Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 1. juni 2016

 

Så er det sommer! Fortovscaféerne er sprængfyldte med fornøjelige, bekymringsfrie folk, fra i eftermiddag af lyder startskuddet til årets måske mest bekymringsfrie fest, og solen skinner – som efterhånden vanligt – helt bekymringsfrit fra en skyfri himmel. Tilværelsen er da lige til at holde ud. Hvis man altså ikke var jurastuderende… Nuvel, selv om tiderne er hårde, kan man efterhånden begynde at se en ende på den ganske uudholdelige eksamensperiode. Nogle har måske allerede overstået alle eksaminer, andre mangler en enkelt eller to. Uanset hvad er det sommer, og det betyder, at sommerferien er lige om hjørnet.

Hvis man på trods heraf stadig synes, at livet er en smule hårdt, er det værd at huske på, at man for tiden i hvert fald ikke har det lige så hårdt som Clement Kjærsgaard. Eller Uffe Elbæk for den sags skyld. Søndagens udsendelse udløste et vaskeægte dansk SoMe drama. Tilsyneladende havde Søren Pinds tweet om ikke igen at lade sig interviewe af den kære Clement intet at gøre med Uffe Elbæk, men var en beslutning truffet alene “på basis af egen erfaring”. Én ting er sikkert – ingen af disse mennesker er pt. bekymringsfrie.

Apropos SoMe er det værd at bemærke, at Kongehuset omsider har tilsluttet sig både Facebook og Instagram, hvor de i skrivende stund (på sidstnævnte medie) allerede efter blot et døgns aktivitet har over 26.000 følgere. Efter knap fire (!) år på Instagram er det en gåde, hvordan undertegnedes følgertal fortsat kun er på lige præcis 240 følgere. Ak ja, globaliseringens problemer er lige til at holde ud. Lidt ligesom tanken om, at der næsten er sommerferie. Halleluja.

Nu til ugens juridiske nyheder. God fornøjelse!


Boghandleren fra Brønshøj på fint besøg i Højesteret. 

mansou


Fortællingen om en skulptur, der var hovedpersonen i en retssag.

grubler


“Det er uhensigtsmæssigt”.

voldtægt 2


Her er til gengæld 26 kvinder, der har nået at anmelde seksuelle overgreb i tide!

sexovergreb


Og her er tale om en dreng, der ikke har fået taget sin mødom i tide.

voldtægt


IS er med på SoMe-trenden.

slaver


Den her går formentlig ud til Søren Espersen. Tag nu og kom i sommerhumør.

negre


CBS er altså også et stort studie.

kokain


Så længe det ikke er de 17-årige, der propper sig med kokain, skal det nok gå.

kørekort


En dannet perser, der kan sin erstatningsret!

iraner erstatning


(Visited 121 times, 1 visits today)

Del denne artikel

091019

Aktuelt - 09, oktober 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! I onsdags fremlagde regeringen sit udspil til finansloven for næste år – et udspil, der går under navnet ”Velfærd først – tryghed, tillid og en grøn fremtid”. Udspillet indeholder således bl.a. 5,4 milliarder kroner til et velfærdsløft, 1,5 milliarder kroner til en genopretning af skattevæsenet og 2,1 milliarder kroner til grøn omstilling og minimumsnormeringer. Virker disse tal en smule uoverskuelige at forholde sig til, så anbefales du at scrolle en smule længere ned – her […]

Læs mere

Onsdagsposten 130917

Aktuelt - 13, september 2017

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Det er ikke bare i den store verden, at en orkan stormer afsted – i vores verdener som jurastuderende må man også sige, at semesterstarten har taget de fleste med storm. For pludselig er torsdagsbyture til den lyse morgen, aperol i culpøse mængder og udenlandske strande ikke længere en realitet. Hvad der til gengæld er blevet en realitet er KUA’s læsesale indtil de dunkle nattetimer, kaffe i culpøse mængder og et efterårsvejr, der mest af […]

Læs mere