Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 31 . august 2016

Hvad der tilbage i juni syntes som begyndelsen på en uendelig sommerferie, lakker mod enden. I dag er faktisk den sidste rigtige sommerdag. I morgen begynder efteråret og med sig følger naturligvis også studiestart. Vi har allerede sagt goddag til 800 glade og håbefylde nye jurastuderende, der på ingen måde er bevidste om, hvad de går ind til. Velkommen til og held og lykke!

Midt i kølvandet på en ellers ganske behagelig studiestartsuge valgte regeringen at fremlægge en ny vækstplan, der bl.a. betyder, at der skal spares 3,3 mia. kr. på SU’en. Man kan efterhånden ikke gøre andet end at ryste på hovedet over ironien ved, at Danmarks vigtigste fremtid har så få ressourcer at uddanne sig med. Nuvel, regeringen har helt til 2025 til at få gennemført planerne, hvilket betyder, at alle os, der netop er hjemvendt fra en fantastisk USA-tur med JD, kan ånde lettet op og glæde os over, at vi får fuld SU i dag og forhåbentlig også nogle måneder endnu.

Nok om SU, USA og sommer. Nu gælder det efteråret, studiestart og ugens juridiske nyheder. God fornøjelse!

 


Det er måske værd at tilføje, at det ikke er samme mand, der står bag drabene. 

drabssag


Mere nøjagtigt er der tale om et nederlag på 7,7 mia. kr. Av av.

dong


Det bliver da en anderledes Disney film. 

kina mod disney


Sidste uges tragiske motorvejsdrab er endnu ikke opklaret.

 

motorvejsdrab


Lige som man troede, det ikke var muligt at skære mere på uddannelsessystemet.

SU besparelser


Hvor er det heldigt, at bilerne i Nordvest i forvejen ikke kan blive mere faldefærdige. 

bilpyroman


Hvornår er det okay at sige, at en børnehave bruger Gestapo-metoder?

injurier højesteret


Er det virkelig muligt at grave mere dirt ud af den amerikanske valgkamp?

clintons rådgiver sexskandale


(Visited 40 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 181115

Aktuelt - 18, november 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Stine Bosse – om magt

Aktuelt - 13, august 2014

Før jeg tog kontakt til Stine Bosse, havde jeg en god fornemmelse omkring dette interview. Stine Bosse måtte have noget at sige om magt i erhvervslivet. Ikke fordi det skulle være noget særligt; der er sikkert mange, som har en mening om erhvervslivets magt. Men netop Bosses mening er noget særligt. I 2010 udnævnte Time Magazine Bosse til verdens 22. mest magtfulde kvinde. Hendes karriere og CV er ikke bare imponerende, men respektindgydende. Ja, Bosses mening tæller.

Læs mere