Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 5. oktober 2016

Det er blevet onsdag, og nøj det er omsider blevet en kold én af slagsen. Lige som man gik og glædede sig ved, at sommervejret ihærdigt hold fast i efteråret med det yderste af neglene, så tog efterårsvejret os med storm. Bogstaveligt talt. Vejrets veje er uransagelige, så vi må vel affinde os med, at det atter er tid til så småt at finde overtøjet frem.

 Nu hvor vi snakker om at tage Danmark med storm, så har popstjernen Justin Bieber slået et smut forbi København i den forgange uge. JBs ”to-cool-for-school-attitude” tog han med sig på scenen, og det har givet samtlige anmeldere anledning til at høvle den unge superstjerne ned. Men den stakkels dreng skal nok klare sig – de tusindvis af bielibers der fyldte Parken, har efter sigende haft et brag af en aften.

Kender du det, når man uddeler løfter og forsikringer til højre og venstre, men uden helt at mene det? Det gør Danske Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, i hvert fald. DF boltrede sig i sejrens sødme d. 3 december, da Danmark stemte nej til retsforbeholdet. ”Vi kan sagtens få en parallelaftale om europal – hvis ikke så ville jeg anbefale et ja” – sådan lød meldingen fra Thulesen Dahl (frit citeret, red.) kørt før til afstemningen sidste år. Men nu ser det ud til, at DF stikker halen mellem benene, efter at en parallelaftale ikke er kommet i hus. Godt arbejde, Krille.

Men nu har vi snakket nok om Bieber og Thulesen Dahl, der ikke kan levere hvad de skal. Nu til ugens juridiske nyheder!


Godt nyt til alle, der tager jernhesten hver dag til studiet – nu kan du lovligt dreje til højre!

Cykel


Køb af stjålne aktiver.. Hmm, var det ikke noget med, at det var ulovligt?

SKat


Mon man kan springe over hvor gærdet er lavest?

Norge


Den gode nyhed er vel, at danske virksomheder hiver udenlandsk interesse…

Danske virksomheder


Endnu et lille tip til hvordan man ikke skal begå sig som advokat

Anklager


Et lille indblik i den kriminelles liv

Her er mit liv


Der skal mere end 270 millioner i kampagnemidler til, for at få de ungarnske vælgere op af sofaen

Ungarn


Det er tilsyneladende ikke alle amerikanske dommere, der er helt glade for homosekuelle vielser

chief gay


Familien (læs: loven) først

Far


Bankerne har ikke lært meget siden 2008

banker

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Åbning for at politibetjente kan blæse i fløjten

Aktuelt - 28, juni 2018

En tavshedskultur, hvor ingen blæser alarm over for interne lovovertrædelser, sådan har kritikere i en årrække karakteriseret kulturen i embedsværket[1]. Det forekommer derfor som et nybrud, når Rigspolitichefen i denne måned har åbnet op for muligheden om en whistleblower-ordning for politiet[2]. Rigspolitichefens udmelding kommer efter, at flere nuværende og tidligere politifolk har stået frem og fortalt om, at man i politiet har haft en årelang praksis for at afskærme demonstranter ved kinesiske statsbesøg. Arbejdet med udformningen af whistleblower-ordningen er nu […]

Læs mere

170819

Aktuelt - 17, juli 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Denne onsdag byder ikke på et prangende sommervejr, og befinder du dig ligesom undertegnede i kolde Danmark, må vi nøjes med at drømme os tilbage til sidste års tropenætter. Suk! Om du nyder sommerferien under varmere himmelstrøg, er på vej til Musik i Lejet eller noget helt tredje, så får du nu muligheden for at holde dig opdateret på, hvad der sker i verden omkring dig. Vi må igen konstatere at agurketiden endnu ikke har ramt […]

Læs mere