Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 30. november 2016

Julekalender, drillenisser, risengrød, juletræer og den helt særlige julehygge er lige om hjørnet. I morgen er det 1. december, og tømmermændene fra de første julefrokoster har måske lagt sig! Så hvis du lige et øjeblik lykkeligt glemmer, at du rent faktisk skal bruge din december på eksamenslæsning og ikke på julehygge, så er der grund til at gå næste måned i møde med et stort smil. Men ak, livet som universitetsstuderende. Det forsømte forår er blevet overtaget af den forsømte jul.

 Inde på Borgen er der heller ikke tid til at slappe af foran pejsen i sin yndlingsstriktrøje. Én blev til tre, og Lille-Lars har fået selskab af K og LA i regeringen. Den nye regering byder på en række overraskelser. Manden uden udenrigspolitik, Anders Samuelsen, er blevet udenrigsminister. Manden der ikke er jurist, Søren Pape, har smidt juristen, Søren Pind, ud af justitsministeriet. Og på den måde viser dansk politik endnu engang sig som værende fuld af overraskelser.

 Det var nok om regeringer og julehygge – nu til ugens juridiske nyheder!


Hvis du både holder Uber og KU står du lidt i en knibe

Uber


Det ene øjeblik sidder man og spiller Candy Crush. Det næste øjeblik er man kriminel.

bestikkelse


Når katten efter musen bliver lidt frækt

sexfælde


Pas på med at lyve…

Pas - løgn


Veganerne tager tingene til det næste level

Veganer


Så er der nyt case-materiale til Individets Grundlæggende Rettigheder

burka forbud


Når bristede forudsætninger bliver alvor

tesla


Fremskridt i kampen mod IS

IS dokumenter


Den er gal i Korea – og ikke Nord denne gang

koreak


Grand Theft Goose

Gås


 Overskriften taler vel for sig selv…?

politi

(Visited 324 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kan en aldrig anvendt skyggebestemmelse vælte Trump?

Aktuelt - 14, december 2017

Af Yousif F. N. Al-Saif Hvorfor har tusindvis af amerikanere foretaget Google-søgninger på forfatningsændring 25, § 4, (25th Amendement, Section 4)? Hvorfor har en skyggebestemmelse, der aldrig har været anvendt i praksis pludseligt fået de største amerikanske og internationale medier til at fatte interesse for amerikansk forfatningsret? Svaret er enkelt: Skyggebestemmelsen, den amerikanske forfatningsændring 25, § 4, kan teoretisk set vælte præsident Trump. Flere af Trumps egne topembedsmænd har tilmed tilkendegivet, at det netop bliver forfatningsændring 25, der bliver præsidentens […]

Læs mere

Onsdagsposten 030517

Aktuelt - 03, maj 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 03. maj 2017 Hvad gør man egentlig, hvis man får lyst til at råbe bingo? Ja det er da et utroligt godt spørgsmål, for der er vel mange ting her i livet, som man kan få lyst til at råbe bingo over. Først og fremmest kan vi passende lige nævne, at du i aften har mulighed for at deltage i JD’s årlige Karnov Bingo. Så kan du tælle […]

Læs mere