Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 18. januar 2017

Suk. Ak ja. Åh nej. Udbruddene er mange, og det ville være en underdrivelse at kalde dem negativt ladede. Det er officielt og endeligt. På fredag må familien Obama aflevere nøglerne til Det Hvide Hus, så Donald og Melania Trump kan indtage deres nye domicil, sådan som amerikanerne har bestemt det. Selv i dag, to dage inden den store indsættelsesfest, som måske ikke ender med at blive stå stor igen, da godt og vel samtlige musikere, herunder vor elskede Bruce Springsteen og Sir Elton John, har sagt pænt nej tak til at optræde for den orange mand, håber man, at der er sket en fejl. Alt lader dog desværre til, at dette ikke er tilfældet. USA, Europa og resten af verden må håbe på det bedste og frygte det værste.

Imidlertid har vi i det nærmeste studiemiljø pt. intet at frygte. I går blev der holdt generalforsamling i Juridisk Diskussionsklub, og alt forløb på glædelig vis lige efter bogen. Ligeså sørgerligt det er at tage afsked med den gamle bestyrelse, ligeså glædeligt er det at byde en ny velkommen. Gamle er blevet, og nye er kommet til, og JD’s bestyrelse anno 2017 kommer således til at bestå af Adrian Simonsen, Anders Reckendorff, Anna Frandsen, Charlotte Otken, Charlotte Langer, Christian Zander Olsen, Jakob Klaper, Jeppe Due, Johanne Fisker, Karl Schaldemose, Peter Kaltoft, Rasmus Brødholt, Sarah Paustian Sander, Simon Lange og Sofie Lilmose Bech.

Nu til ugens juridiske nyheder.


Når nok er nok.

flygtning sagsøger facebook


Rigtig ærgerlig fejring af nyt kørekort.

18-årig mister kørekort


Nogen tager det tungt.

baseball bat


Andre tager det lettere.

farveblyant tyv


En gang i mellem sker der faktisk noget i Nykøbing Falster.

mand stjæler pistol


Det gør der så til gengæld ikke på loppeforum.dk.

loppeforum konkurs


Nogen gange kan man også blive fristet over evne. 

betjente stjæler


Proportionalitet er ikke kun et begreb, du skal kende for at bestå IGR.

tålt ophold


What now?

spædbarn fundet


(Visited 188 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Anders Henriksen

Aktuelt - 13, august 2014

Om international ret og retfærdighed.
Dronerne er her, det arabiske forår blomstrer blodigt og krigsforbrydere stilles for Den Internationale Straffedomstol. Disse er nogle af de aktuelle og interessante temaer, som danner grundlag for forskningen i nyåbnede forskningscenter Centre for International Law and Justice. Stud.Jur. har mødt centerets unge og energiske leder Anders Henriksen, der netop har udgivet rapporten ”Dronerne er her!” om brugen af det kontroversielle våben.

Læs mere

161019

Aktuelt - 16, oktober 2019

God formiddag og velkommen til Onsdagsposten! Det er efterårsferie og dermed tid til at koble af og vende blikket en smule væk fra verdenen! For nogle jurastuderende står ugen på ren afslapning, efterårshygge og en velfortjent pause fra KUA’s deprimerende gange. For andre jurastuderende står ugen på tidlige alarmer og sene nætter med eksamenslæsning. Hvad end du hører til den første eller sidste kategori, så fortvivl ej! Det er nemlig onsdag, og vi har samlet ugens vigtigeste juridiske nyheder til […]

Læs mere