Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 1. februar 2017

Her gik du nok og troede, at et nyt år, en ny dag og nu også en ny måned betød, at du ikke behøvede høre mere om Trump i Onsdagsposten. Det kan du så godt glemme alt om. Den forgangne uge har nemlig været alt andet end begivenhedsløs for den meget nyligt indsatte præsident. Det kan godt være, han ikke er gået i gang med at bygge sin mur endnu. Men med det ikke sagt, at han har spildt tiden. Med sit nye indrejseforbud mod muslimer og en plan om, at man skal undersøge hvilke hjemmesider, dem der rent faktisk får lov til at rejse ind i USA, besøger, er Trump vist nok af den overbevisning, at han har udtænkt masterplanen til at forebygge terror. Kort og godt kan det altså stadig konkluderes, at Trump er og bliver en katastrofe. Præcis som tidligere udenrigsminister Villy Søvndal omtalte ham på P1 i går eftermiddag, med henvisning til, at han (Villy) ikke behøver udtrykke sig diplomatisk længere. Og det gør undertegnede heldigvis heller ikke. Både pga. manglende status som politiker, men også fordi dette er min sidste Onsdagspost. Du kan derfor glæde dig over, at det i hvert fald er sidste gang – for en stund – at du kommer til at høre om Trump fra mig.

Nu til ugens juridiske nyheder – bare rolig, de er ikke Trump-løse.


Nogen burde i hvert fald gøre det!

sagsøg trump


Inspiration til Noma.

rotte i viborg


Mon ikke man kan nå at afhøre et vidne eller to i løbet af 35 retsmøder?

sygehusdrab


Tiden må gå så utrolig langsomt uden Minecraft.

sladrehanke i fængslet


Der er lagt op til en virkelig ristet bytur.

hash


Det kan kun siges for lidt: Pas nu på, når du Snapchatter.

nøgenbilleder


Fordi én absurd Trump-nyhed i Onsdagsposten på ingen måde er nok.

trump fyrer justits


Så hvorfor ikke også bringe en tredje? Her er USA’s nyeste højesteretsdommer. Endnu en abortmodstander. Suk.

højesteret


Frem og tilbage er lige langt.

stasi agent


Gode nyheder, hvis du har fortrudt jurastudiet.

nyt uddannelsesloft


(Visited 141 times, 1 visits today)

Del denne artikel

170419

Aktuelt - 17, april 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Påskefreden er så småt begyndt at sænke sig over Stud.Jur-redaktionen – men dette skal ikke forhindre os i at ønske jer en glædelig påske og en god onsdag. Vi går en hellig tid i møde med påskefrokoster, påskesnaps og påskeæg, har du derfor ikke tid til at scrolle dit nyhedsfeed igennem, så kan du glæde dig over, at vi bringer dig ugens påskenyheder! Vi starter med den mest hellige, sørgelige og breaking nyhed: I mandags […]

Læs mere

BREXIT vs BREMAIN

Aktuelt - 14, juni 2016

 BREXIT vs BREMAIN Af Helene Fussing Clausen   Du har sikkert både hørt og læst om Brexit. Og du har måske også en idé om, hvad det nyligt konstruerede ord refererer til. Men måske stopper din viden her, fordi du i de sidste par uger har været begravet i paragraffer, jurabøger og lovsamlinger. Du har med andre ord beskæftiget dig med langt vigtigere ting end det, der foregår i verdenen omkring dig. Men alting har en ende; selv eksamensperioden på […]

Læs mere