Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 18. januar 2017

Suk. Ak ja. Åh nej. Udbruddene er mange, og det ville være en underdrivelse at kalde dem negativt ladede. Det er officielt og endeligt. På fredag må familien Obama aflevere nøglerne til Det Hvide Hus, så Donald og Melania Trump kan indtage deres nye domicil, sådan som amerikanerne har bestemt det. Selv i dag, to dage inden den store indsættelsesfest, som måske ikke ender med at blive stå stor igen, da godt og vel samtlige musikere, herunder vor elskede Bruce Springsteen og Sir Elton John, har sagt pænt nej tak til at optræde for den orange mand, håber man, at der er sket en fejl. Alt lader dog desværre til, at dette ikke er tilfældet. USA, Europa og resten af verden må håbe på det bedste og frygte det værste.

Imidlertid har vi i det nærmeste studiemiljø pt. intet at frygte. I går blev der holdt generalforsamling i Juridisk Diskussionsklub, og alt forløb på glædelig vis lige efter bogen. Ligeså sørgerligt det er at tage afsked med den gamle bestyrelse, ligeså glædeligt er det at byde en ny velkommen. Gamle er blevet, og nye er kommet til, og JD’s bestyrelse anno 2017 kommer således til at bestå af Adrian Simonsen, Anders Reckendorff, Anna Frandsen, Charlotte Otken, Charlotte Langer, Christian Zander Olsen, Jakob Klaper, Jeppe Due, Johanne Fisker, Karl Schaldemose, Peter Kaltoft, Rasmus Brødholt, Sarah Paustian Sander, Simon Lange og Sofie Lilmose Bech.

Nu til ugens juridiske nyheder.


Når nok er nok.

flygtning sagsøger facebook


Rigtig ærgerlig fejring af nyt kørekort.

18-årig mister kørekort


Nogen tager det tungt.

baseball bat


Andre tager det lettere.

farveblyant tyv


En gang i mellem sker der faktisk noget i Nykøbing Falster.

mand stjæler pistol


Det gør der så til gengæld ikke på loppeforum.dk.

loppeforum konkurs


Nogen gange kan man også blive fristet over evne. 

betjente stjæler


Proportionalitet er ikke kun et begreb, du skal kende for at bestå IGR.

tålt ophold


What now?

spædbarn fundet


(Visited 310 times, 1 visits today)

Del denne artikel

150720

Aktuelt - 15, juli 2020

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Så er det blevet onsdag, og dermed tid til at blive opdateret på den seneste uges juridiske nyheder. I kølvandet på netflixs udgivelse af Filthy Rich, er, Ghislaine Maxwell blevet anholdt. Hun er blandt andet anholdt og sigtet for at have hjulpet Jeffrey Epstein med at have begået overgreb mod mindreårige piger. En dommer skal nu tage stilling til, om hun kan løslades mod kaution. Anklagerne mener, at der er en ”ekstrem risiko” for, at […]

Læs mere

Onsdagsposten 061217

Aktuelt - 06, december 2017

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! “Nu det jul igen, JD er fuld igen, og Stud.Jur. ligger under bordet”. Mange ting sker i december måned, og særligt for JD betyder juletid, at endnu et bestyrelsesår lakker mod enden. Vi har haft vores sidste bestyrelsesmøde i mandags, hvor bl.a., “den nye bestyrelse 2018” var på dagsordenen. Går du derfor og gemmer på en lille drøm om at blive JD’s næste bestyrelsesmedlem, afholder vi generalforsamling d. 18. januar 2018, hvor du er mere […]

Læs mere