Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 7. juni 2017

Så er vi nået midten af endnu en uge i læseferien, og sikken en uge, det allerede har været! Ugen startede stærkt ud med den nok allervigtigste dag for os jurastuderende; nemlig Grundlovsdag. Hvis du så oven i købet har været så heldig at læse om selve grundloven (skud ud til de studerende, der læser op til IGR) på denne demokratiets festdag, må du i sandhed føle dig #blessed. Og hvis du føler, det egentlig er lidt pinligt, at du faktisk ikke rigtig ved det store om den kære, gamle lov, kan du jo passende tage nedenstående quiz og finde ud af hvor lidt, du egentlig ved om loven, der sikrede Danmark konstitutionelt monarki.

Ikke nok med, at det i mandags var Grundlovsdag, kunne dagen endda også rive titler hjem som 2. pinsedag og fars dag. Det kan herved konkluderes, at ugen blev sat i gang med stor stil! Dog må det også nævnes, at ugen samtidig også startede med en vis tyngde i vores hjerter efter det forfærdelige terrorangreb i London, lørdag aften. Hvor ville jeg dog ønske, at der snart kunne skrives en Onsdagspost, hvor terror ikke var en del af ugens begivenheder. Dog er det vigtigt at huske på, at man ikke må lade frygten overtage og lade det afholde én fra at leve livet! Derfor håber jeg også, at en masse jurastuderende indtog distortion i sidste uge, trods frygten for terror (samt frygten for kommende eksaminer).

Med det sagt ønskes alle studerende en fortsat god læseferie, hvor lyset endelig er ved at kunne ses for enden af tunnellen, der ellers har føltes uendelig! Og rigtig meget held og lykke med eksaminer til alle.

Nu til kernen af ugens juridiske nyheder!


Ikke den bedste uge for Nykredit, jf. også nedenstående

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.01.41_________________________________________________________________________________________

:'(  

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.20.43

_________________________________________________________________________________________

Det må altså ikke altid være helt nemt at være Støjberg

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.03.00_________________________________________________________________________________________

Det er også mindblowing, at ting som hvidvask og skattely giver et hak i deres image…

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.03.54_________________________________________________________________________________________

Har du også modtaget et brev om ulovlig streaming af film??

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.04.51_________________________________________________________________________________________

Pas på derude til eksaminerne! 

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 19.53.26_________________________________________________________________________________________

Endnu et skud ud til Støjberg. Og tak til Barfoed for at minde os om, at vi lever i en retsstat. Det var vi ellers næsten ved at glemme…

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 19.55.13_________________________________________________________________________________________

I anledning af den kære dag <3

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.06.39______________________________________________________________________________________

(Visited 220 times, 1 visits today)

Del denne artikel

180320

Aktuelt - 18, marts 2020

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Den seneste uge har bragt et hav af nyheder, og især ét emne skiller sig ud: Coronavirus. Den har ikke mindst en enorm negativ påvirkning på økonomien, samfundet og folkesundheden, men også det danske retsvæsen. Voksende sagsbunker, længere ventetid, det faktum, at ingen nydømte foreløbig skal afsone i fængslerne, samt aflyste sager er blot nogen af de konsekvenser, der følger med. En af de sager, der dog fortsatte i en kort stund, er sagen om […]

Læs mere

Onsdagsposten 110315

Aktuelt - 11, marts 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere