Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 14. december 2016

Måske har du haft din første eksamen. Måske kæmper du med retshistorie. Måske lever du stadig på en cocktail af  kaffe og konservesmad, mens du kæmper dig igennem et voldsomt stort pensum. I alle tilfælde er det på tide, at tingene bliver gjort lidt nemt for dig. Så derfor kan du trøste dig ved, at du her får serveret ugens helt dugfriske juridiske nyheder – uden du skal løfte en finger!

Kan du huske ham Trump – ham man grinede af for nogle måneder siden, men som nu er præsident? Han er ved at sammensætte sin nye regering. Og den ser lige præcis så lidt fortrøstningsfuld ud, som man kunne have forventet. Hr. “Klimaforandringerne-er-ikke-menneskeskabte” og Putins bedste ven i USA er blot nogle af dem. Det skal nok blive interessant.

Herhjemme snydes vi ikke for skøre mænd. Lige da man gik og troede, at Dansk Folkeparti var blevet blødsødne, og Ny Borgerlige var den nye fremmedfjendske dreng i klassen, springer DF’eren Kenneth Kristensen Berth frem, og opfordrer til at skyde mod flygtninge, der kommer sejlende over Middelhavet. Seriøst, Kenneth?

Nåh, nok om skøre folk og en mildest tal rabiat tone i debatten. Nu til ugens juridiske nyheder!


Bare fordi man er naboer, betyder det ikke, at man er venner

Statsløse


Regeringen gearer lovgivningen ned

taxi


Rockere har også følelser

Rockere


 Flere tragiske nyheder fra Aleppo

Aleppo


I krig og kærlighed gælder alle kneb… eller?

tvangs


Agent Catwalk?

catwalk


Der skal arbejdes, før der kan tjenes

EU

 

 

 


Forbrydelse af den værste skuffe…

blasfemi


Man kan finde de sjoveste ting, når man får ryddet ordentlig op derhjemme

håndgranat


Nazi-tid er dårlig tid

nazitid

(Visited 207 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Jesper Steinmetz – om magt

Aktuelt - 13, august 2014

Når politiske beslutninger bliver vedtaget, er det væsentligt, at de bærer præg af den offentlige mening, som den udtrykkes i pressen. Pressen bliver dermed, som privat modmagt til den offentlige statsmagt, en politisk statsmagt – også kendt som ”den fjerde statsmagt”. Ved indførslen af dette begreb er der blevet sat fokus på pressens rolle som demokratiets kontrollant. Stud.Jur. har talt med USA-korrespondent på TV 2 Nyhederne, Jesper Steinmetz, om medierne som politisk statsmagt.

Læs mere

Onsdagsposten 090915

Aktuelt - 09, september 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere