Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 5. oktober 2016

Det er blevet onsdag, og nøj det er omsider blevet en kold én af slagsen. Lige som man gik og glædede sig ved, at sommervejret ihærdigt hold fast i efteråret med det yderste af neglene, så tog efterårsvejret os med storm. Bogstaveligt talt. Vejrets veje er uransagelige, så vi må vel affinde os med, at det atter er tid til så småt at finde overtøjet frem.

 Nu hvor vi snakker om at tage Danmark med storm, så har popstjernen Justin Bieber slået et smut forbi København i den forgange uge. JBs ”to-cool-for-school-attitude” tog han med sig på scenen, og det har givet samtlige anmeldere anledning til at høvle den unge superstjerne ned. Men den stakkels dreng skal nok klare sig – de tusindvis af bielibers der fyldte Parken, har efter sigende haft et brag af en aften.

Kender du det, når man uddeler løfter og forsikringer til højre og venstre, men uden helt at mene det? Det gør Danske Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, i hvert fald. DF boltrede sig i sejrens sødme d. 3 december, da Danmark stemte nej til retsforbeholdet. ”Vi kan sagtens få en parallelaftale om europal – hvis ikke så ville jeg anbefale et ja” – sådan lød meldingen fra Thulesen Dahl (frit citeret, red.) kørt før til afstemningen sidste år. Men nu ser det ud til, at DF stikker halen mellem benene, efter at en parallelaftale ikke er kommet i hus. Godt arbejde, Krille.

Men nu har vi snakket nok om Bieber og Thulesen Dahl, der ikke kan levere hvad de skal. Nu til ugens juridiske nyheder!


Godt nyt til alle, der tager jernhesten hver dag til studiet – nu kan du lovligt dreje til højre!

Cykel


Køb af stjålne aktiver.. Hmm, var det ikke noget med, at det var ulovligt?

SKat


Mon man kan springe over hvor gærdet er lavest?

Norge


Den gode nyhed er vel, at danske virksomheder hiver udenlandsk interesse…

Danske virksomheder


Endnu et lille tip til hvordan man ikke skal begå sig som advokat

Anklager


Et lille indblik i den kriminelles liv

Her er mit liv


Der skal mere end 270 millioner i kampagnemidler til, for at få de ungarnske vælgere op af sofaen

Ungarn


Det er tilsyneladende ikke alle amerikanske dommere, der er helt glade for homosekuelle vielser

chief gay


Familien (læs: loven) først

Far


Bankerne har ikke lært meget siden 2008

banker

 

(Visited 45 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 211118

Aktuelt - 21, november 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Og farvel til mådehold indenfor udvisningssager. Det har i den seneste onsdagspostuge været spændende at følge den forholdsvist nye praksis indenfor udvisningssager, der mandag og tirsdag har affødt to meget interessante domme. Den første vedrører en fratagelse af dansk statsborgerskab, og den anden vedrører en kendt bandeleder, Shuaib Khan. Det interessante er ikke så meget udvisningerne, som det er begrundelserne – i særdeleshed i den sidstnævne sag. Særligt fremstår sætningen “[Shuaib Khan har] gennem mange […]

Læs mere

050619

Aktuelt - 05, juni 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Det er i dag Grundlovsdag, og dagen står i den grad også i demokratiets tegn. Vi er nemlig kommet til dagen, hvor en lang og intens valgkamp kulminerer, når den danske befolkning farer til stemmeurnerne og sætter kryds ved den person eller det parti, som de synes skal være med til at bestemme Danmarks retning de kommende fire år. Det er dog ikke kun for politikerne, at den sidste tid har været intens og nervepirrende. […]

Læs mere