Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 22. februar 2017

Nu gør jeg lige noget helt banebrydende. Jeg har taget den beslutning, at denne udgave af Onsdagsposten skal være den første i 2017, hvor I bliver befriet fra at læse om Trumps lumske ballader. Ja I læste rigtigt. Navnet Trump vil ikke blive nævnt mere i dagens, Onsdagspost. Det er vel egentlig også bare mest af alt passende, når jeg allerede har formået at få nævnt hans navn to gange på de to første linjer. Lad os i stedet fokusere på de bekymringer, der virkelig tæller og de ting, der får vores hverdag til at “køre” rundt. Vores alle sammens elskede Ubere er kommet frem i medierne igen, og denne gang er det ikke chaufførende, der får smæk.. En ansat “bag skærmen”, dem, der altså står for software-delen, påstår nemlig, at hun har været udsat for flere seksuelle tilnærmelser på arbejdet af sin chef. Uber lover dog fremadrettet, at “enhver, som opfører sig på denne måde eller tror, at det er i orden, vil blive fyret”. Du kan derfor roligt blive ved med at støtte Uber, og dermed er din flotte ankomst til Jurabar på fredag, også sikret. Når vi nu er ved emnet Jurabar, og tankerne falder hen på weekenden, så tænk lige en ekstra gang over, hvad din tømmermændspizza på lørdag skal fyldes med. Islands Præsident har nemlig udtalt, at hvis han kunne vedtage sine egne love, ville han forbyde ananas på pizza. Ja, der er mange præsidenter, der har gode ideer i denne verden, men som lovet nævner jeg ikke navnet igen.

Til sidst et kæmpe stort held og lykke til jer, der har en reeksamen foran jer. Husk: tredje gang er lykkens gang.
Nu til ugens juridiske nyheder!


Når du næste gang brokker dig over dine togbøder, så tænk lige på LG og Philips.

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.35.16


Når word-dokument og bitcoins indgår i et samarbejde.

  Skærmbillede 2017-02-21 kl. 13.24.42


  Hawaii-pizzaen er vel heller ikke en af dem, der river flest likes på Instagram?

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.44.31


Vi søger ellers skribenter på Stud.Jur., og jeg kan love jer for, at det er en værdig redaktion!

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.44.44


Det senmoderne samfund, hvor alt skal offentliggøres.

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.45.55


Citat forfatningsretslærer: “Lad os lige diskutere dette i et magtfordelingsperspektiv”.

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.45.29


 Måske ikke det værste at blive forsynet med?

Skærmbillede 2017-02-21 kl. 17.32.10


 Advokaten forsvarer ham, og sociologen lytter. 

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.45.05


Når det ikke er chaufførerne, der flirter med dig… 

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.33.42

 

(Visited 295 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 310118

Aktuelt - 31, januar 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Om det er Wozniackis Australia Open sejr, historiens tresindstyvende Grammy uddeling, Hawaiis falske missilalarmadvarsel, Trumps Fake News Award-uddeling eller en helt femte begivenhed, der har optaget dig den forgangne tid, kan der næppe sås tvivl om, at årets første måned har budt på lidt af hvert. Det er blevet fastslået, at Kendrick Lamar er vor tids bedste rapper, at Caroline Wozniacki nok ikke får problemer med sin pensionsopsparing, samt at Donald Trump på ingen måde […]

Læs mere

Pia Mark – IUNO

Aktuelt - 09, april 2015

BROOKLYN PÅ BRYGGEN Islands Brygge huser mange store virksomheder, og for to år siden blev endnu en føjet til listen. Parallelt med Njalsgade ligger en stor baggård, hvis charme og udseende mest af alt minder om noget, jeg har set i New York. Brosten så langt øjet rækker, og synlige brandtrapper som flugter langs de høje murstensrøde bygninger. I en af disse bygninger holder advokatfirmaet IUNO til, som jeg besøgte en fredag eftermiddag til en snak om livet og hverdagen […]

Læs mere