Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 29. juni 2016

Så blev det endelig sommerferie for alle os jurastuderende. Efter nogle hårde og varme uger i Bisp og Jurahuset og med alt for mange penge spenderet på Riccos og Risteriet er det endelig vores tur til at slappe af uden dårlig samvittighed.  Om man nyder den nyvundne frihed foran Orange Scene, under dynen til den nye sæson af OITNB, eller om man drikker Aperol Spritz i sommerhus og under sydens sol, er det skønt med sommerferie. Og hvis du er en af dem, der taget på arbejde for at indhente timerne, der i den forgangne måned blev brugt på læsesalen, så er der nok alligevel lidt mindre at lave i sommerferien, og lidt mere tid til netshopping. Uanset hvad man vælger at bruge sin tid på, så er der to måneder til studiet starter igen, to måneder hvor der ikke behøver at ske så meget.

Men ser man uden for vores egen lille boble, er der imidlertidig sket virkelig meget i den foregående uge. England har forladt Europa – to gange endda! Brexit og EM-exit, av av. Europaborgere i hele EU holdt vejret, da stemmerne blev talt op til fordel for Brexit, og beslutningen fik for mig personligt allerede konsekvenser dagen efter, da shoppingmekkaet ASOS lukkede deres hjemmeside, men bare rolig den er oppe og køre igen. Hvad der fremover kommer til at ske med det nu amputerede EU, og hvilke (større) konsekvenser Brexit kommer til at få, bliver interessant at følge med i.

Nu til ugens juridiske nyheder der til ingens overraskelse indeholder lidt om Brexit men også lidt om abort, olie og cannabis. God fornøjelse.

________________________________________________________________________________________

Tømmermændene oven på Brexit har meldt sig. Og de gør ondt. 

Skærmbillede 2016-06-28 kl. 16.30.41

______________________________________________________________________

Måske man skal bruge sommerferien på at få opfrisket sit franske.
Skærmbillede 2016-06-28 kl. 16.34.52

______________________________________________________________________

Bliver “Daxit” det næste?

Skærmbillede 2016-06-28 kl. 16.39.14

_____________________________________________________________________

Der faldt dom i sagen om sygeplejersken, men vi tager den lige en gang til i Landsretten.

Skærmbillede 2016-06-28 kl. 16.41.56

________________________________________________________________________________________

Ugens gode nyhed: Den amerikanske Højesteret slår til igen.

Skærmbillede 2016-06-28 kl. 16.44.06

______________________________________________________________________

Kan retten til cannabis blive en menneskeret?
Skærmbillede 2016-06-28 kl. 16.46.06

______________________________________________________________________

Måske slutter det danske olieeventyr. Måske ikke.

Skærmbillede 2016-06-28 kl. 16.51.04

______________________________________________________________________

Det kan betale sig at have gode venner (pun intended)

Skærmbillede 2016-06-28 kl. 16.49.15
Skærmbillede 2016-06-28 kl. 17.05.40

______________________________________________________________________

Hvad var det nu, der stod i forvaltningsretsbogen om offentlige ansattes ytringsfrihed?

Skærmbillede 2016-06-28 kl. 16.53.51

(Visited 34 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 091116

Aktuelt - 09, november 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 9. november 2016   Hvad der i går syntes som en dårlig joke eller forsøget på fortællingen om et uhyggeligt mareridt, er netop blevet virkelighed. Donald Trump er løbet med sejren i en absurd valgkamp og skal være USA’s præsident nr. 45. Det republikanske flertal jubler. Beyonce, Jay-Z, Barack, det meste af Europa og alle andre græder. For det kan godt være, Hillary ikke mener, det er sikkert, at hun har […]

Læs mere

Onsdagsposten 141216

Aktuelt - 14, december 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 14. december 2016 Måske har du haft din første eksamen. Måske kæmper du med retshistorie. Måske lever du stadig på en cocktail af  kaffe og konservesmad, mens du kæmper dig igennem et voldsomt stort pensum. I alle tilfælde er det på tide, at tingene bliver gjort lidt nemt for dig. Så derfor kan du trøste dig ved, at du her får serveret ugens helt dugfriske juridiske nyheder – uden […]

Læs mere