Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 16. august 2017

Hvis du i den forgangne uge ikke har hørt om ubåden Nautilus, den ekspanderende bandekrig på Nørrebro, DR på dybt vand og en prinsgemal, der ikke vil begraves ved siden af dronningen, må du næsten have levet med hovedet i en osteklokke. Hvis det dog alligevel ikke lige siger dig noget, så skynd dig at læse med her.

Nedenfor kan du altså bl.a. læse om, hvordan det vækker ramaskrig hos danskerne, når en public service-ansat får en højere årsløn end vores statsminister – og så endda finansieret af danskernes surt betalte licenspenge… Derudover har der endnu en gang i denne weekend været skyderier på Nørrebro, og nu er Loyal to Familias bandeleder da også blevet varetægtsfængslet, så man kan jo krydse fingre for, at det vil dæmpe konflikten lidt. De mange skyderier har bl.a. medført, at politiet har indført en visitationszone på Nørrebro, samt en mobil politistation – nærmest som et real life “Rejseholdet”.
Apropos Rejseholdet har der været en suspekt sag om en ubåd, der næsten kunne minde om en episode, der kunne have været med i førnævnte serie. Ejeren af den sunkne ubåd er nu tiltalt for uagtsomt manddrab, og Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre.

Nok om bandekrige, DR-gate og ubåde – vi håber, I stadig nyder sommerferien, for selvom det føles, som om den er ved at slutte, er der altså stadig 3 uger tilbage! Nyd det sidste, inden vi igen mødes på Søndre Campus til et nyt semester, nye fag, nye og vildere jurabarer samt fester osv. Nu til ugens juridiske nyheder.


Måske en meget fornuftig beslutning

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.22.03


Føromtalte ubådssag

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.23.42


Bliv opdateret på bandekrigen

Skærmbillede 2017-08-16 kl. 08.16.29


Nu kan vi ikke engang føle os sikre ude på Søndre Campus længere

Skærmbillede 2017-08-16 kl. 08.15.26


Man begynder snart at få lidt ondt af Nordea

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.24.21


Cadeau til os

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.25.36


Man kan blive anklaget for meget af danskere på diverse sociale medier…

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.27.08


Det lyder da fornuftigt

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.29.27

_____________________________________________________________________________________________________

(Visited 78 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 050417

Aktuelt - 05, april 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 5. april 2017 Vi er nu kommet til den første Onsdagspost i aprilmåned, der desværre ikke landede på datoen, der er kendt for kække ballader  – for ellers havde jeg da gerne underholdt med en aprilsnar eller to! Vi må i stedet finde ærligheden frem og fokusere på, at vi så i det mindste er 5 dage tættere på sommeren. Det er nemlig blevet spottet på Søndre Campus, […]

Læs mere

Onsdagsposten 130716

Aktuelt - 13, juli 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 13 . juli 2016 Selv om du holder sommerferie, vil jeg vædde på, at du i løbet af den forgangne uge ikke har undgået at bemærke, at internettet i øjeblikket udelukkende handler om racisme. Eller Pokémon. Og så måske lidt om Griezmann. Og Cristiano. Mere behøver du heller ikke at vide. Den 5. og 6. juli blev Alton Sterling og Philando Castile på tragisk vis henrettet af amerikansk politi. […]

Læs mere