Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 5. juli 2017

Velkommen tilbage til Onsdagsposten, der holder dig opdateret på juridiske nyheder, selvom det er sommerferie. Og velkommen tilbage til de jurastuderende, der i sidste uge, som undertegnede, indtog Roskilde Festival. En festival, der aldrig blev helt så regnfuld som spået og frygtet, men dog alligevel i et moment of weakness med regnskyl, der næsten medførte et savn til loftsvinduerne i atriet, fik de fleste festivalgængere til at overveje, hvorfor man egentlig ikke bare var blevet hjemme under dynen.

Dog elsker man jo den kære, gamle Roskilde alligevel – og måske kan det blive den sidste af slagsen for jurastuderende af hankøn. I hvert fald hvis Danmark følger det ellers yderst kønsneutrale Sveriges eksempel, der som følge af 17 seksuelle krænkelser på sidste uges festival, næste år har planer om at indføre en hankønsfri festival. Læs mere om det nedenfor.
Udover nyheder vedr. seksuelle krænkelser på festivaller, trådte en række nye regler i kraft den 1. juli. F.eks. kan vi sende et lille skud ud til Tesla, der sikkert klapper i hænderne efter et hårdt år i Danmark, da elbiler nu igen bliver billigere. Derudover bliver problemer med koblingspunktet og the struggle over ikke at kunne køre bil dagen derpå måske snart overflødige, da der indføres selvkørende biler i Danmark. (Dog under en række forudsætninger).

Vi håber her på redaktionen, at du nyder sommerferien, selvom der ikke er meget sommer over den (den kommentar skulle jo komme…:-))), hvad enten du arbejder, sover dagen lang, siger f*** 12 grader i DK og tager en afbudsrejse til syden, drikker dig stiv i Sunny Beach eller øver dine kompetencer i at drikke rosé op til uge 29. Nu til kernen af ugens juridiske nyheder!


Kollektiv afstraffelse tages til et nyt niveau

Skærmbillede 2017-07-04 kl. 18.32.44

_____________________________________________________________________________________________________

Den 1. juli var en god dag for potentielle ejere af elbiler og Tesla

Skærmbillede 2017-07-04 kl. 18.33.33

_____________________________________________________________________________________________________

Hvad gør man, når der ikke er plads til en fængselsdømt mand? Løslader ham

Skærmbillede 2017-07-04 kl. 18.34.14

_____________________________________________________________________________________________________

Det ser efterhånden mere og mere sort ud for Karsten Lauritzen

Skærmbillede 2017-07-04 kl. 18.36.40

_____________________________________________________________________________________________________

Hvis du ikke ved, hvad “Petya-ormen” er endnu, er det bare om fluks at læse nedenstående artikel

Skærmbillede 2017-07-04 kl. 18.39.14

_____________________________________________________________________________________________________

Om der rejser sig en shitstorm nu, vil kun tiden vise

Skærmbillede 2017-07-04 kl. 19.07.34

_____________________________________________________________________________________________________

(Visited 793 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 290317

Aktuelt - 29, marts 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 29. marts 2017 Så blev det igen onsdag, og det er nu atter på tide at gøre op med ugens juridiske nyheder. Dette blev en uge, hvor vi skiftede til sommertid, og som følge af dette nåede mange jurastuderende, sammenlagt med tømmermænd fra Semesterstartsfesten, noget der lignede en jetlaglignende tilstand. Det blev også en uge, hvor Don Ø blev smidt i fængsel, og endda med en forholdsvis voldsom […]

Læs mere

Onsdagsposten 030517

Aktuelt - 03, maj 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 03. maj 2017 Hvad gør man egentlig, hvis man får lyst til at råbe bingo? Ja det er da et utroligt godt spørgsmål, for der er vel mange ting her i livet, som man kan få lyst til at råbe bingo over. Først og fremmest kan vi passende lige nævne, at du i aften har mulighed for at deltage i JD’s årlige Karnov Bingo. Så kan du tælle […]

Læs mere