Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 27. april 2016

Aprilvejr i Danmark – “Nothing Compares 2 U”, but “Why You Wanna Treat Me So Bad?” “Damn U”. “I Hate U”.

Prince er død. Men hans ord lever videre. Og ikke alene er de materiale for fantastiske sange. De er også både yderst relevante og meget rammende. Særligt når det drejer sig om det såkaldte forårsvejr, vi i Danmark er blevet belemret med den forgangne uge. Men da Prince jo også synger “U Make My Sun Shine”, kan det ikke være helt tilfældigt, at DMI fra på torsdag af (ugedagen for prinsens død) lover sol, håb og forår – det rigtige af slagsen.

Om end torsdag den 21. april var en sørgelig dag, hvor vi mistede en Prince, var dagen samtidig en dag, hvor vi kunne fejre en anden royal. Denne gang en Queen. Dronning Elizabeth, der snart har regeret Storbritannien længere end Dronning Victoria gjorde, fejrede i torsdags sin 90-års fødselsdag med pomp og pragt. Here’s to the “Future”.

Blot 2 dage efter kunne vi hylde en anden Queen. Denne gang en vis Queen B, der i lørdags udgav sit sjette studio album, Lemonade, til stor begejstring for alle royale fans. Om albummet er meget mere end utroskab eller ej, er ikke til at sige. Men i hvert fald kan man konkludere, at hvis man som jurastuderende synes, man har det hårdt, så må man huske på, at Jay-Z pt. har langt flere end 99 problemer, og at Queen B er rigtig mange af dem. Now I “Gotta Stop”, for vi skal videre til ugens juridiske nyheder. “Lets Work”, “Lets Get Crazy” og håbe på “Purple Rain” fremfor dansk regn, hagl og sne. Længe leve Beyonce, Queen Elizabeth, Prince’s minde og den danske sommer. God læselyst!


Alt andet ville måske også virke lidt for tolerant…

breivik


Uber-dramaet racer derudaf (pun intended).

uber sag


Anders And er altid et fremragende udgangspunkt for en god historie.

anders and


Skyld i sin egen voldtægt – aaarhh, vel?

voldtægt


Spændende nyheder for arveretsinteresserede, der også er Prince fans!

prince


Den gode sygeplejerskekrimi vil ingen ende tage.

sygeplejerske


Og her er en nyhed til alle studerende på 4. semester, der interesserer sig for rekonstruktion.

mærsk


Nu skal Letland én gang for alle forhindre, at kvinder smugler våben under deres klædedragt. Ro på, Letland. Jeg kender muslimer, der ikke er terrorister.

burkha


Nattelivet i Jylland bliver bare vildere og vildere.

narkokørsel


55 pct. adspurgte svarer ja til, at de støtter kriminalisering af religiøse ytringer. Gad vide, hvad de 55 pct. mener om ytringsfrihed generelt.

religiøse ytringer


Mads Mikkelsen udpeget til jury. Om end det måske ikke er den så juridiske én af slagsen, fortjener nyheden dog stadig en plads i denne uges Onsdagspost.

mads mikkelsen jury


(Visited 33 times, 1 visits today)

Del denne artikel

5. semester på HKU

Aktuelt - 30, marts 2015

Femte semester på HKU   Skrevet af Sofie Wegeberg   Mit femte semester tilbragte jeg på The University of Hong Kong, hvor næsten alle potentielle fakulteter var samlet og placeret midt på Hong Kong Island. Jeg boede i Sheung Wan, ”soho-kvarteret”, i en lejlighed. Det krævede enten en lille gåtur eller at tage bussen til skole. Det offentlige system kører som smurt, og man kan for 2,5 HKD (svarende til ca. 2 kroner) komme til den anden ende af byen. […]

Læs mere

Onsdagsposten 020119

Aktuelt - 02, januar 2019

Godmorgen og velkommen til den første Onsdagspost i 2019! Vi håber at I allesammen er gået aftenen igennem med to hænder og to øjne, og at der trods obligationsret, udvidet skatteret etc. har været tid til både Hendes Majestæt Dronningen, champagne (forhåbentligt ikke Verdi eller deslige) og en nytårsquiz, hvor et af svarene var ‘hvidvask’. Nytåret er en naturlig anledning til refleksion og gerne en refleksion over mere end blot sædvanlige nytårsforsæt som ‘jeg vil gerne træne mere’, ‘jeg vil […]

Læs mere