Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 31 . august 2016

Hvad der tilbage i juni syntes som begyndelsen på en uendelig sommerferie, lakker mod enden. I dag er faktisk den sidste rigtige sommerdag. I morgen begynder efteråret og med sig følger naturligvis også studiestart. Vi har allerede sagt goddag til 800 glade og håbefylde nye jurastuderende, der på ingen måde er bevidste om, hvad de går ind til. Velkommen til og held og lykke!

Midt i kølvandet på en ellers ganske behagelig studiestartsuge valgte regeringen at fremlægge en ny vækstplan, der bl.a. betyder, at der skal spares 3,3 mia. kr. på SU’en. Man kan efterhånden ikke gøre andet end at ryste på hovedet over ironien ved, at Danmarks vigtigste fremtid har så få ressourcer at uddanne sig med. Nuvel, regeringen har helt til 2025 til at få gennemført planerne, hvilket betyder, at alle os, der netop er hjemvendt fra en fantastisk USA-tur med JD, kan ånde lettet op og glæde os over, at vi får fuld SU i dag og forhåbentlig også nogle måneder endnu.

Nok om SU, USA og sommer. Nu gælder det efteråret, studiestart og ugens juridiske nyheder. God fornøjelse!

 


Det er måske værd at tilføje, at det ikke er samme mand, der står bag drabene. 

drabssag


Mere nøjagtigt er der tale om et nederlag på 7,7 mia. kr. Av av.

dong


Det bliver da en anderledes Disney film. 

kina mod disney


Sidste uges tragiske motorvejsdrab er endnu ikke opklaret.

 

motorvejsdrab


Lige som man troede, det ikke var muligt at skære mere på uddannelsessystemet.

SU besparelser


Hvor er det heldigt, at bilerne i Nordvest i forvejen ikke kan blive mere faldefærdige. 

bilpyroman


Hvornår er det okay at sige, at en børnehave bruger Gestapo-metoder?

injurier højesteret


Er det virkelig muligt at grave mere dirt ud af den amerikanske valgkamp?

clintons rådgiver sexskandale


(Visited 29 times, 1 visits today)

Del denne artikel

290519

Aktuelt - 29, maj 2019

Godmorgen og velkommen til onsdagsposten! Læseferien er i fuld gang, og som jurastuderende er dit hoved sandsynligvis dybt begravet i en bog. Sommeren venter lige om hjørnet, og det samme gør trangen til at komme ud og væk fra de indelukkede læsesale også. Suk! I disse tider er livet som jurastuderende hårdt. Det er en evig kamp om at vælge fra og til, og denne uge er bestemt ikke en undtagelse! Skal man overholde den stramme læseplan, som man i […]

Læs mere

Onsdagsposten 240118

Aktuelt - 23, januar 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Endnu en onsdag, endnu en Onsdagspost. De to redaktører måtte erfare, at generalforsamlingen i sidste uge blev udsat, hvorfor det alligevel ikke blev vores sidste Onsdagspost, “end of an era” osv. Denne redaktør har spenderet det meste af ugen i Amsterdam, hvorfor granskning af ugens juridiske nyheder ikke har stået øverst på to do-listen, når Amsterdams gader er blevet vandret tyndt. Men en hurtig google-søgning i lufthavnen, mens man venter på at komme hjem, kan […]

Læs mere