Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 17. maj 2017

 Så er vi endelig kommet til d. 17 maj, men som for alle os jurastuderende, er den vel egentlig bare endnu en dag i eksamensstresset, eksamensræset, eksamenshelvedet – ja, kært barn har mange navne. Søndre Campus er blevet varmet op, ikke rent vejrmæssigt, men af alle os jurastuderende, der dag for dag planter vores fine legeme i Atriet for i fællesskab at kampsvede om vores elskede paragraffer. Eksamensperioden kan være en hård tid, men husk, hvad din underviser altid har sagt: “Eksamen er den flittige elevs fest”, så hvis du ligesom undertegnede allerede nu føler, at der er langt til målstregen, så led tankerne hen på de fester, du senere på måneden helt gratis, helt ædru og med god samvittighed kan deltage i!

Om denne uge har været helt ekstraordinær, hvad angår de juridiske nyheder, eller jeg bare har nydt en lille pause fra bøgerne, og derfor mødt et hav af nyheder på diverse nyhedsplatforme, er vel sagen uvedkommende. Pointen er bare, at dagens menu er ret delikat, og du kan blive en del klogere på, hvad der rører sig i verden. Her kan du blandt andet læse om, at Frankrig lovgiver sig til et sundere og mere realistisk modebillede, hvor der skal mere sul på den berømte pariserrøv. Står sommerens tegn derfor i Frankrigs tegn, kan du roligt træde ned fra løbebåndet, men løbe hen til bageren i stedet for! Ud over fransk lovgivning kan du selvfølgelig læse mere om det globale cyberangreb, der fredag aften ramte en lang række lande, og du kan læse mere om, hvilken drejning, den tragiske vandscooter-ulykke, har taget.

Du inviteres hermed til kernen af ugens juridiske nyheder!


“My body is my temple”

Skærmbillede 2017-05-13 kl. 22.29.08


Det er også gået hen og blevet utroligt dyrt med taxa. 

Skærmbillede 2017-05-13 kl. 22.29.58


Så er det godt, at vodka/redbull giver vinger! 

Skærmbillede 2017-05-13 kl. 22.31.09


Er oplægsholderne klar til Roskilde 2017?

Skærmbillede 2017-05-13 kl. 22.29.32


RUN Forrest, RUN. 

Skærmbillede 2017-05-16 kl. 22.59.01


Bedre sent end aldrig.

Skærmbillede 2017-05-13 kl. 22.32.08 


Verden er af lave. 

Skærmbillede 2017-05-13 kl. 22.33.07


Endnu en grund til ikke at køre på vandscooter.

Skærmbillede 2017-05-13 kl. 22.29.23


Lad dig ikke blive fristet af andre karriereveje. 

Skærmbillede 2017-05-13 kl. 22.33.17


Til gengæld fortsætter JD med kontanter til årets sidste Jurabar. Vi ses på fredag! 

Skærmbillede 2017-05-13 kl. 22.29.43


(Visited 75 times, 1 visits today)

Del denne artikel

290519

Aktuelt - 29, maj 2019

Godmorgen og velkommen til onsdagsposten! Læseferien er i fuld gang, og som jurastuderende er dit hoved sandsynligvis dybt begravet i en bog. Sommeren venter lige om hjørnet, og det samme gør trangen til at komme ud og væk fra de indelukkede læsesale også. Suk! I disse tider er livet som jurastuderende hårdt. Det er en evig kamp om at vælge fra og til, og denne uge er bestemt ikke en undtagelse! Skal man overholde den stramme læseplan, som man i […]

Læs mere

Uagtsom voldtægt

Aktuelt - 09, maj 2016

Uagtsom voldtægt Af Maria Thornbye Tholstruphede   Dommen, der frifandt tre unge mænd for voldtægt tilbage i efteråret 2014, har skabt en del røre blandt politikere, feminister, organisationer og resten af samfundet. En større demonstration fandt i kølvandet på dommen sted for at skabe mere fokus på voldtægtsofre. Og det har igen sat gang i debatten om uagtsom voldtægt.   Roskilde Byrets dom Roskilde Byret afsagde for et par uger siden dom i den sag, der fandt sted i september […]

Læs mere