Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 29. marts 2017

Så blev det igen onsdag, og det er nu atter på tide at gøre op med ugens juridiske nyheder. Dette blev en uge, hvor vi skiftede til sommertid, og som følge af dette nåede mange jurastuderende, sammenlagt med tømmermænd fra Semesterstartsfesten, noget der lignede en jetlaglignende tilstand. Det blev også en uge, hvor Don Ø blev smidt i fængsel, og endda med en forholdsvis voldsom skærpelse af byrettens dom. Man kan tænke, at Don Ø må ærgre sig “gul og blå” (…) over at anke en dom, der oprindeligt lød på 4 måneders ubetinget fængsel, og som endte med at blive 1,5 års ubetinget fængsel samt en større bøde.
Derudover kom der i går en af de breaking news, der vækker mange splittede følelser i folk, og som kommer til at ramme rigtig mange mennesker – måske især os studerende; Uber lukker ned i Danmark, grundet den nye taxalov. Det betyder, at det fra den 18. april af ikke længere vil være muligt at tage Uber til og fra Jurabar, og at man ikke længere på samme måde kan vågne op efter en aften med indtagelse af en halv flaske Karloff Vodka og tænke fuck det, når man opdager, at man har taget 3 x Uber på en aften. De moralske tømmermænd rammer bare lidt hårdere, når regningen lyder på 3 x taxa… Men lad os nu se – som talsmanden fra Uber siger, er det ikke nødvendigvis et endegyldigt farvel til Uber i Danmark…

Og hvis du er ved at nå til et punkt i semesteret, hvor du næsten ikke kan kapere flere paragraffer og har glemt, hvorfor det nu egentlig var, du valgte at læse jura, skulle du tage at læse den sidste ekstraartikel. Den viser (til dels) endnu engang, hvorfor du skal være glad for dit valg.

Så læn dig tilbage i stolen, køb en kop kaffe, og nu – til kernen af ugens juridiske nyheder!

__________________________________________________________________________________________

Don Ø skal i fængsel

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 15.02.28__________________________________________________________________________________________

Én gang for alle bliver det slået fast, at vielser af homoseksuelle ikke strider mod grundloven

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 15.04.28__________________________________________________________________________________________

Vi vil gå langt for at redde naturen, men…

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 15.06.33

__________________________________________________________________________________________

Hele Slagelse byråd er blevet politianmeldt

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 16.33.33_________________________________________________________________________________________

Omskæring eller ej?

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 16.38.51__________________________________________________________________________________________

Slut med at tage Uber til Jurabar…

Skærmbillede 2017-03-28 kl. 11.50.29__________________________________________________________________________________________

Når Jørn Vestergaard fra KU udtaler sig, bliver det altså nødt til at komme med i Onsdagsposten

Skærmbillede 2017-03-28 kl. 11.56.14__________________________________________________________________________________________

Vi kan afsløre, at Jura ligger i top 10…

Skærmbillede 2017-03-28 kl. 11.58.33

__________________________________________________________________________________________

(Visited 59 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 220317

Aktuelt - 22, marts 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 22. marts 2017 Okay. Der ikke er noget værre end typen, der gør opmærksom på, at hun/han er vokset op i en tid, hvor hundefilteret på snapchat ikke fandtes, men Snake på en Nokia 3310 var en realitet, og manglende kendskab til citaterne fra filmene”Anja og Viktor” var grund nok til, at man kunne kalde sig selv en kvalificeret outsider, men…. “Så er det blevet onsdag” lyder det […]

Læs mere

Onsdagsposten 240517

Aktuelt - 24, maj 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 24. maj 2017  Måske sidder du lige nu og læser op med en obligatorisk kop kaffe i hånden. Måske er du lige stået op. Måske sidder du og lægger en meget gennemtænkt strategi og tidsplan, som selv Hermione Granger ville misunde dig, for, hvordan du kan nå din læseplan, så du bare lige hurtigt kan smutte til distortion. Bare for at drikke én (…10) øl og komme ud af læseboblen… […]

Læs mere