Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 7 . september 2016

Det var så det. Det er ikke længere sommerferie. Det er ikke engang længere officielt sommer. Og vi kan sågar ikke engang gemme os i skjul af introugen. Semesteret er for alvor gået i gang, og timerne på stranden i det dejlige danske sommervejr (læs: regnvejr), er blevet erstattet af atter flere timer på læsesalen og traven op til det øverste lokale i Trin.

Den foregående uge har budt på mere end nye russere og gensyn med den velkendte hverdag. Yahya Hassan, der affyrede skud mod en 17-årig dreng, har efter lang tids varetægtsfængsling fået gang i sin retssag. Og hvad gør man hvis man er digter i en retssag? Jo, man erkender da sin skyld i form af et digt. Hvem siger retssager altid skal være så formelle?

Hvis man vil have noget gjort rigtigt, så må man gøre det selv. I den forgange uge har beboerne på Christiania fået nok, og taget sagen i egen hånd. Christianitterne har fået nok af den organiserede kriminalitet, der længe har sat sig tungt på Christiania, og er gået igennem Pusher Street, hvor de nøgternt har pillet hashboderne ned. Nok er nok!

Nåh ja, så har en af rockens største stjerne, Freddie Mercury, kunne fejre sin 70 års fødselsdag. Ganske vist post mortem.

Men nok om hash, digte og hverdage. Nu til ugen juridiske nyheder!


Der er intet fejet ind under gulvtæppet

Rengøring


Så er det forhåbentlig slut med at klaske de kvindelige ansatte bagi

Fox Sex


Her får kvindeundertrykkelsen et helt andet niveau

fangenskab


Regningen bliver stor når tortur står på menuen

tortur


Ja, set i bagklogskabens lys er ”horeunge nok ikke det smarteste at kalde verdens mest magtfulde mand

horeunge


Så må man håbe det lukker munden på ham

hadprædikant


Justitsministeren svarer igen oven på en række voldsepisoder mod betjente

Søren Pind


Hug hovedet af en regnorm og den bliver til to…

hash


Ankesagen er i gang – men har du også glemt hvad det nu var, det med Penkowa?

penkowa


Big Brother (læs: din arbejdsgiver) is watching you!

Skjult kamera


”Når først proppen er af” synes at være anklagerens ordsprog

Terrorsag

(Visited 247 times, 1 visits today)

Del denne artikel

100719

Aktuelt - 10, juli 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Folketinget har for længst skiftet taburetten ud med liggestolen og farvede drinks ved poolen, og mange danskere har fulgt trop og er gået på sommerferie. Journalisterne kalder det for agurketid – men det er ikke noget, vi kan mærke her på redaktionen. Hvis du, ligesom undertegnede, har tilbragt den sidste uge på Roskilde Festival, og derfor mistet en hver form for fodfæste og orientering i mediebilledet, så fortvivl ej; her kommer et lille udsnit at […]

Læs mere

Onsdagsposten 201217

Aktuelt - 20, december 2017

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! I en tid, hvor overspringshandlinger i eksamensperioden udelukkende burde være forbundet med gaveindkøb og et ubehageligt indtag af julekager, har man som redaktør på Stud.Jur. i stedet fornøjelsen af at skrive Onsdagsposten. Og hvilken fornøjelse det i denne uge har været, da december ikke kun har skabt uro i de svenske julecentrer, men også hos den svenske regering. Efter alt for mange #metoo-afsløringer, vil den svenske regering med en ny samtykkelov sikre sig, at sex […]

Læs mere