Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 16. august 2017

Hvis du i den forgangne uge ikke har hørt om ubåden Nautilus, den ekspanderende bandekrig på Nørrebro, DR på dybt vand og en prinsgemal, der ikke vil begraves ved siden af dronningen, må du næsten have levet med hovedet i en osteklokke. Hvis det dog alligevel ikke lige siger dig noget, så skynd dig at læse med her.

Nedenfor kan du altså bl.a. læse om, hvordan det vækker ramaskrig hos danskerne, når en public service-ansat får en højere årsløn end vores statsminister – og så endda finansieret af danskernes surt betalte licenspenge… Derudover har der endnu en gang i denne weekend været skyderier på Nørrebro, og nu er Loyal to Familias bandeleder da også blevet varetægtsfængslet, så man kan jo krydse fingre for, at det vil dæmpe konflikten lidt. De mange skyderier har bl.a. medført, at politiet har indført en visitationszone på Nørrebro, samt en mobil politistation – nærmest som et real life “Rejseholdet”.
Apropos Rejseholdet har der været en suspekt sag om en ubåd, der næsten kunne minde om en episode, der kunne have været med i førnævnte serie. Ejeren af den sunkne ubåd er nu tiltalt for uagtsomt manddrab, og Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre.

Nok om bandekrige, DR-gate og ubåde – vi håber, I stadig nyder sommerferien, for selvom det føles, som om den er ved at slutte, er der altså stadig 3 uger tilbage! Nyd det sidste, inden vi igen mødes på Søndre Campus til et nyt semester, nye fag, nye og vildere jurabarer samt fester osv. Nu til ugens juridiske nyheder.


Måske en meget fornuftig beslutning

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.22.03


Føromtalte ubådssag

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.23.42


Bliv opdateret på bandekrigen

Skærmbillede 2017-08-16 kl. 08.16.29


Nu kan vi ikke engang føle os sikre ude på Søndre Campus længere

Skærmbillede 2017-08-16 kl. 08.15.26


Man begynder snart at få lidt ondt af Nordea

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.24.21


Cadeau til os

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.25.36


Man kan blive anklaget for meget af danskere på diverse sociale medier…

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.27.08


Det lyder da fornuftigt

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.29.27

_____________________________________________________________________________________________________

(Visited 65 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kan en aldrig anvendt skyggebestemmelse vælte Trump?

Aktuelt - 14, december 2017

Af Yousif F. N. Al-Saif Hvorfor har tusindvis af amerikanere foretaget Google-søgninger på forfatningsændring 25, § 4, (25th Amendement, Section 4)? Hvorfor har en skyggebestemmelse, der aldrig har været anvendt i praksis pludseligt fået de største amerikanske og internationale medier til at fatte interesse for amerikansk forfatningsret? Svaret er enkelt: Skyggebestemmelsen, den amerikanske forfatningsændring 25, § 4, kan teoretisk set vælte præsident Trump. Flere af Trumps egne topembedsmænd har tilmed tilkendegivet, at det netop bliver forfatningsændring 25, der bliver præsidentens […]

Læs mere

Onsdagsposten 140318

Aktuelt - 14, marts 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Influenzaepidemien ser ud til at være på et kærkomment tilbagetog, og det faktum at vi befinder os i foråret, kan så småt anes, hvis vi trodser fredagens vejrprognoser med hawaii-skjorte og blomsterkrans til Club Tropicana jurabar. Et tilbagetog kan dog hverken beskrive overenskomstkonflikten, hvortil endnu en trussel trækkes op af hatten – en arbejdsretssag – eller reality-Donalds insisterende ‘breaking-tweets’, som denne gang indeholdte både en fyring, en stillingsrokade og en forfremmelse på kun 5 korte […]

Læs mere