Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 1. marts 2017

Den sidste uge har på mange måder været en historisk uge, hvor vi bl.a. kan huske tilbage på årets første Jurabar – og ikke bare en hvilken som helst en af slagsen, men endda også den første på Søndre Campus. Derudover er det nok heller ikke gået nogens næse forbi, at der vist blev kåret en forkert vinder til Oscar-uddelingen, og dette vil da også berøres i det følgende. Hvad du nok ikke er klar over, er, at det rent faktisk “var Brian, der gjorde det” – rimelig shady gjort af revisionsfirmaet (PwC) blot at skyde skylden for den største brøler i Oscar-historien på stakkels Brian…
Det er dog ikke kun i forbindelse med Oscar-uddelingen, at skylden er blevet videresendt i denne uge. Mange overskrifter de seneste 7 dage har været domineret af Hummel-sagen, og der har da også været en del mudderkastning i forbindelse med denne. Nu lægger den bortviste direktør for Hummel, Søren Schriver, sag an mod virksomheden som følge af sin bortvisning, han mener, er uretmæssig. Om virksomheden har handlet juridisk korrekt, vil tiden vise.
En anden virksomhed, man dog skulle tro havde det juridiske i orden, er statens advokat, Kammeradvokaten. Man kunne godt forvente, at lige netop de havde styr på gavereglerne for offentligt ansatte, hvilket dog alligevel ikke helt var tilfældet, da Kammeradvokaten udbød præmier i form af trådløse høretelefoner til en konference for offentligt ansatte. Men altså det var selvfølgelig også “et fedt sæt” høretelefoner!

Ugens Onsdagspost byder på mange forskellige juridiske nyheder, så du kan godt lige lukke øjnene og ørerne fra de boglige paragraffer lidt og lade dig henføre i virkelighedens paragraffer!

 __________________________________________________________________________________________

Der bliver anklaget i begge retninger i forbindelse med Hummel-sagen…

Skærmbillede 2017-02-28 kl. 16.54.14   __________________________________________________________________________________________

Hvad ville også være bedre at friste embedsmænd med, end “et fedt sæt” høretelefoner?

Skærmbillede 2017-02-28 kl. 16.56.38__________________________________________________________________________________________

DF er blevet dømt for at have krænket en gruppe personer

Skærmbillede 2017-02-28 kl. 16.59.26__________________________________________________________________________________________

Det var Brians skyld, at den forkerte film blev kåret som den bedste til Oscar-uddelingen!

Skærmbillede 2017-02-28 kl. 17.01.55__________________________________________________________________________________________

Der blev placeret et ansvar for Wonderful Copenhagen-skandalen

Skærmbillede 2017-02-28 kl. 17.11.09__________________________________________________________________________________________

Det er som om, vi har hørt om det med et nationalt parti, der udnytter EU-systemet før…

Skærmbillede 2017-02-28 kl. 21.52.38

__________________________________________________________________________________________

Restauranten “Bæst” er – rimelig overraskende – blevet anmeldt for at drive ulovlig fodervirksomhed

Skærmbillede 2017-02-28 kl. 21.58.32

__________________________________________________________________________________________

Så slap I desværre alligevel ikke for Trump i denne omgang

Skærmbillede 2017-02-28 kl. 22.03.28__________________________________________________________________________________________

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 230316

Aktuelt - 23, marts 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner   Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 23. marts 2016 Tirsdag den 22. marts 2016 blev på ulykkelig vis en dag, der vil blive husket fremover. Islamisk Stat slog til igen og dræbte over 30 uskyldige mennesker og sårede mindst 250. Terrorangrebet i Bruxelles er en påmindelse om at stå sammen, en påmindelse om at vise medmenneskelighed og en påmindelse om at vise næstekærlighed. Vi er Bruxelles. Vi er Paris. Vi er hele verden samlet i […]

Læs mere

Onsdagsposten 250418

Aktuelt - 25, april 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! I dag er ikke nogen almindelig onsdag, og den bedste måde at beskrive den på er vel med et maltrakteret journalistisk begreb: Breaking! Klokken 13 afsiges der dom i Ubådssagen, tidligt i morges indgik forbundene under LO et forlig med Danske Regioner og stemmerne er nu talt op: Siumut har vundet det grønlandske valg. Herudover har ugen i sin helhed bibragt os både gode og dårlige nyheder, som der dog ikke blev plads til nedenfor. […]

Læs mere