Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 1. juni 2016

 

Så er det sommer! Fortovscaféerne er sprængfyldte med fornøjelige, bekymringsfrie folk, fra i eftermiddag af lyder startskuddet til årets måske mest bekymringsfrie fest, og solen skinner – som efterhånden vanligt – helt bekymringsfrit fra en skyfri himmel. Tilværelsen er da lige til at holde ud. Hvis man altså ikke var jurastuderende… Nuvel, selv om tiderne er hårde, kan man efterhånden begynde at se en ende på den ganske uudholdelige eksamensperiode. Nogle har måske allerede overstået alle eksaminer, andre mangler en enkelt eller to. Uanset hvad er det sommer, og det betyder, at sommerferien er lige om hjørnet.

Hvis man på trods heraf stadig synes, at livet er en smule hårdt, er det værd at huske på, at man for tiden i hvert fald ikke har det lige så hårdt som Clement Kjærsgaard. Eller Uffe Elbæk for den sags skyld. Søndagens udsendelse udløste et vaskeægte dansk SoMe drama. Tilsyneladende havde Søren Pinds tweet om ikke igen at lade sig interviewe af den kære Clement intet at gøre med Uffe Elbæk, men var en beslutning truffet alene “på basis af egen erfaring”. Én ting er sikkert – ingen af disse mennesker er pt. bekymringsfrie.

Apropos SoMe er det værd at bemærke, at Kongehuset omsider har tilsluttet sig både Facebook og Instagram, hvor de i skrivende stund (på sidstnævnte medie) allerede efter blot et døgns aktivitet har over 26.000 følgere. Efter knap fire (!) år på Instagram er det en gåde, hvordan undertegnedes følgertal fortsat kun er på lige præcis 240 følgere. Ak ja, globaliseringens problemer er lige til at holde ud. Lidt ligesom tanken om, at der næsten er sommerferie. Halleluja.

Nu til ugens juridiske nyheder. God fornøjelse!


Boghandleren fra Brønshøj på fint besøg i Højesteret. 

mansou


Fortællingen om en skulptur, der var hovedpersonen i en retssag.

grubler


“Det er uhensigtsmæssigt”.

voldtægt 2


Her er til gengæld 26 kvinder, der har nået at anmelde seksuelle overgreb i tide!

sexovergreb


Og her er tale om en dreng, der ikke har fået taget sin mødom i tide.

voldtægt


IS er med på SoMe-trenden.

slaver


Den her går formentlig ud til Søren Espersen. Tag nu og kom i sommerhumør.

negre


CBS er altså også et stort studie.

kokain


Så længe det ikke er de 17-årige, der propper sig med kokain, skal det nok gå.

kørekort


En dannet perser, der kan sin erstatningsret!

iraner erstatning


(Visited 238 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 150317

Aktuelt - 15, marts 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 15. marts 2017 Skat har været genstand for en hel del snak den seneste uges tid. Både grundet (endnu) et læk af personlige oplysninger, men i særdeleshed også pga. det, der hvert år forårsager et crash af Skats hjemmeside: offentliggørelsen af årsopgørelsen. Det føles næsten, som når man skal ind og tjekke sine karakterer; hjertet banker, man når at gennemtænke alle tænkelige scenarier, og SÅ (efter i hvert […]

Læs mere

Onsdagsposten 140617

Aktuelt - 14, juni 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 14. juni 2017 Så blev det onsdag, og for undertegnedes vedkommende, den første onsdag i sommerferien. Det er måske lidt en stemningsdræber, men da det ikke rigtig er gået op for mig endnu, synes jeg lige, den skal udpensles lidt for jer, der stadig sidder i de fantastiske omgivelser på Søndre Campus. Ja, vi var en del, der fik sommerferie i går, og det skal i den grad fejres. […]

Læs mere