Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 03. maj 2017

Hvad gør man egentlig, hvis man får lyst til at råbe bingo? Ja det er da et utroligt godt spørgsmål, for der er vel mange ting her i livet, som man kan få lyst til at råbe bingo over. Først og fremmest kan vi passende lige nævne, at du i aften har mulighed for at deltage i JD’s årlige Karnov Bingo. Så kan du tælle til 99 og råbe ”Gamle Ole”, skal du komme forbi kantinen på Søndre Campus. Her har du muligheden for at nyde en kold øl med dine medstuderende, imens der er en masse fede præmier på spil. Men husk nu, at hvis du ikke har held i spil, så er der held i kærlighed – så lige meget hvad, vil du få en gave med hjem!

Vi startede år 2017 ud med en masse juridiske nyheder om den kære amerikanske præsident, Donald Trump. Det må derfor kun være på sin plads, at vi bringer endnu en artikel om ham i denne uges Onsdagspost, i takt med, at han har haft 100 års jubilæum, den 20. april. Her vil undertegnede gerne lige råbe et højt “bingo”, når Trump for første gang har sagt noget, der tilnærmelsesvis minder om en sandhed. I en artikel nævner Trump, at han troede “det ville være lettere at være præsident”, og han forklarer videre i interviewet, at han elskede sit tidligere liv, hvor han havde mange ting kørende. Allerede her giver hele “Trump for President”-mysteriet mening, for hvis man ikke tror, at man som præsident for USA har mange ting kørende, så er det da klart, at man bliver skuffet.

Indledningsvis nok om Trump, men ikke nok om bingo. Jeg glæder mig til at se jer i aften og se, hvad I råber bingo over. Nu til ugens juridiske nyheder!


Life is like a box of chocolates. You never know what you are gonna get.

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 21.55.03


I juraens klør og politikeres følelser.

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 21.52.03


Marine le Pen er jurist. Tænk, at hun spildte sådan en god uddannelse på en sådan karriere.

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 21.52.26


Næste udgave af Stud.Jur. har også fokus på dialogkaffen!

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 21.53.29


Don’t call the police!

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 21.54.43


Det er så øv, når man ikke kan finde flere undskyldninger, og er nødt til at følge loven. #JuraLyfe

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 21.52.44


 Det var da også på tide.

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 21.57.16


En lille opdatering: Pas på jer selv, vi er ikke i København K mere.

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 21.51.50


TB til dengang, hvor du sad i forvaltningsret og ikke forstod, hvorfor vi har nævn. DERFOR!

Skærmbillede 2017-05-01 kl. 15.56.19


Så er det da godt, at Jurabaren er klar igen på fredag! 

Skærmbillede 2017-04-30 kl. 22.22.22


 

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Michael Juul Eriksen

Aktuelt - 18, august 2014

Sagerne er krævende og klienterne ligeså. For det at kunne have Nicklas Bendtner, Susan K, Leon Andreasen og Camilla Broe i klientmappen kræver ikke blot skarpt juridisk arbejde, men ligeledes professionel håndtering af pressen. Resultaterne taler for sig selv, Michael Juul Eriksen er både de kendtes advokat og en af advokatbranchens store stjerner.

Læs mere

Guide til Årsfest

Aktuelt -

Hver november inviterer Juridisk Diskussionsklub til årets flotteste fest – årsfesten. Årsfesten er en aften fyldt med smukke kvinder, stilede mænd og gamle traditioner i altid storslået lokaler, som sætter de perfekte rammer for den perfekte fest. Hvis du også vil med i år (måske for første gang) så læs denne guide, og få afklaret hvad årsfesten egentlig er.

Læs mere