Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 18. januar 2017

Suk. Ak ja. Åh nej. Udbruddene er mange, og det ville være en underdrivelse at kalde dem negativt ladede. Det er officielt og endeligt. På fredag må familien Obama aflevere nøglerne til Det Hvide Hus, så Donald og Melania Trump kan indtage deres nye domicil, sådan som amerikanerne har bestemt det. Selv i dag, to dage inden den store indsættelsesfest, som måske ikke ender med at blive stå stor igen, da godt og vel samtlige musikere, herunder vor elskede Bruce Springsteen og Sir Elton John, har sagt pænt nej tak til at optræde for den orange mand, håber man, at der er sket en fejl. Alt lader dog desværre til, at dette ikke er tilfældet. USA, Europa og resten af verden må håbe på det bedste og frygte det værste.

Imidlertid har vi i det nærmeste studiemiljø pt. intet at frygte. I går blev der holdt generalforsamling i Juridisk Diskussionsklub, og alt forløb på glædelig vis lige efter bogen. Ligeså sørgerligt det er at tage afsked med den gamle bestyrelse, ligeså glædeligt er det at byde en ny velkommen. Gamle er blevet, og nye er kommet til, og JD’s bestyrelse anno 2017 kommer således til at bestå af Adrian Simonsen, Anders Reckendorff, Anna Frandsen, Charlotte Otken, Charlotte Langer, Christian Zander Olsen, Jakob Klaper, Jeppe Due, Johanne Fisker, Karl Schaldemose, Peter Kaltoft, Rasmus Brødholt, Sarah Paustian Sander, Simon Lange og Sofie Lilmose Bech.

Nu til ugens juridiske nyheder.


Når nok er nok.

flygtning sagsøger facebook


Rigtig ærgerlig fejring af nyt kørekort.

18-årig mister kørekort


Nogen tager det tungt.

baseball bat


Andre tager det lettere.

farveblyant tyv


En gang i mellem sker der faktisk noget i Nykøbing Falster.

mand stjæler pistol


Det gør der så til gengæld ikke på loppeforum.dk.

loppeforum konkurs


Nogen gange kan man også blive fristet over evne. 

betjente stjæler


Proportionalitet er ikke kun et begreb, du skal kende for at bestå IGR.

tålt ophold


What now?

spædbarn fundet


(Visited 156 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 270716

Aktuelt - 27, juli 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 27 . juli 2016 Plagiat, pastiche, pirakopier. Efterhånden har vi vist alle lært, at det bare ikke er i orden. Den går bare ikke. Hvis det alligevel skulle ske, har vi imidlertid også lært, at det ikke er noget, der er nødvendigt at fortælle hele verden. Slet ikke, hvis man går og håber på at blive præsidentfrue. I USA. Ups Melania. Og ups Donald. Javist var den tale, Donald Trumps […]

Læs mere

Aktiv dødshjælp – i konflikt med livet

Aktuelt - 09, marts 2017

Af Rebecca Knutzen Aktiv dødshjælp omhandler essensen af menneskets eksistens; livet. Derfor er det sådant et følsomt emne, der har været omdiskuteret i mange år, og som de fleste har vidt forskellige holdninger til. For hvordan kan man berettige at tage et andet menneskes liv, og hvem skal have autorisation til at gøre dette?   Hvad er aktiv dødshjælp? Aktiv dødshjælp, også kaldet eutanasi, stammer fra græsk og oversættes til ”den gode død”. Der sondres mellem tre former for dødshjælp. […]

Læs mere