Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner 

 

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 13. april 2016

Der er forår i luften, og det kan mærkes. Vinterdepressionen er så småt forsvundet og er i stedet erstattet af godt humør, ungdomsbesættelse af Dronning Louises Bro, solbriller og ikke mindst instagrambilleder i massevis, når Københavns tøser er ude og lufte stængerne og ja – solbrillerne.

Også Elgiganten har i den forgangne været i forårshumør. Medens vi andre fejrer foråret med en småkølig gåtur og købet af en kaffe, så er Elgiganten gået shop-amok og har opkøbt Fona. Et opkøb man under normale omstændigheder ville stemple som ”udryddelse af al konkurrence” men som i lyset af Fonas krise synes helt venlig. Og så er der endda også lidt guf til de andetårsstuderende, der sidder med snuden i sikkerheds – og kreditorrettigheder og undrer sig over, hvordan en virksomhedsoverdragelse under rekonstruktion egentlig ser ud i praksis. Win win.

Lige som man troede, at alt var fryd og gammen, så kunne man tro om igen. Som med alt andet der er lykkeligt på denne jord, skulle de danske politikere selvfølgelig også ødelægge den gode forårsstemning. Denne gang var det de radikales Zenia Stampe, og de konservatives yndlingskartoffel, Søren Pape, der formåede at skabe så dårlig stemning på de sociale medier, at selv folk der er afhængige af facebook fik lyst til at logge af. Selv ikke sol, solbriller og opkøbet af Fona kunne åbenbart afholde de to politikere fra at skabe sig bag skærmen over spørgsmålet om soldater på gaden.

Nok om forår, opkøb og for evigt utilfredse politikere – nu til ugens juridiske nyheder:

________________________________________________________________________________________

Er du saudiarabisk fodboldspiller, så kan du nu lægge drømmen om den ultrahippe frisure på hylden. 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 17.29.12

_________________________________________________________________________________

Elgiganten i shoppehumør 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 17.30.15

_________________________________________________________________________________

Panamasagen fortsætter 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 17.35.04

_________________________________________________________________________________

Institut for Menneskerettigheder med nyt forslag om bedre rettigheder for handikappede 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 20.28.16

_________________________________________________________________________________

Så er EU-kommissionen ude med riven! Og det med rette. 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 20.29.00

_________________________________________________________________________________

Sort arbejde skal gøre livet lettere for hjemløse 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 20.31.05

_________________________________________________________________________________

Ups, hvem havde set den komme? 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 20.33.31

________________________________________________________________________________________

Nyt på klimafronten 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 20.35.03

_________________________________________________________________________________

Frækkere end de selv tillader 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 20.42.53

_________________________________________________________________________________

Man skal ikke komme til Danmark og tro, at man kan kalde en bil Tivoli. Heller ikke selvom den hedder det i resten af verden. 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 20.43.58

_________________________________________________________________________________

Nyt fænomen, der kan gøre ondt på økonomien – CEO fraud 

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 20.59.50

(Visited 175 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 090817

Aktuelt - 09, august 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 9. august 2017 “Pas godt på jer selv, når I færdes i visitationszonen, lyder opfordringen fra politiet til unge mænd mellem 17 og 25 år” – er det nu, vi som kvinder, skal råbe op om ligestilling? Nej nok ikke, men vi må i stedet tragisk erkende, at verden er af lave, og at Nørrebro er blevet til en visitationszone. Dette har været en af ugens helt store overskrifter, […]

Læs mere

Bag om en terrororganisations straffelov

Aktuelt - 31, marts 2017

Af Yousif F. N. Al-Saif Baggrund   Siden Islamisk Stat i Irak og Levanten (ISIL) i 2014 deklarerede sit kalifat, har terrororganisationen fyldt meget i medierne med deres skrækindjagende henrettelser af journalister, religiøse grupper og andre, som ISIL anser for uønskelige i deres ønskede verdensorden. Et interessant og overset aspekt af ISIL er imidlertid deres strafferetssystem. Man må ikke glemme, at ISIL ønsker at opbygge en fuldt funktionel, teokratisk stat ud fra en bestemt forståelse af religiøse skrifter. ISIL’s stat […]

Læs mere