Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 28. juni 2017

Dette er ugen, hvor Danmark opererer i forskellige tidszoner. Folket på Roskilde lever i en tidszone og det resterende af Danmark lever i en anden tidszone, så godnat til jer på Roskilde og godmorgen til alle jer andre. Til gengæld er vi som jurastuderende sammen om, at vi officielt skal holde sommerferie, da der er lukket og slukket for både mundtlige og skriftlige eksaminer. Læg derfor alt, hvad der hedder paragraffer, eksamensopgaver og noter på hylden og nyd tiden indtil dine måske kommende reeksaminer banker på døren. Indledningsvist ønskes du derfor en rigtig god sommer!

Vi må nok erkende at begrebet “FOMO” eksisterer på et højt plan i denne uge. En stor tak til Instagram og Snapchat for at gøre det muligt at vise, hvor fedt et liv festivalsgængerne lever. Her må vi nok bare konkludere, at misundelse er en grim ting. Det er dog ikke kun på Snapchat og Instagram, at vi kan følge med i festivitasen på Roskilde. De forskellige nyhedsplatforme har hver især gjort sit for at opdatere om RF17. Her er det særligt seksuelle overgreb, voldtægt, krænkelser og sexisme, der har været overskrifterne på samtlige artikler i ugens løb. Ja, så her kommer mor-kommentaren: “pas på jer selv”.

Spørgsmålet må dog til sidst være: “Foregår der andet end Roskilde Festival i denne uge?” og hertil er svaret et stort ja. I denne Onsdagspost kan du nemlig læse om, hvordan vores kære Trump for første gang har fået en sejr i Højesteret og derefter kan du tage en tur til Istanbul og læse om, hvordan Annemette blev anholdt for at lave peace-tegn ved en parade i Istanbul.

Men nok om roskildelse, misundelse, roskilde, misundelse… Nyd festisvalen og nyd Onsdagsposten.
Nu til kernen af ugens juridiske nyheder!


Et ja er et ja. Et nej er et nej. Eller hvad?

Skærmbillede 2017-06-27 kl. 18.48.10


Han var ellers en god taber.

Skærmbillede 2017-06-27 kl. 18.45.36


Det er desværre ikke forholdene på Roskilde. Det kaldes dansk sommer.

Skærmbillede 2017-06-27 kl. 18.45.51


Hvis det skulle komme som et chok: “Man må ikke bakke på motorveje”.

Skærmbillede 2017-06-27 kl. 18.46.25


Tror også jeg vil have samme ansigtsudtryk. 

Skærmbillede 2017-06-27 kl. 18.46.06


Ja, det er jo også en måde at få svar på.

Skærmbillede 2017-06-27 kl. 18.47.50


Da i hvert fald ikke en peacefull experience. 

Skærmbillede 2017-06-27 kl. 19.03.39


Så skal der lige tjekkes op på straffeloven og vurderes om der er tale om tyveri?

Skærmbillede 2017-06-27 kl. 18.48.59


(Visited 121 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Hørt til jurabar

Aktuelt - 20, august 2014

Overhørt af Jacob Weil

Læs mere

Onsdagsposten 040718

Aktuelt - 04, juli 2018

Goddag og velkommen til Onsdagsposten! Vi forventer ikke mange læsere i denne uge, men skulle det utrolige ske, at festivalsdeltagerne med mindst “orange feeling” (læs: jurastuderende og dagsgæster) pludselig blev vækket af en trang til at kede de andre i campen med nye “fun facts” indenfor juraens verden, bringer vi naturligvis også denne onsdagspostuges overblik. Hertil hører et enkelt OBS til de af jer der har fravalgt urinstøv og flade øl i denne omgang, og har byttet Roskilde-billetten for en […]

Læs mere