Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 7. juni 2017

Så er vi nået midten af endnu en uge i læseferien, og sikken en uge, det allerede har været! Ugen startede stærkt ud med den nok allervigtigste dag for os jurastuderende; nemlig Grundlovsdag. Hvis du så oven i købet har været så heldig at læse om selve grundloven (skud ud til de studerende, der læser op til IGR) på denne demokratiets festdag, må du i sandhed føle dig #blessed. Og hvis du føler, det egentlig er lidt pinligt, at du faktisk ikke rigtig ved det store om den kære, gamle lov, kan du jo passende tage nedenstående quiz og finde ud af hvor lidt, du egentlig ved om loven, der sikrede Danmark konstitutionelt monarki.

Ikke nok med, at det i mandags var Grundlovsdag, kunne dagen endda også rive titler hjem som 2. pinsedag og fars dag. Det kan herved konkluderes, at ugen blev sat i gang med stor stil! Dog må det også nævnes, at ugen samtidig også startede med en vis tyngde i vores hjerter efter det forfærdelige terrorangreb i London, lørdag aften. Hvor ville jeg dog ønske, at der snart kunne skrives en Onsdagspost, hvor terror ikke var en del af ugens begivenheder. Dog er det vigtigt at huske på, at man ikke må lade frygten overtage og lade det afholde én fra at leve livet! Derfor håber jeg også, at en masse jurastuderende indtog distortion i sidste uge, trods frygten for terror (samt frygten for kommende eksaminer).

Med det sagt ønskes alle studerende en fortsat god læseferie, hvor lyset endelig er ved at kunne ses for enden af tunnellen, der ellers har føltes uendelig! Og rigtig meget held og lykke med eksaminer til alle.

Nu til kernen af ugens juridiske nyheder!


Ikke den bedste uge for Nykredit, jf. også nedenstående

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.01.41_________________________________________________________________________________________

:'(  

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.20.43

_________________________________________________________________________________________

Det må altså ikke altid være helt nemt at være Støjberg

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.03.00_________________________________________________________________________________________

Det er også mindblowing, at ting som hvidvask og skattely giver et hak i deres image…

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.03.54_________________________________________________________________________________________

Har du også modtaget et brev om ulovlig streaming af film??

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.04.51_________________________________________________________________________________________

Pas på derude til eksaminerne! 

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 19.53.26_________________________________________________________________________________________

Endnu et skud ud til Støjberg. Og tak til Barfoed for at minde os om, at vi lever i en retsstat. Det var vi ellers næsten ved at glemme…

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 19.55.13_________________________________________________________________________________________

I anledning af den kære dag <3

Skærmbillede 2017-06-06 kl. 16.06.39______________________________________________________________________________________

(Visited 172 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 220616

Aktuelt - 22, juni 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner   Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 22 . juni 2016     Den 22. juni 1941 angreb Tyskland Sovjetunionen og erklærerede krig. Et angreb der senere skulle vise sig at knække nakken på den tyske hær og være med til for alvor at afgøre 2. Verdenskrig. I dag, 75 år senere, er der igen uro og angreb på færde. Uro og angreb, der reelt har stået på i mange år, men som fortsat […]

Læs mere

Onsdagsposten 141216

Aktuelt - 14, december 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 14. december 2016 Måske har du haft din første eksamen. Måske kæmper du med retshistorie. Måske lever du stadig på en cocktail af  kaffe og konservesmad, mens du kæmper dig igennem et voldsomt stort pensum. I alle tilfælde er det på tide, at tingene bliver gjort lidt nemt for dig. Så derfor kan du trøste dig ved, at du her får serveret ugens helt dugfriske juridiske nyheder – uden […]

Læs mere