Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 9. august 2017

“Pas godt på jer selv, når I færdes i visitationszonen, lyder opfordringen fra politiet til unge mænd mellem 17 og 25 år” – er det nu, vi som kvinder, skal råbe op om ligestilling? Nej nok ikke, men vi må i stedet tragisk erkende, at verden er af lave, og at Nørrebro er blevet til en visitationszone. Dette har været en af ugens helt store overskrifter, der har efterladt et par tanker hos de fleste, for hvordan kan det egentlig være, at vi er endt der?
Justitsminister Søren Pape er kommet med sin vurdering af, hvordan den eskalerende bandekonflikt skal bekæmpes. Søren Pape vil nemlig forsøge at forbyde hovedaktøren, banden Loyal to Familia, ved lov. Og til trods for, at Papes forgængere på posten tidligere har forsøgt sig med den præcis samme manøvre over for andre bander og kriminelle grupperinger, kan det give god mening at prøve igen. Det vurderer flere jurister.

Denne uge er dog også ugen, hvor mode, modeller og drinks er på menuen. Hertil følger en lille advarsel til modellerne, der særligt skal have deres øjne åbne, når de hopper fra photoshoot til photoshoot. En 20-årig britisk model er nemlig blev bedøvet og bortført fra et photoshoot i Milano i Italien. Det italienske politi oplyser, at gerningsmændene ville sælge hende på en auktion på nettet.

Denne Onsdagspost sætter altså fokus på nogle tragiske begivenheder, som vi selvfølgelig helst ville være foruden. Dog er man sommetider nødsaget til at indse, hvad der er realiteterne, hvorfor jeg nu blot vil lade dig læse videre nedenfor, i  kernen af ugens juridiske nyheder!


Spørgsmålet er: Hvem er mest sindssyg? 

Skærmbillede 2017-08-08 kl. 23.22.55


IGR-eksamen har hentet inspiration fra det virkelige liv. 

Skærmbillede 2017-08-08 kl. 23.21.26


Der har altid været noget ulovligt over togkontrollører! 

Skærmbillede 2017-08-08 kl. 23.21.40


Loyal to Familia. Et stort punktum. 

Skærmbillede 2017-08-08 kl. 23.22.11

 


Og hertil vil jeg anbefale at se filmen: “Taken”.

Skærmbillede 2017-08-08 kl. 23.22.36


Når politiet arbejder med 50 % fangst. 

Skærmbillede 2017-08-08 kl. 23.21.56


(Visited 61 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Menneskerettigheder i cyberspace

Aktuelt - 20, august 2014

Det klassiske overvågningsbegreb har fået tilført en virtuel dimension, som har givet anledning til at spørge: Gælder menneskerettighederne også i cyberspace? Har en overvågende stat menneskeretlige forpligtelser overfor borgere, som overvåges på en anden stats territorium. Spørgsmålet om ekstraterritoriale menneskeretsforpligtelser er i sig selv kontroversielt og kompliceres yderligere ved at blive overført til cyberspace. Vi vil her forsøge at give en indføring i dette glødende aktuelle kernespørgsmål.

Læs mere

JD’S BREXIT-BLOG

Aktuelt - 08, juni 2018

(Visited 217 times, 1 visits today)

Læs mere