Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 10 . august 2016

Rio, Rusland og rape. Så kort kan et tilfældigt scroll ned over enhver dansk nyhedsside opsummeres. Internettet handler i denne uge nemlig i det store hele egentlig ikke om andet. Det kan man så mene om, hvad man vil. Sådan er virkeligheden nu engang.

Skulle du alligevel være i tvivl om, hvad der helt præcist menes med ovenstående, kommer her en uddybning

Først og fremmest er det værd at bemærke, at startskuddet til De Olympiske Lege omsider har lydt. Og det betyder liv og glade dage i Brasilien. I hvert fald for de fleste.

Udelukket fra morskaben er nemlig – formentlig ikke til den helt store overraskelse – Rusland, der på en eller anden måde altid synes at formå at være på tværs. Denne gang drejer det sig om omfattende dopingsnyd. Imidlertid er Rusland kun udelukket fra De Paralympiske Lege, der først løber af stablen til september. På trods heraf kunne man forestille sig, at det måske er lidt presset at være ikke-handicappet OL-atlet fra Rusland. Nuvel, der er jo blot tale om undertegnedes gisninger.

Hvad angår den juridiske verden, er der i en sommer, hvor vi har haft alt andet end agurketid (det er lige før, man savner den), fuld gang i den meget omtalte voldtægtssag, der i disse dage fortsætter i Østre Landsret. Omdrejningspunktet for sagen er spørgsmålet om, hvor tydeligt en (sukkersygeramt) pige skal sige nej, før der er tale om voldtægt. Om en kvinde har lyst til sex, burde vel ikke være raketvidenskab. Eller hvad? For helt så sort på hvidt er det nok ikke, hvilket hvilket formentlig er grunden til, at sagen for øjeblikket verserer ved landsretten.

Nok om rape, Rusland og Rio. Nu til ugens juridiske nyheder. God fornøjelse!


Er det bare mig, eller lugter det her lidt af noget, man har hørt om før?

havnedirektør


Verden er fuld af absurde karrieremuligheder.

hæleri


En klassisk reminder om, at livet som jurist i Danmark ikke er helt så surt, som man tror.

akademiker


Ugens bedste krimi.

pædo


En sag for politi og retsvæsen!

aber


Kend din stud.jur. jobsamtale.

jobsamtale


Herregud.

youth prison


Nogengange er der brug for en fornuftig advokat, der kan tale lige ud af posen.

advokat om trump(Visited 92 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 160817

Aktuelt - 16, august 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 16. august 2017 Hvis du i den forgangne uge ikke har hørt om ubåden Nautilus, den ekspanderende bandekrig på Nørrebro, DR på dybt vand og en prinsgemal, der ikke vil begraves ved siden af dronningen, må du næsten have levet med hovedet i en osteklokke. Hvis det dog alligevel ikke lige siger dig noget, så skynd dig at læse med her. Nedenfor kan du altså bl.a. læse om, hvordan det […]

Læs mere

Onsdagsposten 040215

Aktuelt - 04, februar 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere