Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 14. juni 2017

Så blev det onsdag, og for undertegnedes vedkommende, den første onsdag i sommerferien. Det er måske lidt en stemningsdræber, men da det ikke rigtig er gået op for mig endnu, synes jeg lige, den skal udpensles lidt for jer, der stadig sidder i de fantastiske omgivelser på Søndre Campus. Ja, vi var en del, der fik sommerferie i går, og det skal i den grad fejres. Stort tillykke til de 2.årsstuderende, der bekæmpede 4. semester og Århus Kommune i årets sommerhit af en forvaltningsretsopgave.

Til jer, der ikke er så heldige at kunne give slip på vores alle sammens Linda Nielsen i Familie- og arveret, og til jer, der måske ikke lige har fået sat det sidste punktum i specialet, så er der håb endnu. I er der lige om lidt, og der er ikke længe til, at I i fællesskab med os andre skal hive rosé flasken frem og danse i det orange skær på Roskilde Festival.

Denne uge har budt på en masse juridiske nyheder, så om det står på sommerferie eller ej, er der ingen af os, der slipper det juridiske univers. Der er dels kommet en ny tiggerilov, hvor Søren Pape har udtalt sig på måske lidt uheldig vis. Derudover kan vi løfte sløret for, at Amagerbankens tidligere topchef er frifundet for bedrageri i landsretten. Til sidst er der kun tilbage at namedroppe Støjberg, der nu ellers var blevet advaret af Institut for Menneskerettigheder.

Med det sagt ønskes alle studerende en fortsat god læseferie, sommerferie, blankeferie, kært barn har mange navne. Og rigtig meget held og lykke med eksaminer til alle.

Nu til kernen af ugens juridiske nyheder!


Ja, for de lukkede den jo heller ikke til resten af EU. 

Skærmbillede 2017-06-14 kl. 11.32.08


Tror, at der er mange, der har advaret Støjberg. 

Skærmbillede 2017-06-14 kl. 11.31.57


Den mindre gode nyhed.

 Skærmbillede 2017-06-14 kl. 11.31.35


Tror vi er mange, der er forfærdet over, hvem der styrer jeres land. 

Skærmbillede 2017-06-14 kl. 11.31.26


Amagerbanken er back on track! 

Skærmbillede 2017-06-14 kl. 11.31.07


Ej, farvel Skat. Vores forhold har været ambivalent, men hvem skal dog erstatte dig?

Skærmbillede 2017-06-14 kl. 11.30.58


Se, det kunne have været temaet i årets forvaltningsretsopgave. 

Skærmbillede 2017-06-14 kl. 11.30.30


Nogle kunne tage et lynkursus i sproglig formidling, etik og opførsel henover sommeren.

Skærmbillede 2017-06-14 kl. 11.30.11

(Visited 343 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 151014

Aktuelt - 15, oktober 2014

Onsdagsposten er sponsoreret Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 030216

Aktuelt - 03, februar 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner    Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten Onsdag den 3. februar 2016   Den forgangne uge  har stået i kvindernes tegn, og i den sammenhæng har nyhederne båret præg af både kvindefusk, kvindekamp, kvindekriminalitet og kvindesejr. Således har den højt profilerede og tidligere partner i Bech-Bruun, Mette Klingsten, endelig indrømmet, at hun blev afskediget på grund af fusk. Det var fusk med en mail, der fældede den garvede advokat, og selvom det er ærgerligt at miste […]

Læs mere