Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 27 . juli 2016

Plagiat, pastiche, pirakopier. Efterhånden har vi vist alle lært, at det bare ikke er i orden. Den går bare ikke. Hvis det alligevel skulle ske, har vi imidlertid også lært, at det ikke er noget, der er nødvendigt at fortælle hele verden. Slet ikke, hvis man går og håber på at blive præsidentfrue. I USA. Ups Melania. Og ups Donald. Javist var den tale, Donald Trumps kone Melania Trump holdt til det republikanske konvent i sidste uge, ikke komplet identisk med den tale, som Michelle Obama holdt til det demokratiske konvent tilbage i 2008 i forbindelse med Baracks valgkamp, men at sige, at Melanias tale blot mindede om Michelles, ville være en underdrivelse. Herregud, Melania er stadig så ung (i hvert fald sammenlignet med sin mand), at hun endnu har meget at lære. Så det kan vel undskyldes. Ironisk nok, synes den kæmpe bommert ikke at have givet anledning til hverken en undskyldning, selverkendelse eller overvejelse fra Donald Trump, hans kone eller hans vælgere. Tværtimod.

USA og resten af verden er i øjeblikket i mange sammenhænge af lave. Og Taylor Swift – ja, hun har vist også stadig problemer. Som jurastuderende i Danmark synes ens egne problemer i øjeblikket at blive sat noget i perspektiv. Særligt, når man hører om Taylor Swift. Og det på trods af, at der måske venter en reeksamen eller to om hjørnet. Det skal nok gå. Særligt hvis du ikke lader dig inspirere alt for meget af andres værker eller hedder Taylor Swift. Held og lykke. Og nu til ugens juridiske nyheder!


Måske det ikke lige skal være Tyrkiet og EU i denne omgang.

tyrkiet


Folk fra Jylland…

sønderborg


En gang imellem kan man blive så glad for at bo i Danmark.

fængsel i aus


If you can’t do the time, don’t do the crime.

syrienkrigere


Nyheder for konkursinteresserede!

ambulanceselskab


Man har lov at være heldig.

geografi


Man kommer da længst med humor. Eller hvad?

sjov polis


Der er håb forude for alle os stakkels jurastuderende.

akademikere


(Visited 49 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 210617

Aktuelt - 21, juni 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 21. juni 2017 Godmorgen og velkommen til endnu en omgang Onsdagspost. Denne uge er ugen, hvor de sidste eksaminer afsluttes, og det betyder, at alle jurastuderende meget snart har sommerferie. Til dem, der ikke har fået det endnu: Hold ud! Denne uge er også ugen, hvor Søren Pind har udtalt, at han mener, det er et stort problem, at 2/3 studerende ikke mener, det er hårdt at studere. En udtalelse, man […]

Læs mere

Onsdagsposten 200515

Aktuelt - 20, maj 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere