Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 19. juli 2017

Vi er trådt ind i uge 29 af sommerferien, hvilket selvfølgelig betyder Tisvilde, Musik i Lejet og dermed rosé i culpøse mængder. Så glem potentielle reeksaminer de næste par dage og slå hjernen fra, mens du nyder Hellerup og omegns Roskilde Festival.
Udover Musik i Lejet er denne uge også ugen, hvor 7. sæson af Game of Thrones rullede over verdens skærme, og dermed indikerer dette også ugen, hvor en ny tid starter; en tid, hvor man til enhver pris prøver at gå uden om diverse internetsider og FB-overskrifter for at undgå spoilers. Dog kan du roligt læse videre i Onsdagsposten, hvor det garanteres (ja, vi påtager os et objektivt ansvar her, skud ud til Kim Frost og folk, der læser op til Obli-reeksamen), at der ikke vil komme GOT-spoilers.

Det er sommerferie, og det ses også på nyhedsfronten, der er en smule tynd i denne uge, men du kan dog læse om, hvordan kunstig intelligens er en stor trussel, hvordan politiet slår ned på hestekød-dealers, og hvordan EU forbyder, at danskere kan skyde ulve, som det passer dem.

Herefter er der kun at sige god læselyst og god tur til Musik i Lejet til alle, der skal afsted – nu til ugens juridiske nyheder!


Måske især for os jurastuderende

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.50.49


Måske juras indryk på Søndre Campus har haft en indflydelse på dette?

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.53.04


Hvad så med IKEA?

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.53.56


Ikke en særlig god statistik for kommunerne

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.55.28


Hvad så nu?!

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.56.23


Ingen Onsdagspost foruden

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.57.19


Mange pendlere vil nok erklære sig enige i dette udsagn

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.58.02


(Visited 178 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Når kriminelle flygtninge udvises

Aktuelt - 19, oktober 2015

Af Catrine Louise Bruhn I et temanummer om flygtninge er det svært at komme udenom et tilbagevendende, særdelesomdiskuteret og presseomtalt emne. Det handler om adgangen til at udvise. Politiske partier markerer konstant deres holdning til spørgsmålet– men hvad er gældende ret? Hvornår kan kriminelle flygtninge sendes hjem? Kan man altid sende flygtninge tilbage til deres hjemland? Og hvordan spiller den danske straffelov og udlændingeloven sammen med menneskerettighederne?   De folkeretlige principper En flygtning er en person, hvis ansøgning om asyl […]

Læs mere

Onsdagsposten 020518

Aktuelt - 02, maj 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Det var ikke kun Mette Frederiksen og Anders Bondo, der kæmpede en kamp på 1. maj i går. Danmarks liberale parti, Venstre, led også et tab og vandt en sejr. Som maj måned begyndte, begyndte ligeledes en ny æra i dansk politik. En ny æra uden Søren Pind. En ny æra uden studehandler om lovgivninger og Ronald Reagan statuer. En ny æra uden valgplakater lige så malplacerede som mandens hår og dog lige så befriende. […]

Læs mere