Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 14. december 2016

Måske har du haft din første eksamen. Måske kæmper du med retshistorie. Måske lever du stadig på en cocktail af  kaffe og konservesmad, mens du kæmper dig igennem et voldsomt stort pensum. I alle tilfælde er det på tide, at tingene bliver gjort lidt nemt for dig. Så derfor kan du trøste dig ved, at du her får serveret ugens helt dugfriske juridiske nyheder – uden du skal løfte en finger!

Kan du huske ham Trump – ham man grinede af for nogle måneder siden, men som nu er præsident? Han er ved at sammensætte sin nye regering. Og den ser lige præcis så lidt fortrøstningsfuld ud, som man kunne have forventet. Hr. “Klimaforandringerne-er-ikke-menneskeskabte” og Putins bedste ven i USA er blot nogle af dem. Det skal nok blive interessant.

Herhjemme snydes vi ikke for skøre mænd. Lige da man gik og troede, at Dansk Folkeparti var blevet blødsødne, og Ny Borgerlige var den nye fremmedfjendske dreng i klassen, springer DF’eren Kenneth Kristensen Berth frem, og opfordrer til at skyde mod flygtninge, der kommer sejlende over Middelhavet. Seriøst, Kenneth?

Nåh, nok om skøre folk og en mildest tal rabiat tone i debatten. Nu til ugens juridiske nyheder!


Bare fordi man er naboer, betyder det ikke, at man er venner

Statsløse


Regeringen gearer lovgivningen ned

taxi


Rockere har også følelser

Rockere


 Flere tragiske nyheder fra Aleppo

Aleppo


I krig og kærlighed gælder alle kneb… eller?

tvangs


Agent Catwalk?

catwalk


Der skal arbejdes, før der kan tjenes

EU

 

 

 


Forbrydelse af den værste skuffe…

blasfemi


Man kan finde de sjoveste ting, når man får ryddet ordentlig op derhjemme

håndgranat


Nazi-tid er dårlig tid

nazitid

(Visited 154 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 211118

Aktuelt - 21, november 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Og farvel til mådehold indenfor udvisningssager. Det har i den seneste onsdagspostuge været spændende at følge den forholdsvist nye praksis indenfor udvisningssager, der mandag og tirsdag har affødt to meget interessante domme. Den første vedrører en fratagelse af dansk statsborgerskab, og den anden vedrører en kendt bandeleder, Shuaib Khan. Det interessante er ikke så meget udvisningerne, som det er begrundelserne – i særdeleshed i den sidstnævne sag. Særligt fremstår sætningen “[Shuaib Khan har] gennem mange […]

Læs mere

Hørt til jurabar

Aktuelt - 20, august 2014

Overhørt af Jacob Weil

Læs mere