Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 9. november 2016

 

Hvad der i går syntes som en dårlig joke eller forsøget på fortællingen om et uhyggeligt mareridt, er netop blevet virkelighed. Donald Trump er løbet med sejren i en absurd valgkamp og skal være USA’s præsident nr. 45. Det republikanske flertal jubler. Beyonce, Jay-Z, Barack, det meste af Europa og alle andre græder.

For det kan godt være, Hillary ikke mener, det er sikkert, at hun har tabt endnu. Til gengæld er det vist meget sikkert, at hun er en dårlig taber. Men hvem ville ikke også være det, hvis de havde tabt et historisk valg til manden, der vil bygge en mur ved grænsen til Mexico, manden, der mener, at Barack Obamas fødselsattest er svindel, og manden, der mener, at Hillary Clinton umuligt vil kunne tilfredsstille et land, når hun ikke engang formår at tilfredsstille sin egen mand? Nuvel, det kommer vi i hvert fald – som alt ser ud i skrivende stund – aldrig til at  vide.

Verden er af lave, og man kan ikke gøre andet end at frygte den orange mand og den udenrigspolitik, han planlægger at føre. Som et plaster på såret, kan man måske håbe på, at dollaren falder, og at man i den forbindelse kan komme billig(ere) til USA. Hvis man altså har lyst til det. I mellemtiden kan vi i takt med dette lige så absurdt kolde vejr gå i vinterhi og fordybe os i ugens juridiske nyheder og i den forbindelse håbe på bedre tider. Obama out. And so are we.


Konsekvenserne af Brexit bliver værre og værre.

toblerone


Pia K. er ikke fan af politiske budskaber i Folketingssalen. 

pernille skipper


Snart kan du købe dig selv på det sorte marked.

it-sikkerhed


WikiLeaks er ikke forbi.

julian assange


Når et talkshow bliver platform for islamistisk propaganda.

islamistisk propaganda


Kan du huske forvaltningsret fra 4. semester? Nej? Så læs med her.

lars løkke


Ah, den ejendommenlige velfærdsstat.

lovlig cannabis


Margrethe Vestager er ikke fan af Google.

google


Og en enkelt historie fra the Great America.

fængsel usa


(Visited 114 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 031018

Aktuelt - 03, oktober 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Folketinge er åbnet! Og dette med det gavflab-agtige smil om Lars Løkke har iført sig på Onsdagspostens forsidebillede. Om baggrunden for smilet var den joke om det forestående folketingsvalg, han fik overskud til at fyre af, eller om det var de stikpiller, han fik delt ud til sit parlamentariske grundlag, er svært at sige. Ikke desto mindre virkede det som om, at den retorisk dygtige tale med det lave lixtal kom bag på store dele […]

Læs mere

Onsdagsposten 020915

Aktuelt - 02, september 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere