Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 18. maj 2016

Endnu en uge er gået, og vi har atter i år overstået og overlevet Melodi Grand Prix-lørdag med alt, hvad der for nogen hører sig til. Vi har set Løkke være til middag hos Barack og Michelle, vi har set, at Duegården har fået lov at gå konkurs, og så har vi set FCK blive Danmarks-mestre for 11. gang. Kort sagt har der været nyheder og underholdning til enhver smag.

Imidlertid er det ikke sikkert, at du har haft særlig meget tid til enten at grine, græde eller reflektere over ugens spændende indslag, for vi ved alle, at det eneste indslag, der reelt betyder noget i denne tid, er de adskillige modbydelige angstanfald, som eksamenstiden byder på for en jurastuderende.

På trods heraf, er sagen jo den, at det bedste i en tid med eksaminer og for lidt tid, er at bruge sin dyrebare tid på alverdens ligegyldige overspringshandlinger. Det kan i hvert fald bekræftes af undertegnede, der en aften i den forgange uge brugte nøjagtigt 34 minutter på at se videoer af kendisser, der flippede ud på paparazzier og fans. Et absurd tidsspilde, om end et ualmindeligt underholdende et af slagsen.

Om du er fan af at se Lil Wayne gebærde sig i medierne, om du elsker popmusik og balkjoler, eller om du interesserer dig for fodbold eller konkurs ud over pensum, er sagen den, at du er godt i gang med endnu en overspringshandling – Onsdagsposten. Og med det er der ikke andet at sige, end at vi skal videre, i gang med pligterne, og at vi må være tålmodige og tælle dagene, til eksaminerne er ovre. Inden da skal du dog ikke snydes for ugens juridiske nyheder. God fornøjelse og rigtig god arbejdslyst!

 


Cannes er tyvenes paradis.

cannes tyveri


Tilsynelandende er Cannes i det hele taget ugens sted for strafferetlige nyheder – meeen, ingen skal drive gæk med Paris Hilton!

falsk terror paris hilton


Det bliver en fest at være indsat i Grønland.

grønlands lukkede anstalt


Advokat Harlang er på banen igen.

forsvarets auditører


Uropa?

uropa


Retten til at blive glemt synes en anelse paradoksalt i en tid, hvor alt handler om at få blot “5 minutes of fame”.

retten til at blive glemt


En historie, der i den grad sætter eksamensbrok i perspektiv.

incest


Øje for øje, tand for tand!

filipinerne vil dræbe kriminelle


De siger, jurister keder sig. I virkeligheden er det et hverv, der gælder liv eller død.

advokater trues


Måske skal DF til at ansætte en creative director (?)

df tyveri


Ét er sangtyveriet, et andet er ligefrem at photoshoppe noget så roligt som en Golden Retriever ind på et i forvejen hæsligt foto. Det fortjener en plads på listen over ultimativ dovenskab og mangel på kreativitet.

df golden retriever


(Visited 83 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Portræt af Justitsministeriet – det samlede justitsvæsen

Aktuelt - 13, december 2016

Af  Sibel Savas   Justitsministeriet varetager opgaver vedrørende det samlede justitsvæsen, herunder bl.a. politi- og anklagemyndighed, retsvæsen og kriminalforsorg. Justitsministeren er således ansvarlig for et stort lovområde og er derfor også en flittig gæst i Folketinget. Typisk fremsætter justitsministeren mere end 30 lovforslag per folketingssamling. Justitsministeren modtager også mange spørgsmål fra folketingsmedlemmerne – de såkaldte § 20 spørgsmål – og fra Folketingets forskellige udvalg, herunder navnlig Folketingets Retsudvalg. Der er ca. 20.000 ansatte på hele ministeriets område. Af disse er […]

Læs mere

Onsdagsposten 221117

Aktuelt - 22, november 2017

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Tiden for julefrokoster er atter på vej, hvilket for nogle er forbundet med sjov og ballade, og for andre forbundet med en reminder om, at man har fået forbud mod at tage til julefrokoster igen. Ja, julefrokosten er et besynderligt fænomen, som jeg, (uden at være mor), vil tillade mig at sammenligne med et 10-årigt barn. Sommetider er det virkelig sjovt, uforglemmeligt og et minde for livet, og andre gange er det røvirriterende, røvdominerende og […]

Læs mere