Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 22. marts 2017

Okay. Der ikke er noget værre end typen, der gør opmærksom på, at hun/han er vokset op i en tid, hvor hundefilteret på snapchat ikke fandtes, men Snake på en Nokia 3310 var en realitet, og manglende kendskab til citaterne fra filmene”Anja og Viktor” var grund nok til, at man kunne kalde sig selv en kvalificeret outsider, men…. “Så er det blevet onsdag” lyder det altså nu en gang fra Viktor Knudsen, “Kærlighed ved første hik”, når dagen er kommet, hvor Anja har inviteret Peter til et glas rødvin, imens hendes forældre er til bridge. På denne onsdag viste Viktor Knudsen et utroligt engagement for at forhindre Peter i at give Anja et lille kindkys. Samme engagement kan du roligt finde frem, når du om et øjeblik skal kæmpe dig igennem ugens juridiske nyheder.

Det er midt på ugen, og du har igen udskudt tøjvasken et par dage. Du er nu i tvivl, om du skal køre en kulørtvask eller en hvidvask, men frygt ej. Det kan de danske banker roligt give dig svaret på, da bankerne ifølge flere aviser skulle være blevet brugt til hvidvaskning af flere milliarder. Rygterne går nemlig på, at der er blevet overført mere end 7 mia. kr. fordelt på 1700 overførsler i perioden 2011 til 2014. Av. Men nu har du i hvert fald svaret på, at det nok er bedst med en kulørtvask i denne uge. Dine bekymringer går nu på, hvad du skal stille op med din eks, for du skulle da nødigt støde ind i ham/hende på fredag til JD’s Semesterstartsfest. Du kan derfor roligt klikke på artiklen nedenfor, hvor en kvinde blev dømt for at køre i bil med sin eksmand på taget. Skulle du blive dømt, så drik dig lige fuld, bliv pilot og hop om bord på et fly – så har du to gode grunde til at ende i fængsel!

Som man siger: “kært barn har mange navne” og “Onsdagsposten har mange temaer” – derfor nu til kernen af ugens juridiske nyheder!


Når sandhedens time er kommet, og det er store vaskedag.

Skærmbillede 2017-03-20 kl. 21.56.29


Spændende at se om der i “Skilsmissedanmark” etableres retspraksis?

Skærmbillede 2017-03-20 kl. 21.56.16


Hermed en guide til, hvordan du kan se Paradise Hotel, selvom du er på SU.

Skærmbillede 2017-03-20 kl. 21.56.39


Vi må blot erkende, at Vodka Redbull ikke giver vinger.

Skærmbillede 2017-03-20 kl. 21.56.47


Ville være endnu mere sygt, hvis politiet havde jagtet ham i to timer!?

Skærmbillede 2017-03-20 kl. 21.57.01


Lad os håbe Slagelse Kommune for første gang har svigtet nogle. 

Skærmbillede 2017-03-20 kl. 21.57.10


Der er en grund til, at den udkårne, kl. 05.00 om natten på Klubben, kaldes “lakridsægget i Hariboposen” – Vælg nu din sengepartner med omhu!

Skærmbillede 2017-03-20 kl. 21.57.19


3.000 kroner er jo også næsten en måneds SU!?

Skærmbillede 2017-03-20 kl. 21.57.25


Voldsomt udspil.

Skærmbillede 2017-03-20 kl. 21.57.36


(Visited 418 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Noget på spil

Aktuelt - 18, april 2016

Noget på spil Af Niels Frederik Balling Larsen Sex er spændende. Tilsyneladende så spændende, at billeder og video med krænkende indhold deles på landets gymnasier uden samtykke fra de piger, der herved udstilles. Problemet er stigende, og alle steder ringer alarmklokkerne. Elever, lærere og politikere er enige om, at der må gøres noget, men præcist hvad står stadigvæk hen i det uvisse. Derfor må vi spørge os selv: Hvad skal der til?   I sidste uge blev en dreng på […]

Læs mere

SKILSMISSEAFTALEN

Aktuelt - 20, november 2018

(Visited 165 times, 1 visits today)

Læs mere