Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 18. maj 2016

Endnu en uge er gået, og vi har atter i år overstået og overlevet Melodi Grand Prix-lørdag med alt, hvad der for nogen hører sig til. Vi har set Løkke være til middag hos Barack og Michelle, vi har set, at Duegården har fået lov at gå konkurs, og så har vi set FCK blive Danmarks-mestre for 11. gang. Kort sagt har der været nyheder og underholdning til enhver smag.

Imidlertid er det ikke sikkert, at du har haft særlig meget tid til enten at grine, græde eller reflektere over ugens spændende indslag, for vi ved alle, at det eneste indslag, der reelt betyder noget i denne tid, er de adskillige modbydelige angstanfald, som eksamenstiden byder på for en jurastuderende.

På trods heraf, er sagen jo den, at det bedste i en tid med eksaminer og for lidt tid, er at bruge sin dyrebare tid på alverdens ligegyldige overspringshandlinger. Det kan i hvert fald bekræftes af undertegnede, der en aften i den forgange uge brugte nøjagtigt 34 minutter på at se videoer af kendisser, der flippede ud på paparazzier og fans. Et absurd tidsspilde, om end et ualmindeligt underholdende et af slagsen.

Om du er fan af at se Lil Wayne gebærde sig i medierne, om du elsker popmusik og balkjoler, eller om du interesserer dig for fodbold eller konkurs ud over pensum, er sagen den, at du er godt i gang med endnu en overspringshandling – Onsdagsposten. Og med det er der ikke andet at sige, end at vi skal videre, i gang med pligterne, og at vi må være tålmodige og tælle dagene, til eksaminerne er ovre. Inden da skal du dog ikke snydes for ugens juridiske nyheder. God fornøjelse og rigtig god arbejdslyst!

 


Cannes er tyvenes paradis.

cannes tyveri


Tilsynelandende er Cannes i det hele taget ugens sted for strafferetlige nyheder – meeen, ingen skal drive gæk med Paris Hilton!

falsk terror paris hilton


Det bliver en fest at være indsat i Grønland.

grønlands lukkede anstalt


Advokat Harlang er på banen igen.

forsvarets auditører


Uropa?

uropa


Retten til at blive glemt synes en anelse paradoksalt i en tid, hvor alt handler om at få blot “5 minutes of fame”.

retten til at blive glemt


En historie, der i den grad sætter eksamensbrok i perspektiv.

incest


Øje for øje, tand for tand!

filipinerne vil dræbe kriminelle


De siger, jurister keder sig. I virkeligheden er det et hverv, der gælder liv eller død.

advokater trues


Måske skal DF til at ansætte en creative director (?)

df tyveri


Ét er sangtyveriet, et andet er ligefrem at photoshoppe noget så roligt som en Golden Retriever ind på et i forvejen hæsligt foto. Det fortjener en plads på listen over ultimativ dovenskab og mangel på kreativitet.

df golden retriever


(Visited 138 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 310517

Aktuelt - 31, maj 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 31. maj 2017 I denne uge taler alle om at have rygrad og selvdisciplin, men i forhold til hvad? Eksamen? Distortion? Ja, det er så det store spørgsmål, du skal stille dig selv, mens der i dén grad er gadeuorden uden for det forjættede land, Søndre Campus. Nu kom dagen, hvor vi som jurastuderende stilles over for forårets sværeste valg, for ikke nok med, at vi dag efter […]

Læs mere

100419

Aktuelt - 10, april 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! I mandags afholdte vi i Juridisk Diskussionsklub vores første valgdebat-arrangement i mange år. Umiddelbart var det en succes; sjældent har vi haft så mange fremmødte til et arrangement, som ikke inkluderede alkohol. Imens er den forårsstemning som blev budt så evig velkommen i sidste uges Onsdagspost nu ifølge DMI på kraftig retræte – og så endda på en fredag, hvor vi fra JD’s side har gjort, hvad vi kan for at lovprise amorinerne i luften […]

Læs mere