Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 23. august 2017

 

Sommeren synger på sidste vers (hvis man overhovedet kan sige, at den har været i nærheden af at synge i år), og atter et semester står for døren. Inden vi for alvor kaster os over en ny tid, må det dog være tid til at gøre status. Status over en sommerferie, der særligt på to punkter har adskilt sig markant fra de sommerferier, vi er vant til.

Først og fremmest har denne sommer budt på et vejr så rædselsfuldt, at selv en 37-årig dansker ikke vil kunne mindes noget værre. Sommeren i 2017 har nemlig efter sigende været den dårligste i 38 år. Der må siges at være tale om en temmelig kedelig rekord.

Apropos rekorder har denne sommerferie adskilt sig ved at byde på rekordmange dårlige nyheder. Denne sommertid har nemlig været alt andet end agurketid. I 2016 var intet vigtigere end Pokémon Go. Efter at spillet tilsyneladende er gået af mode, har verden denne sommer haft alt for meget tid. Tid til terrorangreb, tid til skyderier i hele København, tid til politisk korruption på fiskefronten og tid til ballade fra Trump af – sidstnævnte er dog snarere en helårsbegivenhed og ikke særlig specielt for netop denne sommer. Mest optaget er undertegnede og resten af verden (okay Danmark og Sverige) dog for tiden af UC3 Nautilus. Historien om Raket-Madsen og Kim Wall, der bliver mere og mere makaber. Her til morgen står det klart, at der er DNA-match mellem Kim Wall og den torso, der blev fundet i går. Indtil denne sommer var jeg overbevist om, at man skulle lede længe efter mage til virkelige krimier. I hvert fald i Danmark. Tilfældet er tilsyneladende og beklageligvis det modsatte, og den forgangne uge har – ligesom de sidste mange uger i denne sommerferie – været spækket med rædselsvækkende nyheder, også de juridiske af slagsen. De kommer her. God læselyst!

 


Forsvareren, vi alle gerne vil vide mere om i disse dage!

peter madsens advokat 


Den der ler sidst, ler bedst.

judge shoots


Licensens endeligt? Nok ikke, omend et stort skridt i den rigtige retning.

plesner


Det kan ikke være rart at gå i så små sko. Pride længe leve!

pride


Verden er og bliver af lave.

kronprinsen


Verden vrimler med virkelige krimihistorier for tiden.

hacker


Knallerter kan også være så belastende.

bilist


Glem alt om Raket-Madsen og visitationszoner – landsdækkende hastighedskontrol er naturligvis, hvad politiet skal bruge dets ressourcer på! 

hastighedskontrol


Ingen undskyldning for ikke at lande det perfekte studiejob dette semester.

jobinterview


 

(Visited 131 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 310118

Aktuelt - 31, januar 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Om det er Wozniackis Australia Open sejr, historiens tresindstyvende Grammy uddeling, Hawaiis falske missilalarmadvarsel, Trumps Fake News Award-uddeling eller en helt femte begivenhed, der har optaget dig den forgangne tid, kan der næppe sås tvivl om, at årets første måned har budt på lidt af hvert. Det er blevet fastslået, at Kendrick Lamar er vor tids bedste rapper, at Caroline Wozniacki nok ikke får problemer med sin pensionsopsparing, samt at Donald Trump på ingen måde […]

Læs mere

10 podcasts til din sommerferie

Aktuelt - 10, juli 2018

Stud.jur. byder sommerferien varmt velkommen, smækker benene op og slapper af med en podcast i ørene. Lad dig inspirere af følgende titler til at gøre det samme. 24 Mord En Radio 24-Syv-julekalender tilbage fra 2013, men det gør den absolut ikke mindre værd at anbefale. Hør ”24 Mord”, hvis strandturen bliver lidt for hyggelig, og du får brug for et gyser-twist baseret på virkelige, retsmedicinske sager. ”24 Mord” er baseret på bogen ”Mord i virkeligheden – 24 retsmedicinske sager” og […]

Læs mere