt for denne uge – god juleferie!

(Visited 32 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 100816

Aktuelt - 10, august 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 10 . august 2016 Rio, Rusland og rape. Så kort kan et tilfældigt scroll ned over enhver dansk nyhedsside opsummeres. Internettet handler i denne uge nemlig i det store hele egentlig ikke om andet. Det kan man så mene om, hvad man vil. Sådan er virkeligheden nu engang. Skulle du alligevel være i tvivl om, hvad der helt præcist menes med ovenstående, kommer her en uddybning Først og fremmest er det værd […]

Læs mere

Kend din medstuderende

Aktuelt - 10, november 2015

Fra elitedanser til advokatfuldmægtig Luk øjnene. Tag en dyb indånding. Lad langsomt den verdenskendte rødhvide neonoplyste mølle tone frem i mørket bag dine øjenlåg. Bevæg dig igennem den massive glasdør og ned langs den røde løber. Sæt dig godt til rette. Hvis du lytter godt efter, kan du høre lyden af stilethæle, pailletter og perler vimse rundt bag det tunge kongeblå forhæng. Åben dine øjne. Godt gættet, du er på Moulin Rouge. Se forhænget glide fra hinanden og lad dig […]

Læs mere