Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 29. marts 2017

Så blev det igen onsdag, og det er nu atter på tide at gøre op med ugens juridiske nyheder. Dette blev en uge, hvor vi skiftede til sommertid, og som følge af dette nåede mange jurastuderende, sammenlagt med tømmermænd fra Semesterstartsfesten, noget der lignede en jetlaglignende tilstand. Det blev også en uge, hvor Don Ø blev smidt i fængsel, og endda med en forholdsvis voldsom skærpelse af byrettens dom. Man kan tænke, at Don Ø må ærgre sig “gul og blå” (…) over at anke en dom, der oprindeligt lød på 4 måneders ubetinget fængsel, og som endte med at blive 1,5 års ubetinget fængsel samt en større bøde.
Derudover kom der i går en af de breaking news, der vækker mange splittede følelser i folk, og som kommer til at ramme rigtig mange mennesker – måske især os studerende; Uber lukker ned i Danmark, grundet den nye taxalov. Det betyder, at det fra den 18. april af ikke længere vil være muligt at tage Uber til og fra Jurabar, og at man ikke længere på samme måde kan vågne op efter en aften med indtagelse af en halv flaske Karloff Vodka og tænke fuck det, når man opdager, at man har taget 3 x Uber på en aften. De moralske tømmermænd rammer bare lidt hårdere, når regningen lyder på 3 x taxa… Men lad os nu se – som talsmanden fra Uber siger, er det ikke nødvendigvis et endegyldigt farvel til Uber i Danmark…

Og hvis du er ved at nå til et punkt i semesteret, hvor du næsten ikke kan kapere flere paragraffer og har glemt, hvorfor det nu egentlig var, du valgte at læse jura, skulle du tage at læse den sidste ekstraartikel. Den viser (til dels) endnu engang, hvorfor du skal være glad for dit valg.

Så læn dig tilbage i stolen, køb en kop kaffe, og nu – til kernen af ugens juridiske nyheder!

__________________________________________________________________________________________

Don Ø skal i fængsel

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 15.02.28__________________________________________________________________________________________

Én gang for alle bliver det slået fast, at vielser af homoseksuelle ikke strider mod grundloven

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 15.04.28__________________________________________________________________________________________

Vi vil gå langt for at redde naturen, men…

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 15.06.33

__________________________________________________________________________________________

Hele Slagelse byråd er blevet politianmeldt

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 16.33.33_________________________________________________________________________________________

Omskæring eller ej?

Skærmbillede 2017-03-27 kl. 16.38.51__________________________________________________________________________________________

Slut med at tage Uber til Jurabar…

Skærmbillede 2017-03-28 kl. 11.50.29__________________________________________________________________________________________

Når Jørn Vestergaard fra KU udtaler sig, bliver det altså nødt til at komme med i Onsdagsposten

Skærmbillede 2017-03-28 kl. 11.56.14__________________________________________________________________________________________

Vi kan afsløre, at Jura ligger i top 10…

Skærmbillede 2017-03-28 kl. 11.58.33

__________________________________________________________________________________________

(Visited 49 times, 1 visits today)

Del denne artikel

210819

Aktuelt - 21, august 2019

Godformiddag og velkommen til Onsdagsposten! Der er nu kun få dage til, at Søndre Campus vågner op fra de døde, når omtrent 800 nye studerende indtager KUA3 mandag d. 26. august. Igen i år glæder JD’s bestyrelse sig til at tage del i introugens festligheder, og forhåbentlig bidrage til, at det nye jura-kuld får den helt rigtige start og velkomst på Det Juridiske Fakultet. Herunder skal det selvfølgelig nævnes, at vi i høj grad også ser frem til at møde […]

Læs mere

Onsdagsposten 120417

Aktuelt - 12, april 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 12. april 2017 Mit navn det står med prikker, det er sidste gang, jeg drikker… Sådan har du det måske i disse dage med lidt for mange påskefrokoster, der involverer lidt for meget snaps og påskebryg.  Men det skal ikke forhindre os, her på redaktionen, i at sige glædelig påske, og glædelig onsdag! Dette er ikke en hvilken som helst onsdag – denne dag markerer nemlig dagen før skærtorsdag, […]

Læs mere