Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 19. juli 2017

Vi er trådt ind i uge 29 af sommerferien, hvilket selvfølgelig betyder Tisvilde, Musik i Lejet og dermed rosé i culpøse mængder. Så glem potentielle reeksaminer de næste par dage og slå hjernen fra, mens du nyder Hellerup og omegns Roskilde Festival.
Udover Musik i Lejet er denne uge også ugen, hvor 7. sæson af Game of Thrones rullede over verdens skærme, og dermed indikerer dette også ugen, hvor en ny tid starter; en tid, hvor man til enhver pris prøver at gå uden om diverse internetsider og FB-overskrifter for at undgå spoilers. Dog kan du roligt læse videre i Onsdagsposten, hvor det garanteres (ja, vi påtager os et objektivt ansvar her, skud ud til Kim Frost og folk, der læser op til Obli-reeksamen), at der ikke vil komme GOT-spoilers.

Det er sommerferie, og det ses også på nyhedsfronten, der er en smule tynd i denne uge, men du kan dog læse om, hvordan kunstig intelligens er en stor trussel, hvordan politiet slår ned på hestekød-dealers, og hvordan EU forbyder, at danskere kan skyde ulve, som det passer dem.

Herefter er der kun at sige god læselyst og god tur til Musik i Lejet til alle, der skal afsted – nu til ugens juridiske nyheder!


Måske især for os jurastuderende

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.50.49


Måske juras indryk på Søndre Campus har haft en indflydelse på dette?

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.53.04


Hvad så med IKEA?

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.53.56


Ikke en særlig god statistik for kommunerne

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.55.28


Hvad så nu?!

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.56.23


Ingen Onsdagspost foruden

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.57.19


Mange pendlere vil nok erklære sig enige i dette udsagn

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 08.58.02


(Visited 145 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Den bedste karrierestige – manden eller kvindens?

Aktuelt - 13, september 2015

Skrevet af Charlotte Otken   Vejen til tops er ikke noget at spøge med. Særligt ikke, hvis du er kvinde. Eller hvad? For hvor stor er forskellen på at være mand og kvinde, når man gør karriere i Danmark, og hvor mange fordomme har vi egentlig om kvindernes vej til toppen vs. mændenes? Stud.Jur. har talt med to kloge hoveder, advokat og partner i Plesner, Pernille Bigaard, og retspræsident ved Frederiksberg Ret, Torben Goldin. Her er deres bud på, hvorvidt […]

Læs mere

Dommer Søren Holm Seerup

Aktuelt - 13, august 2014

I retssalen har dommeren i sin kappe magten til at dømme i konkrete sager, og dermed retten til at bestemme over andre menneskers skæbne. Dommeren har samtidig magten til at fortolke de love, som den Folketinget har vedtaget, og på den måde skabe ret. Stud.Jur. har talt med byretsdommer Søren Holm Seerup og fået hans syn på, hvordan dommerembedet og magtudøvelse går hånd i hånd.

Læs mere