Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 8. marts 2017

Det er stadig marts, og der er stadig et par måneder til, at en del af os sidder med følelsen af “Roskildeblues” og igen skal vente endnu et år på, at vi må vælte hegnet til Danmarks største musikalske marker. Vi kan vist godt blive enige om, at et år er lang tid for de fleste festivalsgængere, så frygt ej. Vi kan nemlig roligt finde festivalsstemningen frem igen, for Foreningerne på Det Juridiske Fakultet har i denne uge inviteret os til Indflytningsfestival på Søndre Campus med et brag af juridiske toner.
Udover, at det i dag er tid til Onsdagspost, så markerer denne onsdag også, at vi lige nu er på festivalens 2. dag og derfor stadig kan leve i vores søvnoverskud, hvor vi er klar til at indtage en ny og begivenhedsrig dag. Der inviteres blandt andet til oplæg om praktik i udlandet og oplæg om startups og de juridiske udfordringer, forbundet hermed. Når dagen lakker mod enden, kan du få stillet både sult og tørst, for der er både vinsmagning, og der serveres popcorn til movienight. Dagen byder på en masse spændende arrangementer, hvor du har muligheden for at udvide dit juridiske netværk.
Forskellen på de to festivaler er nok mest af alt bare, at samtalerne formentlig (og heldigvis!!!) ikke er helt identiske på Roskilde Festival og på Søndre Campus’ Festival. Går du derfor allerede nu og grubler over, hvordan du, igen i dag, skal starte en intellektuel og klog juridisk samtale, så vil Onsdagsposten være din bedste ven og give dig dagens “pick up line”.

Men indledningsvis nok om festivaler – nu til kernen af ugens juridiske nyheder!


Danmarks største bestikkelsessag.

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 20.18.12


Men den blev hurtigt mindre.

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 20.20.14


Særlig interessant overskrift – advokater bliver jo sjældent forargede.

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 20.18.34


Hvilken måde at blive løsladt på? Fornemt skal det være.

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 20.19.02


Prøv at spørg hankønnet på Søndre Campus.

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 20.19.40


Så må vi hellere lige spørge Etisk Råd, om vi kan få et par år mere i livets tykke bog.

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 20.19.52


Derfor skal du ikke blive glad, hvis du finder et ekstra bidrag til din SU på gaden.

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 21.27.27


Når man ærger sig over, at man ikke bare ringede.

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 20.20.02


Det kan godt være, at vi ikke får vores daglige kaffe fra Kaffetårnet mere, men råb lige op, hvis du er ekspert i lejeret!

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 20.19.24


 Der er vel en grund til, at det hedder “Fast” food? 

Skærmbillede 2017-03-07 kl. 18.13.20


 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kender du typen – jurapigen

Aktuelt - 18, august 2014

Ironiserende fordomme om en typisk jurapige

Læs mere

010519 – Onsdagsposten

Aktuelt - 01, maj 2019

Godmorgen og velkommen til onsdagsposten! Endelig en dag hvor alle på jura har fri! Er du travlt optaget af at kæmpe i Fælledparken, se det nye afsnit af Game of Thrones eller sidder du på Andersen & Maillard og nyder din croissant i solen, og har derfor ikke haft tid til at følge med i de sidste nyheder, så frygt ej, vi bringer dig hermed ugens nyheder! Det er ikke kun SASS (Larsen) som udebliver fra jobbet, piloterne i SAS […]

Læs mere