Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 31. maj 2017

I denne uge taler alle om at have rygrad og selvdisciplin, men i forhold til hvad? Eksamen? Distortion? Ja, det er så det store spørgsmål, du skal stille dig selv, mens der i dén grad er gadeuorden uden for det forjættede land, Søndre Campus. Nu kom dagen, hvor vi som jurastuderende stilles over for forårets sværeste valg, for ikke nok med, at vi dag efter dag forsømmer foråret på Søndre Campus læsesale, vil nogen af os ikke bare forsømme, men også svigte Distortion.
Men der må da være en måde, hvorpå vi kan komme helskindet igennem ugen, for husk nu lige på, hvad din underviser altid siger omkring opbygningen af dine eksamensopgaver: “Der er ikke konklusionen, der er afgørende, men måden du har argumenteret på”. Det lugter da lidt af, at hvis du kan argumentere for en Distortion, så er det lidt lige meget, hvad konklusionen på den beslutning bliver?
Nå, nok om selvdisciplin, det er vel noget man “selv” finder ud af. Denne uge har nemlig budt på juridiske nyheder af en helt særlig kaliber. Hvem havde lige troet, at Den Lille Havfrue skulle udsættes for noget af en tatovering, da en offentliggørelse om hærværk kom frem i medierne? Nåede du ligesom mig også lige at tænke, at ugens jurdiske nyheder ikke kunne blive mere skelsættende, så ved jeg næsten ikke, om jeg tør røbe, at den kendte hashsmuglende kvinde, Schapelle Corby, kan vende hjem efter 13 år i fængsel? Måske det er vigtigt at påpege, at med udtrykket “hjem” menes der til Australien og ikke Roskilde Festival!

Et skud ud til alle jer, der i dag får fornøjelsen af at leve jer ind i Gomards tankemønster. Husk på: “Vi har alle været der, vi har været igennem det og vi er alle kommet videre”.
Nu til kernen af ugens juridiske nyheder!


Et par måneders SU, der røg på den tatovering.  

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.41.28


Når Anders tryller.

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.38.44


Så ved man godt, at den ikke er god, når tilflugtsstedet er en kirkegård.

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.40.02


Ifølge Ekstra Bladet….

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.38.37


Klogt! Der er også altid så lang kø hos Borgerservice, når man skal have lavet et nyt. 

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.39.12


Bali: “En hashfri-zone”.

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.37.11


Vi har lejrbål her
mellem stammer og træer
på den lille ø
i den blanke sø

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.38.04


Altid godt, at Folketinget føler sig klar efter en årelang debat. Pjat, de skal endelig ikke skynde sig.

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.39.29


Findes der sådanne mennesker????

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.39.52


Det bedste til sidst! 

Skærmbillede 2017-05-30 kl. 22.44.42


(Visited 44 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 090817

Aktuelt - 09, august 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 9. august 2017 “Pas godt på jer selv, når I færdes i visitationszonen, lyder opfordringen fra politiet til unge mænd mellem 17 og 25 år” – er det nu, vi som kvinder, skal råbe op om ligestilling? Nej nok ikke, men vi må i stedet tragisk erkende, at verden er af lave, og at Nørrebro er blevet til en visitationszone. Dette har været en af ugens helt store overskrifter, […]

Læs mere

Onsdagsposten 280617

Aktuelt - 28, juni 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 28. juni 2017 Dette er ugen, hvor Danmark opererer i forskellige tidszoner. Folket på Roskilde lever i en tidszone og det resterende af Danmark lever i en anden tidszone, så godnat til jer på Roskilde og godmorgen til alle jer andre. Til gengæld er vi som jurastuderende sammen om, at vi officielt skal holde sommerferie, da der er lukket og slukket for både mundtlige og skriftlige eksaminer. Læg derfor alt, […]

Læs mere