Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 18. maj 2016

Endnu en uge er gået, og vi har atter i år overstået og overlevet Melodi Grand Prix-lørdag med alt, hvad der for nogen hører sig til. Vi har set Løkke være til middag hos Barack og Michelle, vi har set, at Duegården har fået lov at gå konkurs, og så har vi set FCK blive Danmarks-mestre for 11. gang. Kort sagt har der været nyheder og underholdning til enhver smag.

Imidlertid er det ikke sikkert, at du har haft særlig meget tid til enten at grine, græde eller reflektere over ugens spændende indslag, for vi ved alle, at det eneste indslag, der reelt betyder noget i denne tid, er de adskillige modbydelige angstanfald, som eksamenstiden byder på for en jurastuderende.

På trods heraf, er sagen jo den, at det bedste i en tid med eksaminer og for lidt tid, er at bruge sin dyrebare tid på alverdens ligegyldige overspringshandlinger. Det kan i hvert fald bekræftes af undertegnede, der en aften i den forgange uge brugte nøjagtigt 34 minutter på at se videoer af kendisser, der flippede ud på paparazzier og fans. Et absurd tidsspilde, om end et ualmindeligt underholdende et af slagsen.

Om du er fan af at se Lil Wayne gebærde sig i medierne, om du elsker popmusik og balkjoler, eller om du interesserer dig for fodbold eller konkurs ud over pensum, er sagen den, at du er godt i gang med endnu en overspringshandling – Onsdagsposten. Og med det er der ikke andet at sige, end at vi skal videre, i gang med pligterne, og at vi må være tålmodige og tælle dagene, til eksaminerne er ovre. Inden da skal du dog ikke snydes for ugens juridiske nyheder. God fornøjelse og rigtig god arbejdslyst!

 


Cannes er tyvenes paradis.

cannes tyveri


Tilsynelandende er Cannes i det hele taget ugens sted for strafferetlige nyheder – meeen, ingen skal drive gæk med Paris Hilton!

falsk terror paris hilton


Det bliver en fest at være indsat i Grønland.

grønlands lukkede anstalt


Advokat Harlang er på banen igen.

forsvarets auditører


Uropa?

uropa


Retten til at blive glemt synes en anelse paradoksalt i en tid, hvor alt handler om at få blot “5 minutes of fame”.

retten til at blive glemt


En historie, der i den grad sætter eksamensbrok i perspektiv.

incest


Øje for øje, tand for tand!

filipinerne vil dræbe kriminelle


De siger, jurister keder sig. I virkeligheden er det et hverv, der gælder liv eller død.

advokater trues


Måske skal DF til at ansætte en creative director (?)

df tyveri


Ét er sangtyveriet, et andet er ligefrem at photoshoppe noget så roligt som en Golden Retriever ind på et i forvejen hæsligt foto. Det fortjener en plads på listen over ultimativ dovenskab og mangel på kreativitet.

df golden retriever


(Visited 178 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 300518

Aktuelt - 30, maj 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Med hele Danmarks frømand (ikke Kaj), et royal run og et britisk bryllup ude af verden, var det på tide at vende tilbage til virkeligheden. Det lykkedes imidlertid ikke helt, eftersom medierne i stedet satte kurs direkte mod Disneyland, da ‘Le Spiderman’ pludselig sprang ind i det parisiske bybillede og med afmålt ro besteg en bygningsfacade og reddede en fireårig. Ugen har ikke blot bragt velsignet bud til den firerårige og dennes forældre, men også […]

Læs mere

Onsdagspost – 120521

Aktuelt - 12, maj 2021

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! KUA har endelig slået dørene op for alle paragrafryttere derude, og nøøj hvor er det bare skønt at se lidt liv ude på fakultetets gange igen. JD ser utroligt meget frem til at få hilst på nye såvel som gamle studerende, men indtil da må I komme gennem dagen med denne pseudo-fredagspost. Kan man næsten få for meget demokrati? Det mener Roger Buch, der er kommunal- og valgforsker på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, som ikke […]

Læs mere