Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 16. november 2016

Ja, det var altså ikke en joke. Trump – manden med egoet på størrelse med mandagens måne – vandt rent faktisk. Og sådan er verden nu så dejlig uforudsigelig. Én ting der dog ikke er uforudsigelig, er denne onsdag morgen. Det er koldt. Det er gråt. Du er træt. Men heldigvis nærmer semesterets afslutning sig med hastige skridt, og duften af risengrød nærmer sig i det fjerne.

Den sidste uges nyheder har, som starten af Onsdagsposten, handlet om det amerikanske præsidentvalg. Hillary fulgte i Al Gores fodspor, og tabte valget på trods af flest personlige stemmer. Det kan godt få os som borgere i det danske demokrati til at klø sig lidt i nakken. Men dem om det! Det er dog ikke kun the usual supects, Obama, Clinton og Trump, der har snuppet lyset i medierne. Den amerikanske vicepræsident Joe Biden har taget scenen bl.a. på grund af sit tætte venskab med Obama. Vi kommer sgu til at savne det makkerpar.

En anden stor begivenhed har også taget fokus i den forgange uge, og fortjener her at blive nævnt. Den amerikanske sanger Leonard Cohen er død. Manden forstod at forbinde poesien med musikken. Han vil bliv savnet.

Nok om store egoer og store sangere. Nu til ugens juridiske nyheder!


Hvem hader ikke at mangle en kuglepen når man skal bruge én?

Morten


Der er vist en, der skal have undervisning i grundlæggende biologi

imam aber


Ja, racisterne har det også for hårdt i dagens Danmark

pind støtte


Homoerne er i sikkerhed – indtil videre

homoer


Nogle der ikke er i sikkerhed, er alle de udokumenterede indvandrere i USA

trump indvandre


 Tvangsflytninger af børn falder ikke i god jord hos Ombudsmanden

Amy magt


Bare fordi man er præsident, behøver man da ikke kunne lide ideen om en retsstat – vel, Erdogan?

erdogan


Principiel dom tilgodeser ikke din vovses ve og vel

Hunde


Loven er lige for alle – også præsidenter!

trump sag


Der bliver gået til makronerne i Tyskland

tysk razzia


Ikke alle er begejstrede for frihandel

frihandel

(Visited 132 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 290818

Aktuelt - 29, august 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Midt i det grå regnvejr og den dyre bogregning skinner solen pludselig på KUA3. Gangene summer, kjolerne flagrer og øllene drager – en ny årgang fantasiforladte bureaukrater er startet, og det kan virkelig mærkes. Derfor er det naturligvis mere afgørende end nogensinde før, at du får læst din Onsdagspost, så du kan charmere din tutor eller dine nye medstuderende med et uundværligt indblik i den juridiske nyhedsstrøm. Hvem har ikke altid fundet en snak om […]

Læs mere

Onsdagsposten 020817

Aktuelt - 02, august 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 2. august 2017 Den første Onsdagspost i august står nu for døren, og med det opstår et nyt håb; et håb om, at den danske sommer måske alligevel vil tilsmile os, trods prognoser fra DMI, der siger det modsatte. I den forgange uge har 65.165 studerende fået tilbudt en studieplads på en videregående uddannelse, heraf 765 på Det Juridiske Fakultet på KU. Der sidder altså lige nu 765  spændte unge derude, […]

Læs mere