Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 
 

Godmorgen og velkommen til ugens (og januars sidste) Onsdagspost.

Onsdag den 27. januar 2016

 

Januar lakker mod enden, og det betyder særligt én ting: eksamensperiodens slutning.

Alle er dog ikke færdige med deres eksaminer. Dette måtte Inger Støjberg og Kristian Jensen sande i den forgangne uge, da de skulle stå skoleret for selveste Europa-Parlamentet. Det skulle eftersigende have været en eksamination, hvor eleven blev ristet godt og grundigt, og hvor eksaminator ikke var bleg for at bevæge sig uden for pensum.

Mens vi kravler ud af eksamensdepressionen, kan vi stille og roligt bevæge os mod en anden form for psykisk nedtur –  den årlige vejrdepression. Således har ugens største nyhed været snestormen i New York, der efter snestormen sidste år næsten begynder at være tradition. Også Hong Kong har været hårdt ramt med temperaturer ned til skræmmende 8 grader, der resulterede i totalt skoleforbud for alle Hong Kongs børn. 8 grader var for  intens kulde til, at det var forsvarligt at sende børnene udenfor. Som borger i et land med en årlig gennemsnitstemperatur på 10 grader, føler man virkelig med Hong Kongs befolkning i en tid med så voldsomme vejrtilstande… Stakler.

I det nærmeste studiemiljø bød den forgangne uge på generalforsamling i Juridisk Diskussionsklub. Ligeså sørgerligt det er at tage afsked med den gamle bestyrelse, ligeså glædeligt er det at byde en ny velkommen. Gamle er blevet og nye er kommet til, og  JD’s bestyrelse anno 2016 kommer således til at bestå af Adrian Simonsen, Anders Reckendorff, Charlotte Otken, Charlotte Langer, Christian Zander, Ida Nordholm-Carstensen, Jakob Klaper, Jeppe Due, Johan Eichel-Illum, Karl Schaldemose, Lau Hindrichsen, Rasmus Brødholt og Thea Stensgaard Juul.

Nu til ugens juridiske nyheder:

 ________________________________________________________________________________________

 

Så kom dagen for Støjberg og co’s. lovforslag 

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 00.56.28

________________________________________________________________________________________

Ikke noget nyt, men langt fra i orden. Kom nu ind i kampen KU!

 

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 01.00.29

 

________________________________________________________________________________________

Der er koldt på toppen. Især når man misbruger den magt, man har deroppe. 

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 01.02.01

 

 

________________________________________________________________________________________

Hvis du ikke allerede var træt af dit arbejde, så bliver du det måske nu – bogstaveligt talt. 

 

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 01.05.57

________________________________________________________________________________________

Integrationen i visse svenske kommuner har taget en uheldig drejning.

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 01.08.07

________________________________________________________________________________________

De fungerer i London, de fungerer i Barcelona… ja, de fungerer i de fleste storbyer. Lige undtagen i København selvfølgelig

 

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 01.15.38

________________________________________________________________________________________

Et spændende indblik i et sjældent arbejde

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 01.18.20

 

________________________________________________________________________________________

 

Standard bøde 

 

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 09.04.25

 

________________________________________________________________________________________

Så er der dømt glade entreprenører! 

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 09.06.25

 

________________________________________________________________________________________

Har det omdiskuterede lovforslag effekt på retsstaten?  

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 09.08.47

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 314 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 060319

Aktuelt - 06, marts 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Så blev det endelig forår, og man må i den grad sige, at den forgange uge har blomstret af juridiske nyheder. Foråret blev skudt ind med den længe ventede undersøgelse fra Kammeradvokaten om svindel i socialstyrelsen. Nu mistænkes Britta Nielsen ikke blot for svindel for 111 mio. kr. men derimod 121 mio. kr. Det fremgår ligeledes af undersøgelsen, at der foreligger en del svagheder i kontrollen, som ifølge undersøgelserne har gjort det svært at afdække […]

Læs mere

Onsdagsposten 071216

Aktuelt - 07, december 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 7. december 2016  Du har formentlig netop sat dig til rette, parat til endnu en dags eksamensrelateret slid og slæb, og du ved faktisk ikke, om du overhovedet har tid til at læse Onsdagsposten og blive opdateret på ugens juridiske nyheder. Derfor lover jeg at gøre det kort. Thyra Frank har jokket i spinaten. Måske har hun ikke fået en spindoktor endnu. Trump har som sædvanlig sagt nogle pudsige […]

Læs mere