Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 26. april 2017

I en tid, hvor frygt, tårer og frustrationer egentlig kun burde være forbundet med de kommende eksaminer i maj- og junimåned, kan man undres over, at dette langt fra er tilfældet. Verden er af lave, og den seneste måned har det vist sig, at Islamisk Stat desværre ikke giver alt for let op.
Islamisk Stat hævdede tidligere på året at stå bag både angrebet i  London og Stockholm. Sidste uge blev endnu et angreb offentliggjort, hvor en politimand blev dræbt og to alvorligt såret under et skyderi i Paris. Det skete på en af Paris’ mest populære boulevarder Champs-Élysées, der i påskedagene forinden havde været lukket for trafik, så både turister og resten af befolkningen kunne slentre og betragte den eksklusive boulevard – inklusiv undertegnede, der blot en uge inden havde fået en drink på boulevarden. Islamisk Stat har via sit nyhedsbureau Amaq taget skylden for angrebet, men de franske myndigheder har dog ikke bekræftet dette og mener, at det er for tidligt at tale om et motiv.

Det kan altså uden den helt store analyse konkluderes, at der er store bekymringer både på nationalt og internationalt plan. Dette må dog ikke holde os fra H.C.Andersens ordsprog, “at rejse, er at leve” og dermed lade os afskrække af frygten. Sammen må vi bevise, at der stadig findes nogle glæder i livet, også selvom man så småt begynder at indse, at man er fanget med sin læsemakker det næste stykke tid på Søndre Campus til 2017’s hedeste eksamenslæsning.

Nu til ugens juridiske nyheder. Rigtig god læselyst!


Det manglede bare.
Skærmbillede 2017-04-24 kl. 20.14.49


Når erstatning er utvivlsomt.

Skærmbillede 2017-04-24 kl. 20.16.18


Hvem har sagt, at det skulle være let at være lakridskonge?

Skærmbillede 2017-04-24 kl. 20.16.10


Alternativ lov medfører alternativ demonstration.

Skærmbillede 2017-04-24 kl. 20.15.40


Men det virkede? 

Skærmbillede 2017-04-24 kl. 20.14.59


Næste gang er det nok en god ide lige at spørge bloggerpigerne, hvordan man promoverer sig selv.

Skærmbillede 2017-04-24 kl. 20.15.27


Shit happens when you do the Brexit.

Skærmbillede 2017-04-24 kl. 20.13.33


Måske ikke juridisk relevant, men relevant er det da at tage afsked med 5A. 

Skærmbillede 2017-04-24 kl. 20.14.30


(Visited 30 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 270219

Aktuelt - 27, februar 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Den forgangne uge har stået i festlighedernes tegn. Fredagen bød på intet mindre end årets første jurabar, og dermed et fornøjeligt gensyn med beerpong, dans og flügel i lange baner. Semesteret er nu for alvor skudt i gang! Ugens næste festivitas foregik i The Dolby Theatres glamourøse rammer, da Oscaruddelingen fandt sted søndag nat. Hvis du – ligesom mig – igen i år måtte erfare, at du ikke har en chance i livet for at […]

Læs mere

Onsdagsposten 261016

Aktuelt - 26, oktober 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 26. oktober 2016 Det er blevet onsdag, efterårsferien er forbi, og vi er atter vendt tilbage til bøgerne, ladet med fornyet energi, optimisme og entusiasme. Eller hvordan var det nu lige? Sandt, vi har haft “ferie” – imidlertid en ferie, der for en del har betydet endeløse nætter fyldt med eksamenslæsning. Nætter der mandag og tirsdag i denne uge kulminerede i den endelige eksamen i International Law, der betyder, at de fleste andetårsstuderende […]

Læs mere